Droguri in Romania???
Raspunsuri - Pagina 5
ariel_7000 spune:
lady, asa este...insa ma intristez cand vad ca la toate lucrurile nocive se mai adauga inca unul si asta in mod legal...caci pentru un copil, cuvantul "legal" exact asta inseamna si cu atat mai mult e tentat sa-l testeze, caci el nu considera ca a gresit...
iar cand e vb de droguri, distanta intre "usor" si "greu" este doar de 1 mm.
daca drogurile sunt legale, se vand peste tot, sunt si accesibile. daca sunt ilegale si se vand pe ascuns sunt mai greu de procurat, mai scumpe...atata timp cat un pachet costa 40 ron, adica echivalentul banilor de buzunar ai unui licean modest pentru 2 zile...eu consider ca tentatia este prea periculoasa.
ma intristez cand vad ca imprumutam din occident obiceiurile nocive, in loc sa "luam" de la ei ce este pozitiv...
am un amic care si-a deschis o dugheana in care vindea haine de copii. a putut face fatza spagilor cerute? nu, ca lua lunar amenzi ca nu avea cutie cu otrava pentru sobolani, ca nu avea cos de gunoi afara, ca nu mai stiu ce alte dude d-astea...insa astia cu magazinele lor de vise pot...normal ca pot! ca au cu ce, doar afacerea lor e infloritoare, nu?
un lucru e cert: o mica afacere curata in tara asta moare in fasha, pe cand una de genul asta prospera, ca doar omul e legal ca a scris acolo ca se adreseaza animalelor. pai e la mintea "cocosului" ca e un truc de evitare a legii!
si daca tot nu se adreseaza consumului uman, de ce nu se vand in farmacii veterinare sau magazine de profil, pe baza de reteta sau documente in care sa justifici ce faci cu ele...cantarida si substantele fitosanitare asa se vand, nu?
eh, noi sa fim sanatosi si cu mintea lucida!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
olympia spune:
Cand ai "spate" poti sa vinzi si grenade si sa scrie pe eticheta - pocnitori-
Ne-am obisnuit sa inchidem ochii si sa inghitim orice simulare de respectare a legii, orice interpretare rasucita a ei, inventata de vreun avocat smecher, atat de rasucita ca anuleaza practic legea respectiva. Totul are doua fete, legal e ASA dar merge si ALTFEL, de parca astia cand fac o lege se gandesc in acelasi timp sa lase deschisa si portita de eludare a ei! Doar pt unii, desigur...
Pene colorate... cate putin din toate!