Fiv in Europa ( 23 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Bytzi, imi pare rau ca aveti probleme si va doresc sa nu ajungeti la FIV. Sa dea Domnul ca ultima inseminare sa se lase cu urmari...de bebe, of course
Sufletel, cred ca ccc cariograma e acelasi lucru cu cariotipul.
Avalon, m-am bucurat mult cand am vazut ca ti-ai schimbat semnatura. Noi ne stim mai demult, dar uite ca tu ai reusit, ceea ce inseamna ca lumea nu sta in loc. Eu inca stau la rand, si sper sa nu ma trezesc iar cu usa in nas cand ma apropii si eu de intrare. Stau de ceva vreme la coada asta si inca mai am ceva incredere ca o sa ies din ea curand. Sper sa nu ma lase picioarele pe parcurs...
In alta ordine de idei, spune-mi te rog, si acum ai facut transfer de ziua 3? Poti sa-mi dai mai multe detalii despre clinica si medicii din Budapesta?

Va pup si va doresc o zi minunata,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Sufletel 80I-mi cer scuze ca ma bag si eu ca "musca" stii tu unde, dar am citit despre voi si nelamuririle tale.Noi suntem doua cupluri cu aceeasi problema - problema la soti, am facut ultimul FIV in RO , eu am facut ET la 3 zile la mine problema a fost endometru - 14mm la ET-+tratament de sustinere incomplet,la prieteni nostri ei au stat mai bine au avut 12 ovocite, sau fecundat 10 si au mers pe blastocisti, ET sa facut la 8 zile (am scris corect 8) si la ei un mare nimic.
Am fost la Szeghet si ne-au lamurit , la mine trebuia sa se opreasca cu ET si sa aleaga un moment bun ptr. endometru(eu am un CM scurt care variaza intre 22 - 26 de zile- concluzie la mine endometru era putin "imbatrinit" la 14mm degeaba a mai facut ET, dar "banda" isi cerea numarul, iar ptr.prieteni raspunsul doctoritei a fost:trebuia sa se faca ET la 5 -6 zile fiindca degeaba sa facut la 8 zile, iar medicul din RO trebuia sa conceleze 4 embrioni in ziua 3 si restul sa ramana ptr.blastocisti si asa mai avea o rezerva ptr. un alt ET si nu s-ar fi pierdut totul. Acum trage si tu o concluzie din ceea ce a zi doctorita(poate o fi bine sa nu) poate ar fi trebuit si la voi la fel sa se procedeze sa se pastreze 4 embrioni de 72h , nustiu zic si eu .
va pup si mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

arina,merci mult,noi trebuia sa mergem pe FIV ,avind si 6 IA nereusite,dar fiindca nu raspund la stimulare(FSH 20 )nu pot face,astept raspuns de la dr ,poate vom incerca un fiv pe CM natural daca vor face ceva reduceri

cit despre rindul la care ai tot stat...sper ca deja esti in fata si usa va ramine deschisa de data asta pt tine,mult noroc iti doresc

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Bytzi, merci.
A propos de ce a scris Denisa, si eu am avut senzatia in cazul celor doua FIV-uri ca transferul s-a facut dupa ce a trecut fereastra de implantare, ca endometrul era mult prea matur. Nu ma intrebati de ce cred asta, v-am spus ca am o fixatie si daca o fi sa mai fac vreun FIV, o sa cer transfer de ziua 3. Dupa parerea mea, trebuie o sincronizare perfecta cand faci cu blastocist, pe cand in cazul transferului la ziua 3, sansa ca embrionul sa 'prinda' fereastra de implantare e mult mai mare. Altfel eu nu-mi explic esecul celor 2 FIV-uri la modul la care noi amandoi suntem OK. Am dreptate Dna Profesoara Avalon??

Si acum o intrebare pe care vroiam s-o pun de mult, dar am uitat: spermograma poate fi influentata negativ de antibiotice? Sotul, la Sibiu, a avut o spermograma EXCELENTA. Si de fiecare data cand a facut-o, a fost OK. La Viena in schimb, i-a iesit mobilitate scazuta, restul parametrilor fiind OK. Austriecii dau la barbati 3 zile de doxiciclina parca, oricum un antibiotic f puternic, sa fi avut asta vreo influenta negativa asupra mobilitatii??

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata! si va doresc o dimineata frumoasa si numai cu vesti bune.
Eu azi sunt in ziua a-9 de stimulare azi am sa stiu cum am raspuns la stimualre ca am prima ecografie dupa amiaza.Sper sa fie ok cit de cit si sa fie ceva foliculi acolo.Deci sunt pe linie
Vreau sa intreb medicul azi de Embryion Glue,nu stiu daca fac si ei asta, Hatching stiu ca fac .
Care este masuratoarea buna pt endometru,eu la ET (primul fiv) am avut 11,8.

Looana

Mergi la inceput

Looana, eu zic ca 11,8 e OK pt endometru la ET.
Bafta maxima in continuare,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

He,he arina,vad ca te-ai "re-activat".Mai ai un pic si tre sa iti tinem pumnii.Abia astept un hcg mare de la tine.

bytzi,tu?Nu am mai reusitsa vb. ca amj si treaba multa la servici si am avut si musafiri, dar recuperam.

avalon,cresti vazind cu ochii!Bravo fetita cu inima mare!

Va pup si mai bag si eu cite un ochiometru pe aici sa vad cum va comportati...aviz Arina si Bytzi.

Loana ,bafta multa astazi la eco.Sa vii cu vesti bune si foliculasi destui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Looana, multa bafta la eco! si mai departe sa vedem ce minuni a facut noul protocol...

Mergi la inceput

Misa, m-am re-activat, dar sincer habar n-am ce fac eu la 'FIV in Europa' ca eu de fapt fac inseminare!! Probabil nostalgia...

Fireyes, tu ce mai faci? Scuze, eu nu intru constant pe forum, intru numai cand am nevoie Banuiesc ca daca 'activezi' la subiectul asta, te pregatesti de 'FIV in Europa'. Bafta multa orice-ai face...

Fetelor, am gasit un document excelent in engleza , mie mi-a raspuns la multe intrebari. IAta-l http://www.gfmer.ch/Presentations_En/Pdf/DeZiegler.pdf

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

heiii,misa,nu-i problema mai vorbim noi,despre mine citesti tu pe aici cam in ce stadiu sint ,astept CM ,daca am folicul trec la treaba,dar mi-e tot gindul la un FIV pe CM natural,daca or face astia niste reduceri

fetelor,am o intrebare,daca imi dozez si eu estradiolul prin z9-10,inainte de inseminare imi va arata asta ca foliculul are ovocit?cam cit tre sa fie valoarea...citeam cindva pe la voi ca in fiv inainte de punctie se imparte val la 300 si arata cite ovo mature sint,corect?
multumesc mult

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput