Casnicute, harnicute,mamicute -all in 1-( 199)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Hello!
Monica, ce faceti? e bine acum Roxi?
Miha, am votat.
Claudia, voi ce faceti?
Miki , tu nu mai zici nimic?
Danelutza, voi ce faceti?
La noi e caldura mare...dar e vara, nu stiu ce as vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Helau,uelcom bec Miha
Monicule lasa ca a trecut brava Ruxi.
Io nu stiu care din poze sa votez iluminate me please Miha.
Doino ciorba de perisoare facem glumesc(dar chiar am facut), cu treaba pe acasa,la munca, in gradina, copiii, Andi a fost bolnavior a avut febra vreo 2 zile si mi.am facut griji ca la noi sunt deja niste cazuri de gripa porcina pe la sate,au venit un grup din mallorca cu ea, frasu sa-i duca, dar Doamne Ajuta, a fost rosu in gat, inca nu se simte prea bine, dar macar am scapat de febra.
Danelutza nu bucataresti nimic, ai venit de la canicula si te bronzezi la ploaie la noi e un rahat de vreme, Miki stie!
Mirelus ce mai faci,de cat timp nu ai mai fost in ro?
Oltenecele still alive? ce mai stiti de proaspata mamica?
Un we fain va doresc.
toate.

8 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

clau, doina, multumesc
azi am dus sectiunea aia mica scoala la analiza, pe 3 e gata rezultatul...pana atunci...asteptam , intre timp mai avem dureri si ne plangacim...dar mergem mai departe
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

si eu fetele frumoasele!!!

MIHA,votat si eu

MONI, puiutei,sa-i treaca repede!!!

CLAU,eu am 4 ani de cand am fost ultima data....asta e...poate la anul..nu mai fac planuri ca de fiecare data se iveste ceva si nu ne tinem de ele

DOINA,si aici e cald...dar imi place ca apa in ocean si-n piscina sunt calde,macar atata

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

lasa Mirela ca daca vin ai tai la tine...e ca si cand ai fii mers tu in ro asta e cel mai important...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Da,MONI,asa e...numai ca in iarna asta sunt deja 2 ani de cand au fost ai mei ultima data si 3 de cand a fost fratele meu...si parca ma apuca dorul...ma ia iar starea aia ciudata,hmmmm....dar,or trece cumva toate si ajungem pana la urma si in Ro,intr-un final...mai rau e de al meu sot ca are deja 7 ani de cand nu a mai fost,ai lui nu au viza si le e dor rau de el...plus ca toti si socrii si ai mei sunt inebuniti dupa Robert,iti dai seama!

...sau aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Va tzuc pe fuga, is cu treburi en gross, acu am venit de la cumparaturi ptr ro,tot primesc biletele de la ai ei cei dragi de pe acolo ,acu bucatareala ptr o vecina care face party fiu-su a implinit 18 si m.am oferit bineanteles pe ochi frumosi sa o ajut cu cate ceva , Mirelus iubita EU NU ASI REZISTA, dupa mine in fiecare luna m-asi duce, dar na e mai aproape,oricum nu mergem numai odata pe an,nu vrea sa te necajesc draga mea , doar ca ma stii tu pe mine cum is cand vine vorba despre Ro.
Monicule ati dus la analize alunita,sau nu pricep io bine?
Doino lasa ca vin ploile si la voi,am vazut la tv aseara,Doamne fereste sa nu fie inundatii ca la cat de sec e pamantul acuma, vai si amar.
O sambata faina va doresc la toate.

8 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Hmmmmmmm,pe pagina 2 ????

Unde umblati sexoaselor??

Va las o cafea pt dimineata si va doresc o duminica frumoasa!!!

MONICUTZA,cum se simte Ruxi?

Before you judge me, try hard to love me.

...sau aici...

Mergi la inceput

sexoasele sa aveti o Duminica placuta

Mirela, ruxi e mai bine, inca nu calca klumea pe picior dar se vede ca il mai foloseste...pe zi ce trece o sa uite...
clau, da...ai inteles bine o duseram la analiza...spor la pregatiri

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Am incheiat si vacanta la munte,de-acu tre sa ne intram in ritm cu rutina.

Revin dupa ce culc copilasii.

Va multumesc mult pentru voturi si pentru sustinere. Un pup special pentru Alina,care m-a votat desi nu mai scrie pe aici,deci nu e suparata pe mine.

Doina,voutul tau nu apare la ratusca.

Claudia,pozele sunt mar1 si mar2. Mersi!
Spor la bucatareli pe ochi frumosi!

Monule,ce alunita ati operat bre?

Mirela,ati dat vreodata nas in nas cu vreun rechin?

Cuscra,sarpe zici? Vai de capul meu. Serpi,scorpioni...Unde traiesti tu fato?In Elvetia zici?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput