referitor la exercitiu de imaginatie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Stau eu si ma gandesc...

Daca eu as avea un milion de euro, as putea sa fac cate o casa pentru fiecare dintre copiii mei (si nu cine stie ce case, bunicele, dar nu de lux). Ca ar mai fi si o masina, o facultate la "taxa" daca nu intra la "fara" (eu le-am zis sa nici nu le treaca prin cap ca le-as plati facultatea...).....Pai, n-as fi eu o mama iresponsabila sa refuz o asemenea propunere?! Mie imi reproseaza unii (prieteni apropiati, ca altii tac, nu-si permit...) ca am renuntat la servici si din cauza asta nu pot sa le ofer una si alta copiilor - pai eu, pana la pensie, nu castigam nici o zecime din banii astia....

Si daca ar primi barbatul meu oferta (da cineva?), cam tot asa as gandi...

Si, Marius, nu inchide subiectul, e dragut, pe bune......

Mergi la inceput

Si, in caz ca exista propuneri, as face si lucruri mai dificile decat sexul pentru un milion de euro (si un milion de dolari este OK)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Si, in caz ca exista propuneri, as face si lucruri mai dificile decat sexul pentru un milion de euro (si un milion de dolari este OK)....

adica? la ce te-ai gandit cand zici"lucruri dificile"?!

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Stau eu si ma gandesc...

Daca eu as avea un milion de euro, as putea sa fac cate o casa pentru fiecare dintre copiii mei (si nu cine stie ce case, bunicele, dar nu de lux). Ca ar mai fi si o masina, o facultate la "taxa" daca nu intra la "fara" (eu le-am zis sa nici nu le treaca prin cap ca le-as plati facultatea...).....Pai, n-as fi eu o mama iresponsabila sa refuz o asemenea propunere?! Mie imi reproseaza unii (prieteni apropiati, ca altii tac, nu-si permit...) ca am renuntat la servici si din cauza asta nu pot sa le ofer una si alta copiilor - pai eu, pana la pensie, nu castigam nici o zecime din banii astia....

Si daca ar primi barbatul meu oferta (da cineva?), cam tot asa as gandi...

Si, Marius, nu inchide subiectul, e dragut, pe bune......

mie chiar mi-a fost dor de tine!

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

eu nu am inteles filmul in felul asta, redus la adulter si sex si prostitutie. milionarul le avea pe toate, mai putin dragostea. devine gelos pe cuplul respectiv si doreste sa cumpere ce nu are, in acelasi timp distrugand ce au ei. milionul e o ispita mulata pe situatie - cuplul era sarac, pierdea la jocuri de noroc. daca acest cuplu ar fi avut alt calcai al lui ahile, milionarul ar fi folosit tentatia corespunzatoare. milionul e nesemnificativ, simbolul e acesta: facem schimb de visuri. tu primesti visul tau (milionul sau altceva, in cazul in care cuplul ar fi avut nevoie de altceva), iar tu imi imprumuti mie pentru o noapte viata ta = visul meu. dupa care se complica lucrurile si tipa se marita cu milionarul, dar dragostea tot nu moare si cuplul se reface la final. cu morala ca ai grija ce-ti doresti, ca poate ti se intampla.

eu vreau o calatorie in cosmos, de exemplu. ati mai considera-o prostitutie daca as accepta un asemenea dar? caci, repet, milionul e o tentatie doar pentru unii, de aceea Xio si celelalte raspund "nu", iar altele "da". daca lui Xio et comp li s-ar oferi tentatia inimii lor, atunci ar raspunde altfel. sau ar cugeta, cu indoiala, macar cinci secunde.

Mergi la inceput

Violeta, tu zi care e oferta....

As face lucruri mai dificile decat sexul pentru un milion de euro. De exemplu, as spala pe jos...As calca rufe...Mai dificil decat sexul si mai putin placut

Altele, mai rele....As conduce masina, la ora de varf, de la mine, din sudul Bucurestiului pana la Otopeni....

Chestii groaznice...M-as da in roller-coaster-ul Dragon Khan de la Port Aventura (si as sta si la coada corespunzatoare, de o ora-doua). Se da de opt ori peste cap, in opt feluri diferite - cred ca il gasesti pe Wikipedia...

M-as duce chiar si la servici pentru banii astia. Chiar un an intreg.

Exemplele pot continua....

Mergi la inceput

p.s. conform milionarului, totul e cumparabil, trebuie doar sa afli pretul. nu ramane nimeni in refuz pana la capat, toti avem un pret. asta era ideea. cine zice nu pentru un milion, ar mai zice nu pentru un miliard, de exemplu? sau pentru un vaccin minune, pentru o potiune care sa te faca iubit, destept, genial, faimos, mai stiu eu ce?

Mergi la inceput

Uite Dragon Khan

http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_Khan

Hai ca e mai rau decat orice sex.....

Mergi la inceput

Citat:

Uite Dragon Khan

http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_Khan

Hai ca e mai rau decat orice sex.....

ai atins un alt aspect interesant: daca oferta milionarului pentru sex e acceptata, publicul considera asta prostitutie. dar cand cete intregi de oameni merg la concursurile teve gen survivor, the big loser, etc pentru bani, nu mai e prostitutie. in opinia mea, chiar si mersul la serviciu e identic si la fel cu sexul din filmul "propunere indecenta". se intampla altceva, insa, in subconstientul colectiv: daca faci ceva ce NU iti place, daca te chinui sau muncesti pentru bani, e ok. poti sa mananci viermi la televizor sau sa inoti intr-o canalizare, e ok. ala se cheama curaj. dar sa nu carecumva sa faci sex! nu, asta e complet imoral. adica si orgasm, si milioane? neah, la coltul rusinii cu netrebnica (femeile sunt cele hulite, niciodata barbatii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

eu ma gandeam ca unii ar face si o crima pt 1 mil
asa mi-a trecut prin minte

conchita are dreptate...fiecare are un pret
exemplul cu vaccinul de ex,daca Doamne-fereste cineva drag ar avea nevoie cred ca as face orice ca sa-l/sa o salvez...

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput