In seara asta, la fereastra mea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Rad eu acum dar sunt convinsa ca in locul tau tipam de ma stiau toti vecinii
Tare jmecheroase matzele astea. La blocul unde stateam inainte intrarile in scara erau prevazute cu un fel de terasa. Intr-o buna zi nu mica mi-a fost mirarea sa vad cum o bidiganie flocoasa a iesit de la etajul 1, pe geam cu o pulpa de pui in bot . Saraca matza atrasa de miros a intrat prin efractie in casa oamenilor si le-a furat de pe masa cracu' pasaroiului si taman cand sa iasa victorioasa pe geam si-a luat o matura in dos de la oamenii dez-proprietariti
Oricum, un shut in e un pas inainte - asa ca matza si-a vazut de treaba ei, a tulit-o cu pulpa in gura si si-a vazut de festin

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

msBB - foarte tare. s-a meritat un sut in fund pt. ditamai pulpa, nu?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Ce romantic era titlul eu am crezut ca era vrun DonJuan cocotat pe geam!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

sigur nu era Zburatorul mai netuns asa, mai barbos, mai hippie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

super tare !

Si eu am tras o sperietura silentioasa saptamana trecuta.
Dormeam langa fi`mea si ma trezesc ca aud ceva.
Bine-nteles ca ma apuca gandurile "pozitive" ... e un sobolan. Ba nu, o familie de soareci.
Era 3 fara 15 La 3 deja ma gandeam ca e cainele sau or fi furnici
Oricum, am concluzionat pe la 3 si 10 minute - ca ma tot uitam la ceas - ca nu pot urla si sigur sunt gandaci
Mi-am luat inima in dinti, am pasit pe covor innebunita de scarba ca sigur voi calca pe ceva si in cei 2 ! pasi pana la intrerupator am murit Evident, muream in tacere, sa nu trezesc copila
Ei bine, erau baloanele modelate de noi - sabii, caini, girafe, flori - confectionate in seara respectiva si se desfaceau incet-incet facand diverse zgomote

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Topicul asta imi aminteste de sperietura pe care am tras-o anul trecut cand am avut un musafir nocturn nepoftit. Faza e ca nu stiu cum a ajuns...sub frigider. Eu noaptea ma trezesc de multe ori, mai ales ca vara e ingrozitor de cald la etajul 8... Spre dimineata, am auzit un tiuit ciudat...intai am crezut ca are ceva frigiderul...de fapt era un liliac... M-a cuprins groaza, am fugit din bucatarie si vreo saptamana dupa aia, inainte de a intra in buctarie deschideam cu mare precautie usa... Evident, nu l-am scos eu de sub frigider, ci prietenul meu, care s-a amuzat teribil de toata faza. Plasa tot nu am pus la geam, dar sunt obsedata sa fie trasa perdeaua, de atunci.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cred ca copilul meu era in culmea fericirii .... Bine ca nu a fost ceva grav, cand am citit titlul am zis ca cine stie ce ozn o fi aparut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Cred ca copilul meu era in culmea fericirii .... Bine ca nu a fost ceva grav, cand am citit titlul am zis ca cine stie ce ozn o fi aparut .

Copilu'?? sotu' draga!
Ca ma intreba apoi: "hai mai, si nu ai prins-o?!"

Mergi la inceput