Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)
Raspunsuri - Pagina 19
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue fetelor, sunt ff SPERIATA. aseara, am facut si eram a noua zi.am zis ca nu mai facem pana atunci si aia e ultima data, inainte de inseminare. ca ne gandeam noi ca dc in a 11-a zi fac eco, cap pe la a 12-a, 13-a va fi IA.acum am o mare spaima!!!!! dc pana fac insemniarea am ramas gravida (asa culmea, la contactul de aseara) si cand fac inseminarea nu omor copilul???? help! ce ma fac? |
Acum nu mai faci nimic!
Chiar daca s-a prins vreo sarcina, nu cred ca omori pe nimeni daca faci IA ulterior. Ca la IA, iti introduce spermatozoizi, nu-ti extrage ovule ca la punctia foliculara de la FIV. In fond, cu cat e mai aglomerat acolo, cu atat mai bine.

Stai sa vina Mona, ca ea stie mai bine cum e cu
inainte de IA. Are ea niste teorii optimiste, mama-mama. De genul, las' ca nu strica niste gigei in plus ...
babyblue spune:
uff...m-am mai linistit.:)
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana neataaaaaaaaa ![]() ![]() fetelor, treb sa plecam de acasa acum de dim, am desch capitol nou, va rog frumos. ne vedem si povestim mai tz, pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Galli, esti neobosita! Daca nu faci mancare, nu speli, nu faci curatenie, pleci de-acasa ... Tu te odihnesti vreodata?
guzelnico spune:
Floricica-Albastra, asa, asa, rasfata-te cat poti de mult. 
Uratica, cum merge cu invatatul? Nu trece peste conducerea preventiva, infractiuni si amenzi. Au punctaj mare.
uratica spune:
hihi..neata!![]()
guze..nu trec peste infractiuni..chiar le-am invatat..deja fac cate 26 de puncte la fiecare chestionar..si asta nu ca ma laud..da e soata cu
langa mine si ma verifica..sa vezi la el..strange chestionarele toate la un loc si extrage cateva sa mi le dea sa le fac!
sa nu le ia in ordine.cica sa ma surprinda!![]()
hihi..mereu am fost buna la teorie!asta nu stie el
..doar practica ma doboara!de exemplu si facutul plozilor..teoretic sunt as!practic sunt varza!
uff..aseara nu am dormit deloc..m-am gandit numai la bebeicul prietenei lui mayan..as fi vrut sa fie la mine in burtica..
sper sa nu il dea afara!off..imi dau din pacate seama ca noi cele care ne dorim un bebe nu avem sorti de izbanda in fata celor ce ii dau afara!dar..nu avem dreptul sa judecam pe nimeni..insa mi-as fi dorit sa fiu in locul ei!
la gagici!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui uratica hihi..neata! guze..nu trec peste infractiuni..chiar le-am invatat..deja fac cate 26 de puncte la fiecare chestionar..si asta nu ca ma laud..da e soata cu langa mine si ma verifica..sa vezi la el..strange chestionarele toate la un loc si extrage cateva sa mi le dea sa le fac!hihi..mereu am fost buna la teorie!asta nu stie el ![]() uff..aseara nu am dormit deloc..m-am gandit numai la bebeicul prietenei lui mayan..as fi vrut sa fie la mine in burtica.. sper sa nu il dea afara!off..imi dau din pacate seama ca noi cele care ne dorim un bebe nu avem sorti de izbanda in fata celor ce ii dau afara!dar..nu avem dreptul sa judecam pe nimeni..insa mi-as fi dorit sa fiu in locul ei! la gagici! |
- Asa, asa, trage tare cu invatatu', ia-ti carnetul si primul drum lung sa-l faci la 'Stanbul!

- Asa ziceam si noi ca la "materia" pt bb suntem buni. Si tooot "invatam" de zor si cu spor. N-a iesit nimicuta. Ne gandeam ca poate gresim undeva, vroiam sa vb chiar cu un sexolog.
- In privinta sortilor de izbanda, sunt perfect de acord cu tine.
Da' vine ea si vremea noastra ...
MayanMistica spune:
Prietena mea e romanca dar locuieste in Anglia .Nu sunt casatoriti , doar locuiesc impreuna.
Problema e ca ea n-are drept de munca , el n-are job oricum chiar daca e englez sadea ..cica isi cauta.
O perioada s-au mutat singuri , pe urma datoriile i-au doborat si s-au mutat iarasi la parintii lui.Ce stiu de la ea e ca , ea lua pastile inainte.Acum nu stiu cum s-a intamplat..poate ca a uitat sa ia pastila ..d-zeu stie.
Ea e disperata ca relatia scartie , cu desi ca parintii ei s-au imprumutat la banca bani grei ca ea sa poata pleca din Romania si sa fie alaturi de el.
Il iubeste mult , dar el n-a prea facut nimic ca sa o aduca langa el chiar daca ea zice ca si el o iubeste.Ce iubire e aia , in care o lasa pe ea sa se zbata cu toate ca sa se duca acolo si el doar sta pe tava ?!
Deci cum spuneam , n-au joburi , n-au casa , n-au bani ..iar ea crede ca mai devreme sau mai tarziu se va rupe tot .Dupa ce isi va plati partea ei de datorii de acolo , vrea sa isi card blue-ul si sa vina acasa sa-si vada parintii.
Mi-a zis ca mama ei i-ar creste copilul , dar ea nu vrea pentru ca n-ar fi corect fatza de ei.
Nu stiu pe de o parte imi pare ca nici ea nu e disperata sa il tina.Cred ca nu stie ce vrea , e prea stresata acum ca sa gandeasca logic.
Ellyshor spune:
Hello....ma primiti si pe mine?
Eu vin de la "raionul stimulicioaselor"....Galli ma stie
. De altfel, ea m-a invitat sa trec pe la voi:)
Va doresc numai bine si vise implinite!
E bine de stiut ca exista un locsor unde iti poti descarca sufletul![]()
Iata cate ceva despre mine:
Sunt un tauras de 26 de ani, casatorita de 6...incercam pt babyboom de apx 10 luni. Intre timp am aflat ca am SOPC...asa ca fac tratament cu clomifen pt ca nu ovulez regulat. De vreo 6 luni iau si Utrogestan...din ziua 16-a sau a 18-a a cm-ului.
Luna asta e a doua de stimulare....si sa vedem ce a iesit ca doar ce ne-am intors din concediu, de la mare.
Cam atat despre mine....astept cu nerabdare sa va cunosc si pe voi...desi din ce am citit cred ca sunteti minunate.

Babyboom
...vino la mami...acum
galliciana spune:
ellyshorule, acest capitol se va inchide, te asteptam aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139813
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
simonia spune:
nu-mi raspunde si mie nimeni in legatura cu botezul?
baby, nici eu nu cred ca are influenta.
daca ovulezi pana la inseminare, este dreptul primului venit
. daca nu s-a produs ovulatia si faci inseminarea, faci o fetita cu
macho sau un baietel cu
metrosexualul adus de dr.
cred ca e important sa nu
cu 2 zile inainte pentru a ajunge la maturitate 
ellyshor, bine ai venit
. dar ma intreb de ce nu incerci sa scapi de chistulete, mai ales ca clomifenul este el generator de chisturi ?