Casnicute, harnicute,mamicute -all in 1-( 199)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Neata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mergi la inceput

Cam rar pe la noi Doino!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

la gasca!!!

MIHA,da ce ai facut bun???

"Before you judge me, try hard to love me."
Michael Jackson

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

azi plecam in

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Helau!

Mirela,am facut mai multe chestii bunicele de cand am venit,dar am niste problemute cu calculatorul si nu pot posta pe blog. Dar revin...in forta.

Claudia,drum bun! Ne mai "vedem" cat esti in Romania?

Cuscra-i,unde ai disparut? Faci bagaje?

Monule,ce face Ruxita?
Bun ce-ai mai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Miha mersi
Miha ne mai 'vedem'cat oi avea vreme,tu ce ai prin strachini bun? de aia nu ai lua premiile mele reao! si tu si cuscra-ta .

azi plecam in

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hello

Clau, drum bun

Mergi la inceput