Parinti adoptivi in asteptare..
Raspunsuri - Pagina 5
mirela_70 spune:
Buna fetelor,
Simo am citit ce ai scris sa stii ca si noi ne-am intors azi de la Oradea la fel de dezamagiti ca si voi.Am venit cu un gust amar si deocamdata nu cred ca voi merge mai departe.Daca vrei am sa-ti scriu pe PM detalii. Te pup si sunt alaturi de tine.
simo_75 spune:
mirela trebuie sa mergi mai departe!!Nu trebuie sa dam inapoi din cauza unei dezamagiri.Nu era copilasul nostru,asta e sigur dar nu inseamna ca nu exista undeva.
Iti inteleg dezamgirea,stiu prin ce ai trecut ca si noi am simtit la fel dar peste cateva zile o sa gandesti altfel.
te pup si astept vesti.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
nadejda73 spune:
buna fetelor!
noi am intrat in posesia atestatului de doua luni si nu am vazut niciun copil.slabe sperante la noi in judet.
va rog sa-mi spuneti ce anume trebuie sa cuprinda cererea catre directii ale protectiei copilului din alte judete (exista un formular special de cerere?)? voi cum procedati?
maria_t1971 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nadejda73 buna fetelor! noi am intrat in posesia atestatului de doua luni si nu am vazut niciun copil.slabe sperante la noi in judet. va rog sa-mi spuneti ce anume trebuie sa cuprinda cererea catre directii ale protectiei copilului din alte judete (exista un formular special de cerere?)? voi cum procedati? |
Buna,
Ar fi bine sa-ti activezi PM.
Mai jos ai un model de cerere.
Data : 05.08.2009
Catre: DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI
PROTECTIA COPILULUI – .....................
In atentia: SERVICIULUI ADOPTII
Numele meu este .............. si ma adresez Dumneavoastra cu rugamintea sa acceptati incredintarea in vederea adoptiei a unui copil cu varsta cuprinsa intre .....ani, clinic si psihic sanatos.
Detin atestatul nr. ... din ....... , eliberat de DGASPC – ......, care ma recomanda drept persoana apta sa adopte.
Datele mele de identificare sunt:
Numele si prenumele –
CNP
Domiciluil stabil –
Telefoane
Anexat acestei cereri aveti copii ale atestatului si ale cartii de identitate.
Manuelita spune:
So,
buletin informativ :) INTAMPLATOR (cand cautam copil nu stiam de nici unul, acum nu stiu cum se face dar tot aflu fara sa vreau) stiu de urmatorii copii adoptabili:
2 fetite gemene de aproape 4 ani (etnie rroma) - le-am cunoscut chiar eu intamplator si sunt super scumpici
1 baietel 2 ani (etnie rroma)
1 fetita 4 ani (etnie rroma)
toti sanatosi, adoptabili si doritori sa-si gaseasca o familie...
m
nadejda73 spune:
Multumesc maria t1971
Saptamana viitoare vom trimite cereri in judetele limitrofe.
Mi-am activat pm-ul si orice sfat de-al voastru mi-ar prinde bine.
simo_75 spune:
fetelor am citit un articol in evz in care spune asa,pe scurt:
se va schimba legea si va fii cam asa:
copii din maternitati a caror mame li se cunoaste identitatea vor fii declarati adoptabili la varsta de 6 luni!
mamele care merg in maternitati si nasc sub identitate falsa si isi lasa copilasul acolo se va declara adoptia in 30 de zile.
deci sperante sunt!!asa ca asteptam!
plus de asta cele de la DPC mi-au spus sa am rabadare ca in septembrie se va schimba ceva.Stiu ele ce stiu, nu?
Uff Doamne sa speram ca e de bine si cine stie cu putin noroc pana la Craciun ne vom tine puii in brate!!Visul meu.........
va pup
maria_t1971 spune:
Manuelita, frumos gestul tau si iti multumim pentru ceea ce faci pentru acesti copii cat si pentru noi.
Frumoasa poza ; dulcica foc ; sa va traiasca !
maria_t1971 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simo_75 fetelor am citit un articol in evz in care spune asa,pe scurt: se va schimba legea si va fii cam asa: copii din maternitati a caror mame li se cunoaste identitatea vor fii declarati adoptabili la varsta de 6 luni! mamele care merg in maternitati si nasc sub identitate falsa si isi lasa copilasul acolo se va declara adoptia in 30 de zile. deci sperante sunt!!asa ca asteptam! |
Aici aveti articolul respectiv
http://stiri.rol.ro/content/view/400077/9/
simo_75 spune:
Sper sa fie de bine!!!e o speranta....asa ca fetelor sa nu ne pierdem rabdarea......