Cafea cu aroma de femei si bebelusi *106*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Iubitele,noi plecam acuma.Sa dea DD sa va gasesc sanatoase,linistite si cu chef de ras.Va dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Iubitele,noi plecam acuma.Sa dea DD sa va gasesc sanatoase,linistite si cu chef de ras.Va dulce.

W

si voi sa va intoarceti sanatosi si cu bateriile incarcate ca sunt descarcate de mult ... cred eu si distractie placuta
lali iti dau eu imediat barza , stai ca predau stafeta in septembrie ... dar vezi ca o fura cotoroanta de principesa

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

eu zic sa ne organizam putin. berzele sa nu mai umble asa dezmatate, cate 1 ... sa umble in grup. cel putin 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Aida in septembrie e perfect, ca eu imi doresc bebe de vara!

Daca doneaza si Ioana barza care ii da tarcoale ne-am aranjat si eu si principesa.

Oricum la ultima tura au fost cate 3: Alic, Dodo, Aida...

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

too

Un cuplu de tineri casatoriti se muta la bloc... Intr-o zi, sotia isi roaga sotul:
- Te rog, repara si tu lumina in bucatarie!
Plictisit, sotul ii raspunde.
- Da' ce, eu sunt electrician?!?...
A doua zi, sotia il roaga sa repare robinetul. La fel de plictisit, sotul raspunde:
- Da' ce, eu sunt instalator?!?...
Dupa circa o luna de 'lucrari' refuzate, cand sotul se intoarce de la serviciu, gaseste totul reparat. Mirat, isi intraba sotia:
- Cine te-a ajutat?
- Vecinul!
- Contra cost?
- Ei, nu!... Mi-a cerut ca -in schimb- fie sa cant, fie sa facem sex.
- Cum?!?... Si sper ca ai cantat!... Nu?!?
- Da' ce, eu sunt cantareata?!?...

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Aidoiule poate o furi tu pe schinare ca vad ca te scarpini...cotoroanta ..hai?

Lali,lasa ca ajung si la noi zburatacitele alea...n-or fi berze,or fi ciori,pelicani...bb-ei in cioc sa aiba

www,si sa va distrati la maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna de dimineata!
poftiti la cafea

mexxa ce ati mai facut? cum e sebi?

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...

Un 3&1..cafea, frape ,,,ceva?

Astazi am inceput geanta de spital...Sebi e tare mofturos nu ma mai inteleg cu el.. sta numai pe antitermice ca face febra.
Am fost la cardiologie si acolo e bine....de acum trebuie doar sa vina ziua de luni
Astazi mi sa dat foaia sa o completez cu consintamantul pentru operatie....ma uit la ea si simt ca ceva din mine se rupe....urata senzatie.....insa ma motivez cu speranta va apoi va fi bine...asta daca va merge totu ca pe roate la operatie

pe toate si e cam liniste pe aici

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput