Moartea unui copil

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui barbye

AM urmarit si eu stirea. Pacat ca un sufletel sa stins asa devreme. Ce ma deranjat ca directorul centrului a specificat ca ; Oricum copilul era grav..si ca a fost monitorizat non stop; ca s-a adus aparatul de resuscitare in 2 minute...E minciune ptr ca de la subsol de cand iesi si pana intri in maternitate e ceva distanta Nu cred ca sa intamplat asa ceva...Cand se efectueaza Rmn si totii ies din camera sa nu se radieze..nu are cum sa iti urmareasca pulsul, ptr ca nu esti monitorizzat de nimic. Nu inteleg si de ce nu i s-au facut testele daca este alergic sau nu..
Nu e posibil sa te duci sa dai o groaza de bani..si sa iti ei copilul mort. Si mai ales te duci la un spital particular si cand apar probleme ei cheama salvarea si BGS..
Eu cand am facut ultimul RMN nu m-a intrebat nimenii esti alergica la ceva, stii care sunt reactii adverse...
Ingeras sa te odihnesti in pace. de acolo de SUS sa le dai putere parintilor sa mearga mai departe.
Si sper din tot sufletul ca cei vinovati sa platesca.

Si eu am auzit ieri la stirile de pe Acasa tv, cand spunea ca oricum copilul era bolnav, dar nu era directorul spitalului, era purtatorul de cuvant al lor. Si m-am enervat teribil: daca era bolnav , atunci sa premiem doctorii care s-au ocupat de el ptr ca l-a scapat de chin

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu as vrea sa comentez opinia userului citat de roxanaz(barby), cum ca de fapt pacientul nu ar fi fost monitorizat pt ca:"Cand se efectueaza Rmn si totii ies din camera sa nu se radieze..nu are cum sa iti urmareasca pulsul, ptr ca nu esti monitorizzat de nimic. Nu inteleg si de ce nu i s-au facut testele daca este alergic sau nu.." ....uite ASA isi da lumea cu parerea fara sa STIE despre ce brobeste si raspandind doar ura si instigand gratuit..la RMN nu te "radiezi" pt ca e vorba de camp magnetic, nu de raze X...eu personal am stat de doua ori cu doi pacienti in timp de faceau RM cerebral...cu o doamna care era extrem de anxioasa si cu un tanar in stare grava..si asta intr-un spital de STAT (si nu, nu am luat nicio spaga, stiu ca asta o sa se comenteze)..va rog, va implor, nu va mai dati cu presupusul, ca nu faceti niciun bine!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

si atunci, megbeng, daca tu ai putut sa stai cu un adult, pt ca era anxios, ma intreb de ce nu se practica sa stea cineva si cu un copil, mai ales dc e foarte bolnav, deci trebuie urmarit secunda cu secunda?...

Adica atunci cand starea sanatatii unui pacient e foarte rea, riscurile oricarei proceduri cresc, nu? Iar asta trebuie avut in vedere de personalul medical care se ocupa de caz. Si trebuie luate masuri suplimentare - adica sa fie cineva non-stop pe faza daca apare vreo problema, sa ai pregatit tot ce trebuie (si in stare de buna functionare, pe verificate!), ca sa poti interveni. Sunt deplasata?

Inteleg ca intr-o situatie de urgenta se intervine cu ce se poate, cu ce exista la indemana. Dar asta era o procedura programata. Medicii cunosteau cazul si ar fi trebuit sa se pregateasca corespunzator.

Da, e posibil ca acest copilas sa fi murit si daca ei interveneau "la fix", dar macar ar fi facut tot posibilul sa-i salveze viata. Ceea ce nu cred ca se poate spune ca au facut...

Mergi la inceput