Copilasi din 2002 *62* Cu un licurici in suflet
Raspunsuri - Pagina 20
Anina_n spune:
www.felicitariweb.ro/felicitari-trandafirii_pe_care_i-ai_adunat_in_buche_step_sendcard_ec_id_708.html" target="_blank">La multi ani, katty !

Sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti implinesti toate visele,
alaturi de cei 2 
ai tai ! 
Petrecere super faina si multe suprize placute !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

sinzi_ana spune:
La multi ani draga Katty!!!!!!
Sinzi , Radu si David
psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
khristin spune:
Katty, ne-ai inebunit cu tortul ala
. La Multi Ani
, sa fii fericita si iubita alaturi de cei dragi tie
. Asteptam sa ne povestesti mai multe de la distractie si bineinteles noi poze.
Sanziana, tinem pumnii sa fi proiectat déjà ceva si nu uita ca practice makes perfect. ![]()
Lucia, din ce ai descris tu acolo mie nu-mi pare a fi dermatita atopica.
Andy, asta a fost vizita noastra la African Lion Safari. Fiimea s-a distrat desi nu era prima oara, iar cel mic nu prea stia de el saracu’
Voi cu ce va mai laudati cei mici si cei mari ? 
Noi cum spuneam tocmai am incheiat weekendul lung, a fost asa bine caci am tinut-o numai in plimbari plus ca am putut citi pe gustul meu fiind sotul acasa a putut sa se ocupe mai mult de mostenitor. Ce mai boierie pe capul meu. 
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Nicoleta spune:
Khristin, faine pozele! Si ce domnisoara mare ai! Si cel mic, ce-o fi fost in capsorul lui?
Balaceala era in centrul safari-ului?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
light spune:
Khristin, chiar ca ati boierit-o. M-au distrat maimutele alea cocotate pe masini.Ai dreptate cu bubitele lui Victor, se pare ca nu e dermatita. L-a vazut azi moasa si zice ca ar fi de la hormonii din sarcina, ca e ceva normal. Macar sunt foarte bucuroasa ca a luat bine in greutate, moasa chiar m-a itnrebat daca ii dau supliment ca s-a dezvoltat chiar foarte bine, are acum 5.100 kg, alaptat exclusiv la san.Crig ce face Mariuca, cum se simte? Am citit ca a fost in spital. Sanatate multa si numai bine.
Si cateva poze de cu Liviu la curse de masini:http://sports.webshots.com/album/573874725LqsvSpsi cu Victor de azi de cand ne-am intors de la control:http://family.webshots.com/album/573874819lSABJk
my deviantArt Gallery
andy.p spune:
Buna dimineata.
Khristin superbe pozele,mie imi plac la nebunie chestiile astea.
Lucia wow curse de masini,Andy ar fi fost super incantat..cred ca si Liviu a fost.Victor a luat ff bine in greutate,si cat e de dragutz in costumas de ursuletz
Katty cum te-ai distrat??
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Poftiti la cap. 63 ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !