Cum e in Romania ? (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Kari, de unde le gasesti, mama?
Ti se zbārleste parul sa vezi cāta lista... si mai sunt si altele...
Chiar nu s-o putea la noi sa se consolideze macar asezamintele existente, cāt sa nu cada pe oameni?

Ce asteapta autoritatile? Sa cada vreu pavilion de-ala de-acu 100 de ani, ca apoi sa instituie o comisie, care sa nu traga nici o concluzie niciodata?

Stiu, nu sunt bani, am īnteles , dar si tembelismul si reaua-vointa sunt insondabile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Gabi, nu le-am cautat intentionat, ieri m-am uitat pe net, la Realitatea cum incercau sa scoata fetita cazuta in fantana si asa mi-au sarit in ochi. am deschis cateva linkuri si ma luat cu dureri de cap.

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

De ce Marius ai transferat aici subiectul tau?
Aici ar trebui inchis subiectul ca a ajuns la 23 de pagini si se discuta altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

De ce Marius ai transferat aici subiectul tau?
Aici ar trebui inchis subiectul ca a ajuns la 23 de pagini si se discuta altceva.

io te propun moderatoare!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

ceva interesant : http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/cultura-coruptiei-este-omniprezenta-in-romania-arata-un-studiu-finantat-de-ce/cn/news-20090712-05425473

"Romānia este un exemplu special, pentru ca īn acest caz se poate vorbi de o cultura generalizata a coruptiei. Cetatenii considera coruptia ca mod normal de a rezolva lucrurile. Acest mod de a gāndi si de a actiona este adānc īnradacinat īn atitudinile morale, conceptuale si practice ale vietii de zi cu zi", a spus coordonatorul studiului.

Īn ce priveste discursul mediatic, studiul remarca "efectul bulgarelui de zapada" - cu cāt presa prezinta mai scandalos acuzatii de coruptie, cu atāt creeaza o toleranta mai mare a publicului la acest fenomen, actiunile mediatice fiind "complet contraproductive".

sursa: NewsIn"

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am un mare deget acuzator catre sistemul medical. IAR mi-a tras o palma, IAR trag din cauza lui!
este imposibil ca intr-o tara "evoluata" sa bati 4 spitale si sa te vada 5 medici si in 14 zile sa nu ai un diagnostic la o boala eruptiva la un copil de 1 an si 3 luni!!!
in acest timp, acest copil intra in contact cu alti oameni, poate ii contagiaza si pe ei. unde sa-l ascund pe tata proaspat operat de tumora, ca sa nu se contagieze de un "ceva" necunoscut??? unde sa o ascund pe cumnata mea care este graviduta???
MI-E RUSINE DE MINE CA ACCEPT ASTA!!! insa, chiar e necesar sa-mi fac bocceluta, sa las in urma familia si pe cei dragi si sa plec in necunoscut ca sa scap de odiosenile de aici??? NU VREAU sa plec de acasa! vreau sa plece ei, paduchii!
nu vreau sa fiu acuzata de generalizari. in aceste 2 saptamani de chin am cunoscut medici si personal medical ADEVARAT, dedicat, dar si pe "rudele" dr-lui Mengele!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput