Gemanutzele-s pe baricade... (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Hop si io! Deci am ajuns la capitolul mancare! Saptamana asta am mancat sarmalutze in foi de vit(z)a de la soacra si am gatit tocanitza de vinete (un fel de zacusca rapida), pizza, sandviciuri calde (imi ies cel mai repede ). Azi ma gandesc sa fac cartofi prajiti cu papara (omleta), iar maine musaca de cartofi (vin finii la masa) si tiramisu. Duminica probabil face mama cinste (e ziua ei ).

Olim, bine ati revenit acasa (in Spania) . Cum au fost examenele? Sau ai dat deja licenta?

Doina, bun! Vad ca faci si zarzat de ciorba (amestecul cu rosii), dar imi dai si mie reteta? Pe bune, ca mi-ai facut pofta sa fac si eu o tura! Si-s pretentiosi tare ai tai cu masa! Eu stiu ca nu am voie sa gatesc anumite mancaruri tabu: spanac/leurda/stevie/urzici, pastai, dovlecei, ciorba de salata. Al meu nu le are cu verziturile!

Lora, asaaaa deci! V-ati distrat! Si mie imi place Sistem, ar fi fain sa faca un tur prin tara. Poate ajung si la Brasov. Cat despre ce canta Iustina, cred ca-i vb de Activ, ca ei cantau cu numaratoarea: un, doi, trei! O zi senina azi si dau eu inka prima!

Raluca, deci numai mancati! Uite ca din ce ai enumerat tu m-am inspirat si eu! Poate te ajuta ceea ce am gatit saptamana aceasta. Eu mai trebuie sa pun si pachet sotului, care numai vrea mancare rece (s-a saturat de mezeluri si branzeturi), ci vrea caldaaaaaaa . Ce-o fi cu barbatii astia?

Liliac, Aida la burtici! Aveti grija de voi!

Azi:

Tine intentiile tale ascunse pentru moment si vei avea de dat mai putine explicatii in viitor. Cu cat vei petrece mai mult timp impreuna cu ai tai, familie sau prieteni, cu atat mai bine vei intelege cine ai devenit de-a lungul anilor si care-ti sunt motivatiile actuale. Probleme emotionale sau sentimentale pot sa-ti dea peste cap unele planuri

si

Bani. Bani. Bani. Numai asta ai in cap astazi. Vrei mai multi, nu stii cum sa-i faci dar te chinui sperand la o idee salvatoare. Astazi nu vei avea nici una. Sa incercam si maine totusi.

Total adevarat! Luna aceasta avem de platit 2 randuri de facturi: la casa veche si la cea noua, plus 2 chirii. Si mie tot nu mi-au intrat banii.

Mergi la inceput

Liliac, dar ce s-a intamplat? Sau pur si simplu stai mai prost cu energia azi? Ca ieri erai intr-o forma de zile mari! sa treaca repede stare proasta!

Lora, tot tu cu inka prima! Imi pregatesc acum, cat inca bb se joaca singurel la el. Intre timp, am si pus masina de rufe sa mearga o tura.

Mergi la inceput

Tot io! Am citit si din horoscoapele puse de Raluca, si dezastru! Tot nu se prevad niste bani la orizont! Ma mai uit mai bine, ca poate otusi-totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black, vezi ca vin si in Brasov:
http://www.comunicatedepresa.ro/Euro-GSM_organizeaz&_259;_%C3%AEn_colaborare_cu_Nokiacinci_concerte_unplugged_ale_trupei_Sistem_~NTQwODc=
Olim, i-a placut lui Alex in Romania sau e fericit ca a ajuns acasa?
Ralu, nu te-ai trezit inca?
Azi trebuie sa fac si eu o ciorba...numai ca nu stiu de care.

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Multumesc, am notat data! Pe mine ma bate gandul sa fac o ciorba de legume (morcovi, mazare, ceapa si-o mana de orez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mai intai, va servesc cu o cafeluta de trezire! eu sunt treaza de pe la 7 , nu mai aveam somn.
Liliach,buna meniul.Mancam si noi usturoi cu cartofi prajit, mai pun si o vanata pane, eventual, sau dovlecel pane, si nu ne mai trebuie carne.
Black, eu fac zarzavatul pentru ciorba astfel: cantitatile le pun la ochi, nu cantarite caci stiu cat are oala in care fierb(15 l) si am doua la fel.Daca fac mai putin ma iau dupa vasul in care fierbDau rosiile prin masina de tocat, ardeiul gras il spal, curat si tai marunt, sau il dau tot prin masina de tocat, cam trei parti rosie si una de ardei.Le pun la fiert, le pun sare dupa gust si le fierb pana devine o compozitie densa.La final pun partrunjel, leustean, taiat marunt si mai firbe cam 5 minute.Las sa se racoreasca si le pun in sticle din alea de 1 l cu filet(de la bulion)In gura la fiecare sticla torn putin ulei.Ele fiind calde bine, se umfla garnitura de la dop si nu iau aer de loc.Apoi am o masina din aia de spalat care fierbe, le pun acolo, le fierb cam 15 minute, le scot si le invelesc o noapte asa fierbinti .Mai fac un fel cu rosie, pastarnac ras, morcov, ardei, verdeata.Tot asa fierte si sterilizate.Mai fac suc de rosii, fiert mai mult, devine sos si ii pun aredi iute tocat marunt , ca sa fie picant, nu iute si il folosesc la sosuri, fripturi, dar la ala folosesc si ardei kapia tocat prin masina si rosii, si iese o bunatate.
Azi fac chiftelute cu sos si piure.Ciorba mai avem de legume.
Va pup!!!merg sa ma apuc de chiftele pana nu se pune caldura, acum e racorita...e bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bani...bani...bani... Nimic la orizont Daaaaar...datorii cu carul!! Eu totusi raman optimista ca intr-o buna zi o sa vina si banii. Macar lipsa lor cica se compenseaza cu dragoste Poate-mi face sotul vreo surpriza si imi face vreo declaratie...baneasca Adica...o sa primeasca salariul de cetava luni in urma

black n-am nimic de ordin fizic...nu ma doare nimic... dar m-a cuprins asa o durere in cot de tot si toate

Asa fetelor...dati-i inainte cu mancarurile... ca sa pot sa salivez linistita Nu mai sunt in stadiul in care as manca orice-oricand...dar tot ma apuca asa cate-o pretentie

Ah, v-am spus vreodata cat imi sunteti de dragi? Simt ca sunteti pe acceasi lungime de unda cu mine si nu ma mai vad atat de "ciudatica"

Liliana, Andra-Maria & cu 25+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Mey, eu cred ca sufar de foame cronica...nu cred sa fie tratabila..mi-e pofta de tot ce-ati insirat voi aici...as manca de toate! Vi s-a mai intamplat?

Ati vazut videoclipul asta?
http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs&feature=channel

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Doina, am notat reteta. Deci se fierbe! Eu doar dadeam prin masina de tocat ardeiul cu rosiile (mai mult ardei decat rosii), pus sare si direct in borcane. Imi rezistau, insa nu era chair ce vroiam. Azi nu fac (caci am program administrativ in casa ), dar maine merg sa iau masina de tocat de la mama si fac piata (chestie de 200 m intre mama si piata) si sper ca luni sa dau raportul pe aici.

Liliac, cum asa mai, mai "ciudatica"??? Cat despre lenea si durerea din cot, eu as spune sa stai asa, netratata! Macar azi!

Lora, o fi cu ochisori???

Mergi la inceput

Black, n-ai nimerit-o! Boala asta o am din copilarie!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput