Casnicute, harnicute,mamicute -all in 1-( 199)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

rezolvat Miha?
Mirelus esti supi pe mine,io nu te judge dar te love .
Miha cum e Ruxi? dar de ce trebuia dusa alunita,suspectati ceva si eu mi-am ras cateva chirurgical, dar nu le.am trimis nicaieri , crezi c-o fi ceva bai?
Io nu stiu ce vb Danelutza nu am fost pe faza cateva zile .
Doino cum ati petrecut we? s-a mai racorit la olteni?
Va pe toate,o seara placuta va doresc.

8 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

rezolvat Miha?

Da! Multumesc!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

alunitza ruxandrei era la picior miha(intre degetele..4-5) dr-ii ne-au sfatuit sa o scoatem fiindca avea tendinte de malignizare in viitor daca era traumatizata(adica daca degetul mic il apasa pe celalalt, sau avea un pantof care o strangea)
claudia da, orice alunitza trebuie dusa la analiza

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,bine ai revenit din vacanta!Poze,ceva
CLAUDELULE,cum sa fiu draga mea suparata pe tine,de ce?!...noooo.... si ma bucur ca tu ajungi asa des in Ro...si ca nu ma judeci

MONI,sa ne zici cand vin rezultatele!!

Am fost la ocean din nou,vai ce bine e ,e apa asa de calda ca in baie..MIHA, nu am dat nas in nas cu rechinii,fereasca Dumnezeu,desi mie mi-ar place sa vad unul de-aproape... intr-o zi ne-au dat afara din apa salvamarii ca cica era unul aproape de plaja,si erau astia cu elicopterul pe deasupra sa vada cand pleaca,am stat o ora pe plaja si l-am asteptat si nimic..ne-au dat unda verde apoi sa intram in apa,deci se duse rechinul si la mal nu a ajuns

la toate,sa aveti o saptamana frumoasa!!!

Before you judge me, try hard to love me.

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

4 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Helau!

Mirela,o sa pun si poze,dar dupa ce m-oi invrednici sa le descarc,ca tare-s multe.

Claudia,azi ce mai muncesti?

Monule,pupam degetelele Ruxitei.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

muncim di tatiiiiiiiii, bagaje,curatenie,mancare, servici,gradina, vreau sa las casa luna si bec .
va pe toate.

4 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

.....pupici la toate fetele, copilasii si sarbatoritii.
Mai avem si noi 2 zile si plecam in vacanta...2 sapt in germania (pforzheim) si o sapt la mare......nu mai am rabdare....mai am doua zile de munca si zici ca de dimi pana acum au trecut 100 de ani....si mai am si maine....niciodata nu am asteptat asa de muuuuult concediul
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3943063988&ownerId=68974299&albumId=302693422" target="_blank">Maria si-a facut bagajul de o saptamana si in fiecare zi verifica lista cu ce are in geanta.....

Miha am votat ratustele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

voi trebuie sa stiti....ce acte mai am nevoie pt Maria (pt. avion) in afara de asigurare, procura de la notariat si pasaport (defapt e trecuta in pasaportul meu)?
......mentionez ca din romania plecam cu masina si ne intoarcem cu avionul, deci nu-mi trebuie procura la aeroport in stuttgard ci doar la vama, la iesire din ro.....si ma apuca nervii ca m-am uitat acum pe site-ul politiei de frontiera la conditiile de calatorie ale minorului si acolo zice asa

" este titularul unui document de calatorie individual (pasaport sau carte de identitate)......"

Maria e trecuta in pasaportul meu si este valabil pana in anul 2011.....sa nu-mi spuneti ca trebuia sa-i fac pasaport separat ca morrrrrrrr de inima

sa nu fac vreo gafa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Miha,multumesc!

Din cate stiu pasaportul individual la minori va fi obligatoriu din decembrie.Pana atunci e valabil cel am parintilor.

Maria e tare scumpa,mai scumpa decat florile alea de acolo.

Mergi la inceput