Fetita de 3 ani ucisa de un dulap suspendat
Raspunsuri - Pagina 4
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika sau daca era copilul venit in vizita la mine acasa si cadea un raft din casa de la mine peste el? cum tratam situatia asta? |
Daca murea, erai acuzata de (cel putin) omor prin imprudenta.
In practica judiciara, totul se discuta pana la moarte. Mai departe, nu.
Reprezentantii bancii pot fi acuzati si de omor din culpa (si asta va fi, in opinia mea) rezultanta cercetarii. Daca va interveni un acord amiabil, se va transforma in omor prin imprudenta (dar nu a mamei!) si se va suspenda pedeapsa.
Facem pariu?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Ramonika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Daca murea, erai acuzata de (cel putin) omor prin imprudenta. |
chiar daca era sub ochii lui maica-sa?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Flory_28 spune:
cred ca astfel de lucruri se pot intampla oriunde in lume, desi in Romania au loc mult mai des astfel de neglijente.
aici totul e posibil... aceasta intamplare ne arata ca nu suntem in siguranta nicaieri si cel mai bine ar fi sa ne asiguram in permanenta.
imi pare rau , si multa putere doresc familiei, surorii fetitei sa treaca peste acest incident si inca o data ...multa putere si cu gandul la Dumnezeu ca vor avea taria sa-si revina!
Ashera spune:
este ingrozitor ceea ce s-a intamplat!!
mai ales ca, majoritatea dintre noi, mergem impreuna cu copiii peste tot, nu ptr ca vrem sa ne expunem riscurilor, ci ptr ca pur si simplu nu avem de ales!
si eu am mers cu copilul la banca de multe ori, ptr ca nu aveam cu cine sa-l las acasa. Si copilul meu s-a jucat la panourile cu pliante publicitare... Ma gandesc acum cu groaza la ceea ce mi se putea intampla si mie.
Multa putere familiei si sincere condoleante!
Mami de
Chris (08.08.07) )
si 9+
andacos spune:
citat din mesajul lui Flory_28 cred ca astfel de lucruri se pot intampla oriunde in lume, desi in Romania au loc mult mai des astfel de neglijente. aici totul e posibil... aceasta intamplare ne arata ca nu suntem in siguranta nicaieri si cel mai bine ar fi sa ne asiguram in permanenta. imi pare rau , si multa putere doresc familiei, surorii fetitei sa treaca peste acest incident si inca o data ...multa putere si cu gandul la Dumnezeu ca vor avea taria sa-si revina! |
Mey nu-i asa!
Uite eu inclin sa-i dau dreptate lui Spic!Adica "daca e sa se intimple..."!
Sa va spun ca acum vreo 3 ani,acelasi tip de accident,dar in bucataria propire a curmat viatza unei fetitze de vreo 4 anisori!Si se intimmpla in Germania unde astia chiar fac lucrurile cu mare simtz de raspundere!
Va inchipuitzi ce-a simtzit mamica respectiva cind sub ochii ei s-a intimplat?Va inchipuitzi ce sentiment de vinovatzie pe bunicul fetitzei care el a fixat dulapurile in perete?
Dana
Rufus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ramonika
chiar daca era sub ochii lui maica-sa? |
Da. Vorbim de casa ta.
Daca era in casa ei, era acuzata mama.
Singura diferenta intre casa ta si banca este incadrarea juridica. Se presupune ca banca este un loc public care trebuie sa fie safe pentru oricine intra acolo, deci si pentru un copil nesupravegeat. Daca fetita murea calcata de o masina care intra in banca, raspundea soferul, sau cel care i-a deturnat traiectoria. Prin urmare, la curmarea unei vieti, la care contribuie un factor uman, cineva o pateste. Este gresit sa consideram similitudine intre necesitatea supravegherii copilului de parinte pe strada, sa nu fuga pe sosea, sau in banca, sa nu se catere pe ceva.
Si mie mi se pare logic asa. Da, trebuie sa supraveghem copiii, dar nu traim in jungla, sa ne pasca pericolele la orice pas. Daca traim dupa anumite legi intr-o societate, atunci toti trebuie sa raspundem in fata acelor legi. Daca traim dupa legea junglei, atunci asta e, a murit, facem altul...ca doar asa e in natura...
