Fiv in Europa ( 23 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Liliana: pentru mine Spania este a doua mea tara... Acolo ma simt ca acasa, desi nu ajung decat in vacanta, o data la doi ani (Blanche, la anul ne intersectam pe Costa del Sol? Eu ajung pe 24 iulie, pana pe 7 august... ). Deci, revenind, pentru mine a fost intotdeauna o optiune, nu si pentru ai mei care vor concediu-concediu! Iti urez multa bafta la IVI. Astept parerea ta, desi poate se intampla vreo minune
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Cristal de acord, dar obligatoriu cu urlatori mici in carucior.

Liliana pumnii stransi tare, daca totusi minunea intarzie sa apara, sper din suflet ca IVI sa iti indeplineasca visul. Sunt fara indoiala cei mai tari.

Looana muuuuulta bafta, sa vii cu vesti bune si multe ovocite grase si frumoase.

Pupi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

buna fetelor!fireyesmultumesc frumos!pishko ce simplu a fost!oau ce frumos,da imi amintesc acum cata bucurie ai creat atunci cand ai ramas,te am felicitat si eu, am felicitat toate fetele care au ramas insarcinate,dar nu putem sa retin pt ca eu va citeam dar nu eram direct implicata sa pot sami aduc minte!hpomultumesc frumosda asa o sa fac o sai intreb pe mail daca vom face acolo alte analize si daca o sami faca si eco.fetelor nu stiu ce se intampla cu mine dar de cand am terminat tratamentul pt chlamidia care a durat 6 luni(terminat luna martie) cu antibiotice cred ca mia scazut imunitatea pt ca luna trecuta am racit la ovare si a trebuit sa fac injectabil antibiotic. Acum zilele astea mi sau inflamat amigdalele tot infectie cu un virus captat din atmosfera mia sp dr,,,deci imunitate varza la mine pt ca eu nici cand am fost copil nu am avut prob cu amigdalele,,,am zis sa merg la un hemeopat...deci iar am facut injectii cefuroxim..... Aaaa si imi aduc aminte ca voi luati ceva vitamine inainte de stimulare si chiar in timpul stimulari(omega 3,vitamine)poate imi spuneti si mie ce sa iau pt ca mie tare greu sa incep sa caut in urma ca nu mai stiu la ce capitolMILIOANE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Reviu si eu pe scurt dupa o vacantza destul de nasoala in Tunisia (unde pt fiecare pas, fiecare inghititura de apa sau mers la toaleta trebuia sa dai bacsis..bleah, mentalitatea urata urata urata ). in porice caz vremea frumoasa si marea perfecta restul nu mai conteaza

Vad ca a nascut Moni!!Felicitari Moni si sa fie fetitele sanatoase si norocoasa!

Vad ca s-a intors si LilianaFi..n-am apucat sa citesc tot din urma am inteles eu bine, schimbi clinica?

Fireyesla tine ceva noutati? poate te prind pe mess sa mai sporavaim putin de-ale noastre:)

Mie mi-a incoltit o idee in capsor si cred ca o tai usurel usurel spre Austria sau Ungaria chiar daca pentru inceput doar pentru o simpla opinie. Mai rumeg ideea pana prin toamna pana una alta e inca vacantza si inca relax

pupe la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

brynyiti raspund la intrebare ta.
Deci eu de la priimul Fiv am luat incontinuarie Omega3 3/zi,Vit. C 2/zi,Orthopregna(vitamine,poti lua si alteceva de ex.Femibion),Vit. B complex si Acid Folic care mi-a zis si medicul ca e froarte importanta pe periodata stimulari.
Eu sunt in a -4 zi de stimulare acuma pt Fiv 2 si beau foarte multa apa tot la cerinta medicului,minim 2 litri pe zi,si am luat din prima zi de stimulare Royale Jelle(Laptisor de Matca) care e foarte bun pt endometru.
Mult succes

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanademunck

Fireyesla tine ceva noutati? poate te prind pe mess sa mai sporavaim putin de-ale noastre:)

