Prietenie la plezneala *58* - De rasu plansu
Raspunsuri - Pagina 17
Delphinas spune:
pt prima data am plans ca atunci cand pierd pe cineva foarte drag mie si pe care il iubeam nespus. mi-e foarte dor de el, de muzica lui, de felul lui de a fi, de spectacolele lui.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay eu sunt acasa. pana maine la 10 va pup ca eu nu am nici macar 1 haina curata. nimicuta-nimicuta. tre sa spal si sa ma rog ca se usca pana maine dimi... va !************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
oana,foarte bine...cateodata mai trebuie..daca ai sti cat tanjesc si eu macar dupa 2 zile,ca-n vremurile apuse...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Delphinas pt prima data am plans ca atunci cand pierd pe cineva foarte drag mie si pe care il iubeam nespus. mi-e foarte dor de el, de muzica lui, de felul lui de a fi, de spectacolele lui. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
aida,tu pleci la mare si nu zici nik?frumos...pai vine si iulia,o luam si pe dodo si facem o intalnire la plesneala,nu?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
aaaaa, va intalniti-plesniti FARA mine ???
aaaaa 
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay aaaaa, va intalniti-plesniti FARA mine ??? aaaaa ![]() ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
sper sa ne intalnim...cu iulia si cu dodo sigur...astept un semn si de la aida....si tu?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
noi suntem departe-departe, in capatul celalalt...
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay noi suntem departe-departe, in capatul celalalt... ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
pai ati plecat deja sau maine veti fi departe,departe?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
No Maine la 10 plecam !!!
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay No Maine la 10 plecam !!! ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
hmmm,si care-i destinatia,daca nu-i secret,of course...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA