Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Iti tin pumnii pt examen. Cand conduci tu e altfel, vei vedea!
Cred ca luna asta imi iau gandul pt ca miercuri si joi cand vor fi zilele potrivite voi fi in vizita la un client la Atena! Daca nu gasesc un grec disponibil, astept luna viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Zice ca din cauza datoriilor ( 2500 lire sterline), a faptului ca n-are casa , n-au job , ca relatia dintre ei scartie si ca nu stie daca vor ramane impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Mayan-se pare ca problemele sunt cam multe. Sa speram ca vor gasi o solutie si ca vor invata ca exista si prezervative sau anticonceptionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Ea de obicei folosea pilule dupa cate stiu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaa
fetelor, treb sa plecam de acasa acum de dim,
am desch capitol nou, va rog frumos.
ne vedem si povestim mai tz, pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fetelor, sunt ff SPERIATA.
aseara, am facut si eram a noua zi.am zis ca nu mai facem pana atunci si aia e ultima data, inainte de inseminare. ca ne gandeam noi ca dc in a 11-a zi fac eco, cap pe la a 12-a, 13-a va fi IA.
acum am o mare spaima!!!!!
dc pana fac insemniarea am ramas gravida (asa culmea, la contactul de aseara) si cand fac inseminarea nu omor copilul????

help!
ce ma fac?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z22 CM
Amy2007- Z22 CM
Ancamac- Z12 CM
Babyblue- Z10 CM, 15 iulie marea IA
BlueFlower- saptamana 11 de sarcina
Dandana69- asteptam rezultat Bhcg
Galliciana- Z20 CM
Guzelnico- Z11 CM
Libra- Z8 CM
Lumy_clt- Z23 CM
Lylymar- Z8 CM
MayanMistica- Z14 CM
Menics- Z6 CM
Micomic- Z17 CM
Mona40- Z17
Sorinake- Z13 CM
Soricica- are sau nu soricel?
Simonia- a scapat de chisturi
Uratica- Z27 CM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Fetele sunt suparata , plang de mor.Prietena mea care locuieste in Anglia e gravida in aproape 2 luni si din cauza ca iubitul ei nu vrea copilul a hotarat sa il dea afara.

Nuuuuuuuuu, nuuuuuuuu, sa nu faca prostia asta! Cati ani are prietena ta? Pune-o sa citeasca/ tradu-i tu povestirile de pe forum. Ce greu este sa ai bb uneori, cate eforturi, cate tratamente, cata durere ...
Sa-l dea draQu pe iubitul ei daca nu-si poate asuma responsabilitatea unui copil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Asta incerc sa o conving acum , dar zice ca s-au hotarat pentru ca nu au casa , nu au job si nu e corect fatza de copil sa vina asa aiurea.Si nici relatia lor zice ca nu mai merge , crede ca se vor desparti.

Offffff, asa am gandit si noi in privinta copilului si m-am imbuibat cu anticonceptionale ani de zile. Nu facem bb acum, mai intai cariera. Nu facem bb inca, mai intai luam casa si masina. Ne casatorim, sa se nasca bb in cadru legal, desi hartia nu a schimbat cu nimic relatia noastra minunata. Si, am muncit ca prostii de dimineata pana noaptea si nimeni nu ne-a ridicat statui pe tapsanul din fata fabricii. Am luat masina si casa cu 4 camere, ca nu ne ajungeau 3. Camera lu' bb e aproape pregatita, zugravita cu mutunei pe pereti, mai tb mobilierul special si gata. Doar bb intarzie sa apara si tooot il asteptam de vreo 5 ani.

Daca dobitocu' vrea sa o lase balta acum cand biata fata e in 2 luni, sa se duca invartindu-se! Inseamna ca nu o merita si a vrut doar sa se foloseasca de ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Iti tin pumnii pt examen. Cand conduci tu e altfel, vei vedea!
Cred ca luna asta imi iau gandul pt ca miercuri si joi cand vor fi zilele potrivite voi fi in vizita la un client la Atena! Daca nu gasesc un grec disponibil, astept luna viitoare!

Ancutica, nici prin gand sa nu-ti treaca sa "incerci" vreun grec! Sunt cu ochii pe tine, ca o sora mai mare ! Mai bine astepti luna viitoare.

Mergi la inceput