Mie mi-a incoltit o idee in capsor si cred ca o tai usurel usurel spre Austria sau Ungaria chiar daca pentru inceput doar pentru o simpla opinie. Mai rumeg ideea pana prin toamna pana una alta e inca vacantza si inca relax

pupe la toata gasca

Oana, eu sunt pe mess, ca tot la serviciu imi fac vara Mari noutati nu, desi mi-am facut AMH si mi-au iesit fff prost, ceea ce inseamna ca rezerva mea ovariana e mai pe sfarsite... si am aflat cu ocazia asta si care e explicatia raspunsului slab la tratam... si deci nu am sanse sa raspund mai bine... proaste zaruri am dat la jocul asta asa ca nu-mi ramane decat sa ccelerez un pic fivurile, cat mai am cu ce. xceea ce m-a "linistit" e ca nu e afectata calitatea, doar cantitatea de oute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

fireyes din ce analiza iti dai seama de calitatea ovocidelor,deoarece si eu mi-am facut AMR si mi-a iesit 0,49 .La primul fiv am acut 4 ovocide rezultind 4 embrioni din care am facut ET cu 3 din ei.Doctorul mi-a zis ca numai unul a fost de calitate buna si doi asa si asa.Acuma sunt un pic in suspans pt ca ma gindesc... pt ca med. meu vrea sa faca blastocist si nu prea cunosc bine aceasta varianta ,nu stiu cred ca inainte de a fi lasa-ti pt blasto. ai verifica ...cred ca nu se merge asa la risc,ca sa nu am nici unul in final avind si un nr atit de mic la punctie.
Mie mi-a zis med.ca tratamentul de stimulare pe care mi-la dat acuma(PERGOVERIS) se da in general dupa 40 de ani si ajuta mult la obtinerea de ovocite si de o calitate mai buna.
O zi buna !

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Looana, nu stiu daca exista o analiza anume pt calitatea ovo... de obicei, se leaga cu varsta si cu calitatea embrionilor rezultati.
Asta era singurul lucru bun la AMH, ca iti spunea doar ca stai prost cu nr, de calitate insa nu stim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Avelonelul meu drag am iarasi nevoie de un sfat

eu am facut o celioscopie pt verificarea trompelor la sfatul prof Sthromer ca sa mergem tot pe inseminare atit timp cit mai produc cite un folicul pe CM natural
deci rezultatul trompe permeabile,2 aderente de endometrioza neactiva
la CM urmator,vrem sa facem ultima inseminare din viata mea
dr mi-a rec totusi sa facem stimulare cu 150 ui gonal/zi
eu dupa istoricul meu cu 1gonal/zi,2 gonal/zi si pe CM natural (cind aveam folicul)aveam acelasi dimensiuni in aceleasi zile,doar endometru era mai bunicel cu stimularea
eu i-am propus dr sa merg pe CM natural fiindca nu mai dispun acum de bani pt stimulare,ne-a recomandat sa o facem imediat la CM urmator dupa celioscopie fiindca e posibil sa avem sanse mai mari

acum urmeaza intrebarea
vreau sa iau ceva naturiste,gen royal jelly(pt endo),niste omega 3,un complex de b-uri ,acid folic am inceput sa iau dar e de 5mg o fi bun ca pina acum luam de 1mg
vreau sa obtin un endometru bun si poate naturistele astea ma va ajuta sa am si fol frumusel(mi-e frica ca n-o sa am)
te rog din suflet daca ma poti ajuta cu o schema,daca ar fi bine sa iau de pe acum sau din z1 de CM
multumesc tare tare mult

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Bytzi, spune-mi te rog in ce consta celioscopia si unde ai facut-o. Este dureroasa? Da-mi si mie cateva amanunte. Mersi mult.
Saptamana viitoare o sa fac si eu o inseminare pe ciclu natural la Ispasoiu probail ca, Chicea e in concediu.

Iti doresc multa, multa bafta.
Succes tuturor fetelor,
Arina

Mergi la inceput