Prietenie la plezneala *58* - De rasu plansu

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Prezent si eu ,cu intarziere insa sunt aici.Toata dimineata am facut bagaje si am sosit in Bucale la ora pranzului.

Kari da prin Cristina am luat de pe Redoute tot ce le trebuie terminatorilor nu de alta dar raportul pret calitate este incomparabil cu ce gasesti aici.

Miha nu mi-ar parea rau sa vad pe toti si toate in par adunate/i in curtea mea.

Azi e o zi f grea pt mine si cum nu vreau sa va molipsesc ma retrag inainte insa vreau sa-i tramnsmit Andatei al carei pm l-am primit ca singura si cea mai mare rasplata a mea este fericirea ei si a fetitei,asta e cel mai minunat cadou pe care-l poate primi cineva,sa stie ca a facut fericit un om si acela a zambit macar o data din cauza lui

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

andra,suntem alaturi de tine...macar cu ganduri bune!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

eu ma duc sa fac clatite la trupa...
bey,pe unde umblati?
marami,misha,tantza,nu mai dati nici un semn?oana,stiu ca-i plecata,bey,da'restu?diarux?care mai absenteaza?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Prezent si eu ,cu intarziere insa sunt aici.Toata dimineata am facut bagaje si am sosit in Bucale la ora pranzului.

Kari da prin Cristina am luat de pe Redoute tot ce le trebuie terminatorilor nu de alta dar raportul pret calitate este incomparabil cu ce gasesti aici.

Azi e o zi f grea pt mine si cum nu vreau sa va molipsesc ma retrag inainte insa vreau sa-i tramnsmit Andatei al carei pm l-am primit ca singura si cea mai mare rasplata a mea este fericirea ei si a fetitei,asta e cel mai minunat cadou pe care-l poate primi cineva,sa stie ca a facut fericit un om si acela a zambit macar o data din cauza lui

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marami

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

te-am strigat,ai venit..dar atat?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hoooo, nu mai zbierati, numai scoateti arme, bate si alte cele PEACE!
Eu sunt aici chiar daca nu dau din degete, voi continuati, nu vreau sa fac nota discornata cu veselia voastra!
Va pup si numa` bine!

PS:Andata, sa fiti iubite si fericite!

pozne-npoze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marami

Hoooo, nu mai zbierati, numai scoateti arme, bate si alte cele PEACE!
Eu sunt aici chiar daca nu dau din degete, voi continuati, nu vreau sa fac nota discornata cu veselia voastra!
Va pup si numa` bine!

PS:Andata, sa fiti iubite si fericite!

pozne-npoze

hmmmm

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

tocmai ce am vb cu un fost coleg de facultate..era sa devina tata la un copil neconceput de el...ce ti-e si cu ia o pauzarili astea...zau ca le-as si le-as pisiricili

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut si eu cu drag tot boboru' plesnit!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu sunt acasa. pana maine la 10 cand imi iau consortul si de mana ne indreptam spre prima noastra vacanta fara S . pana acum am zis ca bine ca avem si noi putin timp pentru noi, sa flendurim pe strazi si sa vorbim prostii pana in noapte. dar acu` ca s-apropie timpul sa plecam, m-apucara toate tristetile ...

va pup ca eu nu am nici macar 1 haina curata. nimicuta-nimicuta. tre sa spal si sa ma rog ca se usca pana maine dimi...

va !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput