Casnicute, harnicute,mamicute -all in 1-( 199)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
Neata! ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mariussimiuc spune:
Cam rar pe la noi Doino! 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
CRISMIR spune:
la gasca!!!
MIHA,da ce ai facut bun
???
"Before you judge me, try hard to love me."
Michael Jackson
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
claudia74 spune:

azi plecam in 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mhldvrc spune:

Drum bun, Claudia

pe toate
Ajutati-l pe Mihaita!
Ajutati-l pe Dan !!!Teledon
si
de
si
Dulciuri
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
mariussimiuc spune:
Helau! 
Mirela,am facut mai multe chestii bunicele
de cand am venit,dar am niste problemute cu calculatorul si nu pot posta pe blog. Dar revin...in forta. ![]()
Claudia,drum bun!
Ne mai "vedem" cat esti in Romania?
Cuscra-i,unde ai disparut? Faci bagaje?
Monule,ce face Ruxita?
Bun ce-ai mai facut? 
claudia74 spune:
Miha mersi 
Miha ne mai 'vedem'cat oi avea vreme,tu ce ai prin strachini bun? de aia nu ai lua premiile mele reao! si tu si cuscra-ta ![]()
.
azi plecam in 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'