Parinti adoptivi in asteptare..

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

asi- te rog ,daca se poate trimite-mi si mie emailul cu cei doi copilasi.multumesc.

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminoasa spune:

Asi,

Si eu sunt interesata de cei doi copilasi de la Suceava (mai ales ca,la origini, si eu sunt moldoveanca:)). Daca se poate te rog sa-mi trimiti si mie mailul respectiv. Problema este ca eu sunt noua pe forum si nu stiu daca pot primi.

Oricum, informatia pe care tu ne-ai dat-o, ne aduce o raza de speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dragele mele mailul este acesta:

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca mai sunteti interesati de adoptie, deoarece doresc sa va trimit fotografiile a 2 copii.
Multumesc,
Elena Roman

Sunati la Suceava si luati legatura cu d-na Roman care este o minune de femeie.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

am dat email astazi.asteptam sa vedem raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

noroc cu asi care mai insenineaza atmosfera pe aici!!
ce stiti de legea aia ce trebuia data in sept? succes simo, si desigur si celorlalte aspirante.sa ne tineti la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

simo, iti tinem pumnii sa se lase cu intalniri si incredintare!

Mergi la inceput

multumesc fetelor pentru sustinere.inca nu am primit raspuns dar asteptam.
simi75- despre lege eu nu am mai auzit nimic.La haosul care e in guvern parlament etc oare credeti ca se vor ocupa si de adoptii?
cred ca abia in ianuarie sa stim ceva...dar cine stie poate ne fac un cadou de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori_staicu spune:

Buna,

Nu stiu daca ma incadrez sau nu... Ne-a expirat atestatul si ma gandesc serios sa-l innoiesc.

Ma surprinde faptul ca voi trimiteti cereri si in alte orase...

Care e procedura ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

buna
ma scuzati ca dau buzna asa la voi dar am citit si sunt impresionata, fiecare femeie merita fericirea de a daruii dragoste si de a fii binecuvantata cu un copil.
poate va ajuta intr-un fel cunostintele mele cele putine in problemele adoptiei.
cunosc o persoana care din diferite motive nu putea pastra copilul asa ca a ales sa-l dea spre adoptie unei familii pe care o cunostea, totul fiind foarte simplu la ceva timp dupa nastere( 29 de zile daca nu ma insel ) merge la notar si declara ca renunta la drepturile parintesti si il da spre adoptie familiei respective , apoi restul de documente incheiinduse mult mai repede.
aveti cunostinte despre aceasta procedura?
plus ca am inteles ca daca mamica care vrea sa renunte la bebe si totusi vrea sa ii ofere copilului o sansa la viata intr-o familie iubitoare inca din materintate poate trece ca tata natural taticul ce vrea sa adopte si acest lucru simplificand iar adoptia.
am mai cautat cate ceva pe net si chiar am dat de fete, femeii\, care anuntau ca din diferite motive vor renunta la bebelul pe care urma sa-l nasca si vor sa gaseasca o familie pt acesta.
postari care erau chiar recente.
mult succes tuturor
ve doresc sa va tineti cat mai curand minunea in brate
daca vreti trim,iteri catre acele postari contactati-ma alyna_alexa88@yahoo.com, nu pot posta link-urile aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori_staicu spune:

Ce trebuie sa faci pana la urma pentru a putea creste, iubi si oferi conditii unui sufltel pe care parintii lui naturali nu-l baga in seama?
Am avut un an de zile atestat de familie potential adoptiva, obtinut in Braila dar nici macar un copilas, sau o poza nu am vazut. Raspunsul invariabil a fost ca nu exista copii.
Avem apartament propr personala cu 3 camere complet mobilat, dormitorul mic e pregatit pt bebe, avem vechime in munca, salarii bune, studii superioare amandoi, bunici de ambele parti care sunt la pensie si de-abea asteapta sa ne dea o mana de ajutor....
In fiecare saptamana vad la televizor cazuri de copii abandonati... si pentru noi nu se gaseste un sufletel caruia sa-i daruim toata dragostea noastra ?!?

Probabil povestea noastra este inca una pe langa miile din tara...

Astept orice fel de sfat sau incurajare... Spuneti-mi ca se poate... Ca cineva a invins sau ocolit sistemul...

Facem orice atata timp cat exista speranta.... Din pacate eu nu mai vad speranta....

Mergi la inceput