Gemanutzele-s pe baricade... (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Uauuuuuuuu, cat ati scris...are omul treba si cand intra, citeste un roman!interesant subiectul cu zodia noastra.Eu sunt calma, calculata, poate prea...daca ma enervez nu arat...stau la panda si ...jap...cum prind momentul cum atac...cu calm...
Eu zilele astea am avut ceva probleme la PC..ul...asta...virusi si imi dadea erori.L-am formatat si gata...La borcane nu am mai pus nimic, caci am facut o tura de rosii pentru ciorbe si acum mai fac luni, caci atuci se aduna iar o tura zdravana de facut.Ca sa nu iasa zemoase eu le fierb si le scad din zeama aia si ies gustoase .Mai fac o tura de pus la ciorbe si apoi ma apuc de suc de rosii si sosuri picante si ne.
Sunt in pana de idei cu gatitul , nu mai stiu ce sa mai mancam...caci e cald si ai mei mananca si pe caldura mancare caldaaaaaaaaaaaa!!!
Voi ce mai gatiti? chiar nu am inspiratie de loc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Doina, ce ma mai oftic cand te aud cate faci... Si ce bunatati ies, sunt sigura.
Cu mancare am si eu o problema. Ai vazut pe pagina anterioara ca am decis sa nu mai gatesc, nu mai mancam si gata

am avut niste peste prajit, cu mujdei de usturoi si mamaliguta. Am mai facut cartofi prajiti cu vreo salata. Cate o supa cu galuste sau ciorba de pui sau cu perisoare de la soacra-mea. Am avut ardei umpluti. Rosii, telemea, pastrama. Nu stiu nici eu ce sa fac. A... pizza am mai facut. Salata boeuf, oua umplute.
Am vrut sa fac mazare, dar al meu nu mai vrea nici de asta acum.
Am vrut sa fac varza, el nu inghite asa ceva, deci nu mai fac.
Oua mananca doar fortat.
Am zis ca poate bag o ciorba de cartofi si cu niste pastai prin el, dar sambata. Ramane de vazut. Duminica cred ca mergem la un gratar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ral, mi-ai dat cateva idei, eu trebuie sa le schimb mancarurile caci daca se repeta intr-o luna ...nu mananca armata mea...Fata nu e cu carnea de porc, Dan e cu...Unul e carnivor, unul e cu legumele , salatele...ma ia capul ...Vara nu le dau cu maioneze caci e f. cald si astea sunt periculoase...Unul vrea ceva cu cartof...altul vrea ceva cu orez...dau exemplu si iute asa ...Brabatul nu e pretentios, mancare gatita sa fie, dar copii imi dau de cap, iar daca nu ar fi cladurile astea si sa te coci cand faci mancare...caci mie imi place mult sa bucataresc, dar cand e cald ma ia ...
Ia ca azi e vineri, sa punem horoscopul:

Vineri, 10 iulie 2009

Daca ti-ai facut proiecte privind unele achizitii costisitoare, este cazul sa-ti verifici bine contul bancar. Trebuie neaparat sa ai grija de bani. Este o zi frumoasa pe plan amoros. Primesti multa afectiune si intelegere din partea persoanei iubite. Daca esti singur, astazi vei cunoaste persoana mult visata.

Mergi la inceput

Doina, te... compatimesc. Cam asa pateste soacra-mea cu sotul ei din dotare. Nu mananca de 2 ori aceeasi mancare. Dar o pune sa faca oale mari si pline. Mananca odata si restul arunca.

Am mai avut pastai, branza cu smantana si mamaliguta, mi-am mai amintit acum

Mergi la inceput

10 iulie 2009

Aveti ocazia sa va afirmati in societate, mai ales datorita talentelor artistice.

Dupa-amiaza faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta, care va va sustine activitatea creativa.

Va sfatuim sa aveti rabdare si fiti increzator in intuitia partenerului de viata.

Mergi la inceput

Unde apari tu, se anima atmosfera: uneori in sens pozitiv, pentru ca-i mobilizezi pe toti intr-o directie constructiva, alteori in sens negativ, pentru ca iriti pe toata lumea cu critici si vorbe dure. Ai grija cum comunici cu anturajul, pentru ca nu toti te inteleg si nu toti vor reactiona bland la replicile tale. Cei care nu te cunosc, nu vor fi prea incantati de tonul ridicat, dar prietenii iti vor raspunde in gluma, pentru ca nu se vor supara asa de usor pe tine...

Mergi la inceput

Probleme cu banii

Casa a 2-a anunta ceva probleme legate de domeniul financiar. Risti sa pierzi bani, inclusiv pe strada si cu atat mai mult daca te avanti in fel si fel de speculatii. Totul merge grozav in cuplu daca te arati si tu disponibila. Tine-ti mintea in garda si bucura-te pe alte cai!

=============================================

Viata ti s-a schimbat cu ceva vreme in urma, iar acum continui ce ai inceput. Strangi bani pentru familie si cheltui tot pentru aceasta. Simti ca te scufunzi si intri in panica. Nu prelua proiecte de la colegi care n-au reusit sa le termine. Incepe-ti propriile tale proiecte pentru a te mentine la suprafata.

Mergi la inceput

10 iulie 2009

Astazi nu prea aveti chef de munca si va veti gandi toata ziua la distractie. Asteptati cu nerabdare un eveniment sau o petrecere care se apropie. Va doriti sa plecati undeva in afara orasului, pentru a va relaxa dupa niste ultime luni epuizante.
===============================================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Azi nu mai pot de foameeeee!! Bine, si de somn!
Asa ca dau o inka si multe grisine alaturi, ca altceva n-am la ora asta...
O zi buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Am voie sa selectez ce vreau eu?? Asta mi se poptriveste acum, de dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

10 iulie 2009

Astazi nu prea aveti chef de munca si va veti gandi toata ziua la distractie. Asteptati cu nerabdare un eveniment sau o petrecere care se apropie. Va doriti sa plecati undeva in afara orasului, pentru a va relaxa dupa niste ultime luni epuizante.
===============================================

Ehh, o sa se termine si ziua de azi...la munca... si abia astept sa vina we. Nu ca as face cine stie ce chestii super-extra-mega-tare. Nuuu, am de calcat un morman, tre sa facem piata, un pic de treburi administrative... si cam atat.

Doina te-am simtit eu ca esti o vrednica in ale bucatarelii Pai sa-ti spun ce am avut noi? Ciorba de fasole si varza a la cluj... la cuptor...aseara ne-am alintat cu cartofi prajiti cu usturoi si... cam atat. Sa vad ce idei ii mai vin sotului meu...ca v-am spus ca el este cu bucatareala...

olim uelcambec!!! Asteptam povesti despre cum a fost calatoria ta.

Azi nu prea-s in forma...

Liliana, Andra-Maria & cu 25+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput