Catalin Crisan divorteaza!
Raspunsuri - Pagina 2
malla spune:
mai eu o inteleg pe soria lui din cate am auzit pe la tv:
El, fara servcici, un lenes, care manca de stingea...nu o ajuta la nimic. Rau imi pare sa spun asa ceva deoarece imi place enorm cum canta insa,... asa spune ea. Dar faptul ca nu aducea bani in casa, e adevarat. Ea are servici si ea aducea toti banii in casa...
Andrei si Adriana
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinell El, fara servcici, un lenes, care manca de stingea...nu o ajuta la nimic. Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Andrei si Adriana |
Mey asta cu mincatul de stinge...mi se pare cel mai "intemeiat motiv de divortz"!
Dana
bobocel_07 spune:
Citat: |
Citat: citat din mesajul lui adinell El, fara servcici, un lenes, care manca de stingea...nu o ajuta la nimic. Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Andrei si Adriana Mey asta cu mincatul de stinge...mi se pare cel mai "intemeiat motiv de divortz"! Dana |
alexia_07
Theiuta spune:
Stau si ma intreb...daca nu are venituri, din ce Doamne-iarta-ma isi va intretine viloiul cu care am inteles ca a ramas?
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
malla spune:
asa e de cam de ras chestia cu "mancatul de stinge".
La "Confidential" spunea Daniela Ghiorfy ca o suna pe sotia lui la 12 - 1. noaptea sa ii puna sa pregateasca nu stiu cate feluri de mancaruri la cuptor(pui etc), ca pe cand apare el sa fie gata.(dupa concert).
Si Daniela era uimita ca la ora aia o deranjeaza. Si mai uimita era ca sotia lui chiar ii facea aceste feluri de mancare.
Mai era o emisiune la tv, i s-a luat un interviu la Catalin Crisa in urma caruia spune ca el nu face absolut nimic acasa, recunostea ca e lenes si ca sotia lui munceste si face tot in casa.
Apoi a fost emisiunea Cireasa de pe tort, in care sotia a pregatit tot. La sfarsitul activitatilor el era frant si a dormit cu capul pe masa, asa l-au gasit invitatii.(Asta cu emisiunea Cireasa de pe tort, nu este un exemplu prea bun, deoarece consider ca nu e obligatoriu ca un barbat sa stie sa gateasca).
Apropo de vila: in vila trebuie numai sa locuiasca si sa se bucure de ea, e pusa la punct nu mai are nevoie de imbunatatiri sau intretinere:) Mai un concert din joi in Pasti si uite-asa... dar nu cred ca poate sa traiasca numai din concertele pe care le are, pt ca nu sunt asa multe...parerea mea.
Andrei si Adriana
gaba-rema spune:
Daca toate femeile ar divorta de soti pt.ca sunt lenesi si nu fac nimic in casa, si mai si mananca mult... ar fi o explozie de divorturi, īn RO si īn lume, cred eu.
Cum ramāne cu "la bine si la rau, pāna cānd coana cu coasa ne va desparti?"...
fara misto, cānd omul cāstiga mai gros din concerte, era bun... acu' ca s-a subtiat cu concertele, e lenes si mananca mult (parca ar vorbi de un animal utilitar din batatura ...)
Cāt despre "viloi"... din cāte stiu, cheltuielile curente lunare sunt mari, ca si cele cu transportul, al maturilor si al copiilor... (depinde si unde e "viloiul", īn oras sau īn afara). nu se compara cu facturile de la bloc nici pe departe.
am si eu cunoscuti care stau "la viloi"... de cānd cu criza le e tot mai greu si-ar vinde cu draga inima... dar n-au cui! dreaq mai cumpara acu' viloaie!... si mai e si oferta mare pe piata...
malla spune:
Pai s-o fii saturat femeia de atatia ani sa il tot intretina de parca ar fii invalid... Cand e om in toata puterea cuvantului.
Eu una, chiar o inteleg, desi repet imi place cum canta Catalin, insa m-as satura ca sotul meu sa imi cante toata viata, si in schimb eu sa trag... Alta ar fii situatia daca nu ar putea sa munceasca, ar suferii de vreo boala, etc, atunci numesc eu "la rau". dar asa numai sa stea si sa astepte din joi in Pasti cate un concert si gata, ... probabil nu erau de ajuns acei bani. Pe cand daca ar fii avut un serviciu stabil, aducand bani in casa lunar...
totusi au doi copii, si un singur servici, cel al ei... deci e greu in ziua de azi.
Andrei si Adriana
gaba-rema spune:
haide ca si noi, femeile, suntem subiective :D
daca un barbat paraseste o femeie, apai ala e un nenorocit, o bestie cu chip de om. nu mai conteaza ce argumente ar avea ala sau nu. apar brusc principiile, "cum sa parasesti biata femeie, domne?? asa ceva e inadmisibil!!"
daca o femeie ii da papucii lu' barbat-so, e justificat.
iar Crisan cred ca e "la rau" din cauza ca uite, nu mai are cautare, nu are angajamente. mai cu criza, mai cu vārsta, mai cu anonimatul care se asterne implacabil
Bine, acu' noi nu stim toate cele ce-s īntre ei, ca de-aia scriem aci la "Barfe..."
malla spune:
Mai eu nu stiu care sunt problemele intre ei, cele reale, insa spun ce aud si eu pe la unii, altii, tv, etc.
barfe...pana la urma urmei.
Andrei si Adriana