Cum spuneam, un accident nenorocit, dar care putea fi, evident, evitat.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Porumbita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
din fraza de mai sus nici tu nu mi-ai demonstrat ca stii ce vorbesti. Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor |
nu am intentionat sa te supar; dar la modul cum ai pus problema se vede ca nu ai stat prea mult sa supraveghezi pitici;
marius spune:
Si asta este tot in Romania!
Fetita de trei ani care a murit dupa ce a fost strivita de un panou publicitar intr-o banca din Oradea a fost inmormantata. Laura Georgiana Costa a fost inmormantata ieri dupa-amiaza, la Capela Oraseneasca din Cimitirul Rulikowski din Oradea. Familia, prietenii si vecinii au fost alaturi de cei doi parinti indoliati. Serviciul religios a fost slujit de preotii de la Biserica Sfantul Apostol Andrei, in rit ortodox. Cu o durere muta, exprimata doar prin lacrimi nesfarsite, Simona si Marcel Costa si-au vegheat fetita de numai trei ani, pana la capatul drumului.
Banca Transilvania nu a trimis nicio coroana de flori la inmormantare.
"Nu am vrut sa participam fizic printr-o coroana. Nu am vrut sa facem parada de sentimente. Insa toti cei 6.000 de angajati ai bancii suntem foarte marcati de ceea ce s-a intamplat. A fost un gest de bun simt sa stam deoparte", a spus azi reprezentanta biorului de marketing al Bancii Transilvania. Aceasta a promis ca se va sta de vorba cu parintii, atunci cand acestia vor dori sa discute.
Comentariile sunt de prisos!
sursa:http://bihor.time4news.ro
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
kariguld spune:
citat din mesajul lui marius Si asta este tot in Romania! Banca Transilvania nu a trimis nicio coroana de flori la inmormantare. "Nu am vrut sa participam fizic printr-o coroana. Nu am vrut sa facem parada de sentimente. Insa toti cei 6.000 de angajati ai bancii suntem foarte marcati de ceea ce s-a intamplat. A fost un gest de bun simt sa stam deoparte", a spus azi reprezentanta biorului de marketing al Bancii Transilvania. Aceasta a promis ca se va sta de vorba cu parintii, atunci cand acestia vor dori sa discute. |
mei, da ce stie doamna directoare ce simt cei (sase mii) 6000 de angajati.....RUSINE!
asta e Ro de care se vb la topicul cu acuzatia! si nu vine de la un scuipator de seminte sau aruncator de hartii, vine de la dna directoare a unei banci....cumplit de scrabos...
eu as fi spart geamurile de la banca cu pirtre, ca alta pedeapsa oricum nu cred ca vor primi....
ma duc sa termin actele, ca deja m-am enervat pe ziua de azi!
PS, Dumnezeu s-o odihneasca pe fetita si sa dea parintilor taria sa mearga mai departe!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine![/b]
Ramonika spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Porumbita
nu am intentionat sa te supar; dar la modul cum ai pus problema se vede ca nu ai stat prea mult sa supraveghezi pitici; |
Porumbita - no offence, dar chiar nu stii ce vorbesti.
ai idee ca trei ani de zile am fost educatoare si am avut in medie grija de cate 20 copii la grupa?
tocmai de aia sunt inclinata sa cred ca accidente se pot intampla. cate accidente am vazut si de cate am auzit, habar n-ai.
mie nu mi s-a intamplat nimic, pt. ca am fost foarte precauta si nici n-am stat decat 3 ani la gradinita.
insa am auzit cazuri in care s-au intamplat multe accidente, care de care mai stupide, si (aproape) toate sub ochii educatoarelor. o colega de-a mea a scos copiii in curte si sub ochii ei o fetita s-a impiedicat de o bordura de beton, a cazut si si-a spart arcada, de a trebuit dusa la spital sa o coase, ramanand din pacate cu cicatrice pe fata...
si multe alte cazuri, care de care mai stupide.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor