Informatii utile Constanta 20
Raspunsuri - Pagina 19
ellanik spune:
Fulgulet, urmeaza sa se faca FIV la Euromaterna.Sectia este pregatita ,are toate sculele gata insa se asteapta aprobarile de la comisia de transplant.Urmeaza sa se lucreze cu israelienii si cum de curand a fost scandalul cu pricina...s-au tergiversat putin treburile.Intreaba la dna Lutescu daca esti pacienta ei si te va tine la curent.Numai bine!
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
alaura21 spune:
pa pa
salut fetele
in sfarsit ajung si eu la dna dr lutescu....m-am programat pt data de 21 pt monitorizare.mi s-a spus ca trb sa ajung intre ora 9-12.fetele care ati facut deja monitorizari spunetimi si mie ce si cum....cat dureaza....oare sa-i spun de tratamentul meu cu branca ursului....nu stiu....cam asta ma framanta pe mn acum....
pup
ellanik spune:
HEHE!Alaura si eu pe 21 am eco la dna L la 9;45.Poate ne vedem pe acolo.Sa ii zici de branca , sa ii zici de tot.Iti tin pumnii si pumnisorii.![]()
Raluca unde umbli?
14+
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
alaura21 spune:
ellanika eu am sa ajung acolo de la ora 9, pt ca trb sa ajung la munca dupa aceea...dar poate ca ne intalnim.nu stiu cat va dura consultatia,sau cat voi astepta, pt ca nu am mai fost pana acum la d-na L.
secretara ,la tel mi-a spus ca pt consultatie in luna oct...acum fac monitorizare.(am asa mari emotii
) ....nu ma astept la prea multe ...dar va fi inceputul....oricum...
.....ai dreptate ii voi spune de branca,daca nu acum ,data viitoare,dar trb sa-i spun.
Multumesc pt sustinere.
Sa auzim de bn.
Fetele celelalte unde suuunnnntttt????
raluca30 spune:
salut fetelor!
eu umblu creanga...glumesc...invat (chipurile)ca dau un test de admitere la Fac de Asistenti medicali...am amanat un pic planul bebe..dupa calculele mele conform cu noua preocupare ar trebui musai sa raman gravida in perioada noiembrie-decembrie
...ca sa se nasca bebele in vacanta la vara ..hehehhe..in rest va pup pe toate si gravidute si negravidute...imi scapa mie sau inca nu ai aflat sexul bebelului Ellanik
...dar tu Ioana?
pt toate fetele
ellanik spune:
Alaura eu ajung pe la 9,30 ca oricum se va intarzia.Sa ma tragi de maneca daca ma vezi.
Ralucutza, nu iti scapa.Nu il stim.Poate pe 21 il vedem.
15+
madaluta spune:
alaura: din cate stiu eu, la consultatia de monitorizare d-na nu e prea vorbareata iar consultatia nu dureaza mai mult de un minut.Trebuie sa te programezi pentru o consultatie de infertilitate si atunci discutati mai multe si faceti un plan de bataie.
Asa era acum 3-4 ani, dar poate s-o fi mai schimbat ceva intre timp.
Cred k va tebui sa-ti amani un pic si serviciul pentru k de obicei cand nu ti se spune ora anume la care esti programata, te baga printre programari, sau in ordinea venirii si asa poti astepta si 1-2 h...
mult succes!sa ne tii la curent!
alaura21 spune:
sal fetelor ![]()
nu prea mai exista conversatie pe aici...........ce se intampla..........toata lumea a plecat........????
Madaluta ai dreptate,eu am sunat initial pt programare infertilitate,dar nu mai erau locuri...abia in octombrie.si asa a ramas ca sa fac monitorizarea si luna viitoare consultatia si "planul de lupta" ....
fetelor ce parere aveti...daca ajung acolo la 8 voi reusi sa intru pe la 9....
...de fapt sper sa pot ajunge la munca pana la ora 10...si de-aceea ma tot stresez eu
apropo....
ellanik ....mi-ar face placere sa te cunosc
.
ellanik spune:
Alaura suna maine si insista sa iti dea o ora.Explica-i asistentei ca mergi la munca si trebuie sa stii o ora cu exactitate.Eu ajung pe la 9,30 si vin cu sotul meu.
15+