Informatii utile Constanta 20

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmensita spune:

Buna fetelor,

Ma mut si eu acum de luni in Constanta, si ma chinui de ceva vreme sa raman insarcinata si nu reusesc si as vrea sa ma duc la un doctor, dar nu stiu la care din ei de la inceputul capitolului. Ce ma sfatuiti?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Carmensita parerea mea e ca singura care are habar despre infertilitate este dna Lutescu.Atentie!Doamna nu domnul.Poti suna sa iti faci programare insa inarmeaza-te cu rabdare pt ca daca suni azi te programeaza peste o luna pt ca e full.Eu am mai fost si la alti medici insa ea este singura care stie despre asta.Dupa ce am ramas gravida , in urma unui FIV , am ramas la ea si intre consultatiile ei am fost si la alti medici care sunt la Euromaterna(un spital privat).Ea este singura in care am incredere.Succes si bun venit in CTa.

15+
Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensita spune:

Multumesc ellanik nu stiu daca am probleme sau pur si simplu nu se intampla, vreau sa fac toate analizele sa vedem ce poate sa fie.

Mergi la inceput

Pai , sunt multe de discutat:varsta, antecedentele medicale, spermograma, ovarele tale si uterul.Ideea e sa stii de unde incepi.Primele lucruri care ti se vor cere vor fi analizele hormonale:fsh, lh,prolactina, (nu mai tin minte mai departe).Apoi o ecografie care iti va arata cum sunt ovarele,uterul, un test de permeabilitate a trompelor,spermograma sotului...sunt multe.Daca iti faci programare la dna Lutescu pt o consultatie de infertilitate , ea iti va face un plan de bataie.De cate vreme incercati sa aveti copii?Ce varsta aveti?Sunt multe de spus.

15+

Mergi la inceput

Alaura ai fost azi?

16+George-Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

salut ella
am fost sa stii...dar am fost dupa amiaza la ora 16.00, la dnul dr.
mi-a facut acea ecografie si....zero ovulatie...va spun mai multe altadata. acum sunt in graba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Carmensita bine ai venit! Dupa cum ti-au zis si fetele, e necesar sa faceti un minim de investigatii, adica in primul rand sotul tau sa faca spermograma (sa mergeti la Synevo pt asta) Apoi tu trebuie sa faci niste monitorizari ale ovulatiei, chiar si 2, 3 luni la rand, plus analize hormonale - care arata cum stai cu progesteronul (hormon necesar pt sustinerea unei sarcini), cum stai cu tiroida, productia de foliculi, prolactina. E o listuta pe care ti-o va da dr. Daca vrei sa salvezi timp, le poti face inainte si sa te duci la consultatie direct cu rezultatele.
Cred ca in afara d-rei Lutescu mai sunt si alti medici in Cta care incep sa se specializeze pe infertilitate. Daca vrei un medic mai putin ocupat ti-l recomand pe medicul meu dr. Stanca Razvan - detalii pe prima pagina, este tanar, rabdator, are aparatura buna. Aici obtii programare relativ repede, de pe o sapt pe alta si nici preturile nu sunt prea mari, le gasesti pe site-ul : http://www.obgyn.ro/test/cabinet/servicii
Alaura ai fost la monitorizarea ovulatiei? La ce medic mergi? Sa nu fii dezamagita, ca sunt luni cand nu exista ovulatie, chiar dc totul e in ordine. Mie dr-a Lutescu mi-a zis odata ca cca 2 luni din 12 nu exista ovulatie, dar poate fi si mai des.
Ella pt tine si bebe!

toate fetele!
Cred ca e cazul sa deschid un capitol nou.

Ioana 13+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Am deschis subiect nou AICI

Ioana 13+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Vad ca nu s-a scris cam de mult pe aici...

Fetelor, a facut cineva laparoscopie la Euromaterna, cu dr. Lutescu?

Mergi la inceput