Cafea cu aroma de femei si bebelusi *106*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Azi fac bagaje,putine,pt. ca maine vrem sa plecam sa ne mai linistim sufletele.Vom veni luni.Cred ca ne ducem in nord,in Maramures,inca nu suntem f. siguri.Mergem unde vedem cu ochii,ne oprim unde ne tuna si,mai ales,ne incarcam bateriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Offf,sunt trista si vestile in cafenea nu-s deloc in stare sa-mi dea un minim de bucurie.

andreea,cu DD innainte,o sa fie totul bine

www,drum bun!

eu am avut o intarziere de 8 zile si eram in al noualea cer,acu am cazut sunt pe pamant...tare era frumusel in cerul ala

eee,asta e.

pupice la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Azi fac bagaje,putine,pt. ca maine vrem sa plecam sa ne mai linistim sufletele.Vom veni luni.Cred ca ne ducem in nord,in Maramures,inca nu suntem f. siguri.Mergem unde vedem cu ochii,ne oprim unde ne tuna si,mai ales,ne incarcam bateriile.

W

wendy sa te intorci cu baterii incarcate si drum bun
principeso lasa fata , mai presteaza si s-o prinde

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Printeso,fii optimista si sufletista asa cum te stim noi.Samanta se prinde cand nici nu te gandesti.
Aiduta, pt. gandurile bune.
Am terminat bagajul si curg apele pe mine de zapuseala din casa.Imi bag picioarele,iar tre' sa fac dus.

Mergi la inceput

O mam#259; ī#351;i dojene#351;te fiul: - Aha, deci īn Spania nu vrei s#259; te duci, īn Italia nu vrei s#259; te duci, fotbal nu #351;tii s#259; joci... Bine m#259;, atunci d#259; la facultate... s#259; ajungem de rāsul blocului

Dou#259; blonde:
- Asear#259; am f#259;cut un test de sarcin#259;.
- Vai! #350;i au fost grele īntreb#259;rile?

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul īl consult#259; #351;i īl īntreab#259; cu o voce grav#259;:
- Fuma#355;i?
Ardeleanul, dup#259; cāteva momente de ezitare, r#259;spunde:
- Mai bine a#351; bea ceva.

O blond#259; ia cina īmpreun#259; cu so#355;ul ei: #8222;Auzi iubitule, mi-a spus azi un coleg de serviciu un banc cu blonde #8230; am rās de era s#259; cad jos din pat!#8221;

Plutonierul:
- Osta#351; Gavrili#355;#259;, po#355;i s#259; īno#355;i?
Osta#351;ul:
- Pot, s#259; tr#259;i#355;i!
Plutonierul:
- #350;i unde ai īnv#259;#355;at s#259; īno#355;i?
Osta#351;ul:
- Īn ap#259;, dom' plutonier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

wendy fato , tradu ca mi s-au incrucisat ochii

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Ce p. ma-si sa le fac?Erau normale cand le-am 'pasteuit'.Zi si tu ca-i rebus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

www,sa rad sa mor
creaca si testul meu de sarcina era blond

dupa ce am ascultat-o pe Aida de mi s-a incrucisat auzul nu-s sigura ca nu vad si crucis.
www ,sunt sigura ca tu ai scris mesajul bine ...creaca aida-i de vina de mi-a incrucisat liniile.
lsa ca-mi revin
drum bun,banane pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

w. drum bun! sa va odihniti!

ce "face" fetele?

principesa ... sa-ti treaca. hai ca trimit eu barza la tine.
apropo de asta. eu nu mai vreau bb2. sotul asa si asa ... dar cred ca dc eu as vrea, ar vrea si el imediat. totusi, toti din jurul nostru vin cu sfaturi de genul: hai, mai faceti unul repede ... nici n-o sa simtiti. sau ... la anul vine barza??? si sotul glumeste pe tema asta, ca stie ca eu clar nu vreau. pe drum ... vede berze. ai vazut??? ce? o barza ... sau un cuib cu 3 berze. n-am vazut nene. numai tu vezi berzele!
asa ca dc vrei ... eu iti trimiti toate berzele de le intalnim in cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Vreau si eu o barza...

W drum bun si odihna placuta!

...am uitat sa pun pe masa

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput