referitor la exercitiu de imaginatie
Raspunsuri - Pagina 7
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Violeta, tu zi care e oferta.... M-as duce chiar si la servici pentru banii astia. Chiar un an intreg. Exemplele pot continua.... |
Eu chiar ma duc la servici si nu demult am descoperit ca o viata fara munca, mi s-ar potrivi manusa.
Fomalhauti spune:
Mi-am culcat copiii si m-am intors....Fiindca imi place cum a pus Conchita problema....
Xio, daca "personajul nostru" ti-ar oferi in schimbul unei nopti de sex leacul cancerului? Exercitiu de imaginatie....
Dar nici nu trebuie sa mergem atat de departe...Xio, sa zicem ca intr-o zi afli despre un aparat, in valoare de un milion de euro, care, daca ar exista intr-o clinica, ar putea salva lunar un prematur...Si apoi ai primi oferta....Eventual "personajul" ti-ar spune ca oricum era in drum spre cazino si, daca il refuzi, va juca banii acolo...(Culmea e ca eu chiar cred ca exista in lume aparate care ar putea salva vieti daca ar exista in anumite spitale....)
De un milion de fantani in Sahara, ce zici?
Dar de un adapost (bine, adaposturi) pentru un milion de caini (bine, o suta de mii....)? (Asta e strict pentru Xio si altii ca ea si ca mine....Bine, eu ma exclud, sunt mai egoista, m-as gandi la case pentru copii.)
Marius, tu care esti suparat pe subiect....Daca prietenul tau cel mai bun ar fi bolnav rau dar ar putea fi salvat cu un milion de euro? Si tu ai primi oferta....Dar daca nu ar fi prietenul tau cel mai bun ci un coleg oarecare? Daca ar fi copilul unui cunoscut? Si daca ar fi copilul unui necunoscut si ar fi bolnav si ar putea fi salvat cu un milion de euro? Si tu chiar ai primi oferta, tu chiar ai putea sa ai banii maine dimineata?
A_Iulia spune:
Ce fantezie aveti, sunteti atat de simpatice, grozav!
Totusi ce barbat va imaginati ca ar arunca asa cu bani, cand o partida de sex cu o femeie ce arata perfect se poate cumpara cu cateva sute de euro? Sau poate mai putin, habar n-am. O fi avand maternitatea farmecul ei, da' eu nu ma incumet sa consider ca poate creste cotatia la nivelul asta.
babyblue spune:
citat din mesajul lui Adina Iulia Ce fantezie aveti, sunteti atat de simpatice, grozav! Totusi ce barbat va imaginati ca ar arunca asa cu bani, cand o partida de sex cu o femeie ce arata perfect se poate cumpara cu cateva sute de euro? Sau poate mai putin, habar n-am. O fi avand maternitatea farmecul ei, da' eu nu ma incumet sa consider ca poate creste cotatia la nivelul asta. |
un barbat care detine miliarde de euro..sau oricum muuulte milioane, complet plictisit de viata, ori in pragul mortii...care n-are ce face cu banii...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
ladyJ spune:
Fetelor, Conchita si Fomalhauti
Tare frumos le mai disecati
Daca o iei asa, cum propuneti voi ajungem la ceea ce spuneam mai devreme. Orice cap are pretul lui. Pret care poate fi bani sau altceva.Oricine are slabiciuni si nevoi. In viata oricine face compromisuri. Doar ca din toate compromisurile, asta care include sexul e cel mai blamat si mai judecat. Habar n-am de ce.
Defapt, care e problema de inceput? Sexul pe bani. Despre asta se discuta. Bine, in acest caz sexul pe multi, multi bani.
Pariu, cine ar face sex pe un milion de euro(si putine n-ar face) ar face si pe juma de milion. Si pe 10 mii.Exact cum spune Conchita: daca banul e slabiciunea ta, atunci devii extrem de vulnerabila cand e vorba de bani.
Femei sau barbati-cu totii suntem conditionati de ceva si actionam in consecinta. Bine, si propunerea asta cu sase zerouri in coada nu prea lasa loc de ....a spune nu, pentru multe femei. Unde e limita? Fiecare si-o stie pe a ei. ideea e sa nu pierzi mai mult decat poti castiga.
marius spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti Mi-am culcat copiii si m-am intors....Fiindca imi place cum a pus Conchita problema.... Xio, daca "personajul nostru" ti-ar oferi in schimbul unei nopti de sex leacul cancerului? Exercitiu de imaginatie.... Dar nici nu trebuie sa mergem atat de departe...Xio, sa zicem ca intr-o zi afli despre un aparat, in valoare de un milion de euro, care, daca ar exista intr-o clinica, ar putea salva lunar un prematur...Si apoi ai primi oferta....Eventual "personajul" ti-ar spune ca oricum era in drum spre cazino si, daca il refuzi, va juca banii acolo...(Culmea e ca eu chiar cred ca exista in lume aparate care ar putea salva vieti daca ar exista in anumite spitale....) De un milion de fantani in Sahara, ce zici? Dar de un adapost (bine, adaposturi) pentru un milion de caini (bine, o suta de mii....)? (Asta e strict pentru Xio si altii ca ea si ca mine....Bine, eu ma exclud, sunt mai egoista, m-as gandi la case pentru copii.) Marius, tu care esti suparat pe subiect....Daca prietenul tau cel mai bun ar fi bolnav rau dar ar putea fi salvat cu un milion de euro? Si tu ai primi oferta....Dar daca nu ar fi prietenul tau cel mai bun ci un coleg oarecare? Daca ar fi copilul unui cunoscut? Si daca ar fi copilul unui necunoscut si ar fi bolnav si ar putea fi salvat cu un milion de euro? Si tu chiar ai primi oferta, tu chiar ai putea sa ai banii maine dimineata? |
In mod sigur in cazurile enumarate de tine as face-o. Viata este mai presus de orice. Chiar si de mine.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Fomalhauti spune:
Multumesc, Marius, pentru sinceritate.
LadyJ, eu am zis ca as face-o pentru un milion. Si pentru juma' de milion. Nu as face-o pentru 10.000 (fie ei euro sau dolari). Nu stiu sa-ti spun exact unde e limita - as face-o pentru o suma care ar schimba ceva important si de care niciodata, sub nicio forma, nu as putea face rost altfel.
XIO spune:
I-as porpune o flota de fete care sa faca sex .
Ideea ca fac eu sex pt. ceva nu ma incanta absolut deloc.
Acum sa nu exageram cu viata nu stiu cui in mainile noastre si de-astea, eu vorbesc de castiguri materiale si atat.
Ca daca e ok de ce le mai blamam pe cele care se culca cu sefii sa ajunga undeva?
Decat sa ma spetesc in facultate sa invat mai bine imi gasessc un prof il fac fericit si gata. E ok?
Mi-a spus un prieten de o amica de-a lui care umbla imbracata numai in Prada , isi face cumparaturile numai in srainatate , merge in vacanta in Maldive si pe unde are ea chef, are un mega apartamanet, adica tot ce si-a dorit.
Cum?
Citez " de 2 ori pe luna sta cu ochii in tavan".
Barbatul vine in oras 1-2/luna , ea presteaza si el ii face cadou tot ce vrea. Evident cand vine ii lasa vreo 3000 de euro.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
violeta69 spune:
hai,mai Xio,iar o intorci cum vrei tu!
Fomalhauti te intreba de leacul cancerului....
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
A_Iulia spune:
Ei, pai de regula un barbat ajunge la acelasi rezultat fara sa aiba nevoie de milioane de euro sau leacurile cancerului: te cere de nevasta si gata, a rezolvat mult mai simplu.