Raceala sotului meu...
Raspunsuri - Pagina 7
Adriana mica spune:
Cristoiu, multumesc de sugestii. Ma mira faptul ca spui ca iti plac surprizele, sotul meu pare destul de retinut atunci cand este pus in fata uneia.
Andra, ai dreptate in ceea ce spui, in sensul ca nu este normal sa incercam sa il schimbam pe omul de langa noi astfel incat sa isi piarda identitatea, felul de a fi. Si sotul meu este un tata foarte implicat, iar momentele petrecute in 3 imi aduc extrem de multa bucurie si liniste sufleteasca. Noua insa cred ca ne lipseste acel strop de echilibru, astfel incat comunicarea in cuplu sa nu aiba de suferit.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
alex_andra spune:
Adriana, sotul meu, daca ar putea , ar veni de la servici, s-a pune la calculator si s-ar mai scula de acolo cand s-ar duce in pat, adica pe la 1 noaptea. Sau daca l-ar suna maica-sa sa-i aduca ceva (sta la cateva blocuri de noi).
Pe mine aceasta activitate/ pasiune/ hobby, ma scoate din sarite. Am avut multe discutii pe acest subiect
Dar, pentru ca nu este doar dupa cum vrea el....pentru ca intervin eu....avem si alte activitati.
Amandoi suntem firi vulcanice si luam "foc" din te miri ce....si noi avem un echilibru destul de greu de tinut pe linia de plutire, dar o facem amandoi, pentru ca amandoi vrem ca aceasta relatie sa mearga.
Asa ca atunci cand el exagereaza cu statul la calculator, iar eu am de facut diverse treburi, intr-un fel sau altul il implic si pe el. Si el se implica. Cateodata n-are chef, dar...asta e ... nici eu nu am , dar fac.
Exemplu : el la calculator.
Eu sunt imbufnata.
El ma intreaba cu un un ton speriat : Te ajut cu ceva? (el spera sa zic "nu")
Eu zic: Lasa...stai tu la calculator, ca fac eu toata treaba. (cu tonul de rigoare).
El : hai zi, cu ce te ajut.
Eu: uite, am da facut asta si asta. Ce alegi?.....Dupa ce terminam treburile, il mai las la calculator, dupa care mi se nazare ca vreau un film. El se imbufneaza . Si atunci cedez si eu, dar imi promite ca vedem a doua zi
Ideea e, ca facem amandoi compromisuri pentru a mentine acel echilibru. Nu e usor, dar ne dorim. Asta e important. Cand venim de la servici, ne punem in bucatarie la o tigara si cele 10 minute cat stam ne depanam ce-am facut in ziua respectiva.
Sau seara, dupa ce culcam fetita.
In martie o sa plecam singuri 4 zile in turcia. Pentru noi. O sa fie greu fara eva, dar e necesar pentru armonia noastra.Din cand in cand trebuie sa ne hranim aceasta relatie cu cateva momente in 2,de regasire, de vorbit in 2, de iubit in 2....chiar si de tacut in 2.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)