Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 29

Happiness_4_us spune:
Fluturasul e ok, la modul ca, am reusit performanta sa-l constip.
Altfel, am inlocuit treptat laptele fara lactoza cu cel normal, si i-am dat deja iaurt, supica,branzica.
Am trecut la alimentatie normala.
Azi l-a gasit tati la gradi plangand ca nu vroia supa de rosii. Cand l-a vazut pe tati, a inceput sa planga si mai cu foc iar lacrimioarele se rostogoleau pe obrajori.
In rest, toate bune.
De azi revenim la programul normal cu dus la Cristina la fizioterapie.
Pupici si o saptamana usoara, fara greturi de nici un fel!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

carpatina spune:
Sa aveti o zi minunata si deloc inlacrimata!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

devylla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NanaMotoc Fluturasul e ok, la modul ca, am reusit performanta sa-l constip. ![]() Altfel, am inlocuit treptat laptele fara lactoza cu cel normal, si i-am dat deja iaurt, supica,branzica. Am trecut la alimentatie normala. Azi l-a gasit tati la gradi plangand ca nu vroia supa de rosii. Cand l-a vazut pe tati, a inceput sa planga si mai cu foc iar lacrimioarele se rostogoleau pe obrajori. ![]() In rest, toate bune. De azi revenim la programul normal cu dus la Cristina la fizioterapie. Pupici si o saptamana usoara, fara greturi de nici un fel! ![]() Nana, ![]() Povestea nasterii fluturasului! "Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca! Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
Bravo fluturas.Lasa ca scapati si de constipatie!
Toate cle bune1

szivarvany spune:
Nana, cum sunteti azi ??? Ce-ti face frumosul ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

slippers76 spune:
Pupici si de la noi
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Gabriela77 spune:
Lasa, Nana, bucura-te ca a trecut relativ repede episodul, de constipatie scapati usor, nu cred sa fie ceva serios! Of, of, pupam ochisorii inlacrimati!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+

Yaia spune:
Ma bucur ca a trecut boala, scapati si de constipatie si trece totul ca un vis urat! Fluturasului! (Psss, Andrei, nici eu n-as manca supa de rosii!
)
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

carpatina spune:
Mai e un pic si ne facem mari!!! Ceva petrecere sambata?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

slippers76 spune:
Sa aveti o zi insorita
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Happiness_4_us spune:
N-am mai apucat ieri sa scriu nimic, cu toate ca am avut, credeam eu, o zi mai lejera.
Ieri a fost ziua in care nu a plans cand a fost lasat la gradi iar cand s-a dus tati sa-l ia, l-a gasit la masa mancand peste+cartoi+morcov, toate facute la steamer. Bineinteles amestecate cu unt. Am stat cu sufletul la gura sa nu i se aplece.
Nu manca ptr ca-i placea, manca ptr ca se juca cu niste paharele si deci nu era atent, comenta cand i se dadea sa pape, dar tragea o dusca de apa si mai departe.
Asadar, ieri prima zi buna!
Astazi avem iar program full cu dus la C.
Ma gandesc cu groaza ptr ca luni a plans toata ora, nu ptr ca-l durea ci ptr simplul fapt ca nu vroia sa se apropie de el.
Pe langa toate astea s-a mai adaugat si comportamentul copilului V. fiul doamne C in varsta de 5 anisori, un copil imposibil din punctul meu de vedere, un copil care nu face nimic daca nu i se da nimic in schimb, un copil care il imita pe Andrei si plangea in acelasi timp cu el, copil care avea la tv filmul Razboiul stelelor dat foarte tare, pe care nu-l urmarea dar trebuia sa stie ca ruleaza acolo, copil care a vrut ulterior sa manince, la wc, sa se joace la calculator si care striga cat il tineau plamanii ca nu aude acolo ptr ca Andrei plange si nu mai tace,, copil care facea numai ce nu avea voie si asta numai ca sa o scoata pe maica-sa din minti, mama care il ignora si care nici macar o secunda nu i-a adresat un cuvant sau stapanit intr-un fel.
Dupa 1 ora jumatate in astfel de conditii, am plecat buimaca si obosita psihic, iar la plecare, asa ca o consolare, imi spune doamna C: io zic sa stai linistita ca in 6 luni il punem pe picioare si rezolvam si cu hipotonia si cu echilibrul.
Am plecat, Andrei a chiuit efectiv cand a vazut masina, pe drum vreo 10 minute nu am zis niciunul nimic, dupa care, atunci cand m-am intors catre el s avad ce face, mi-a daruit un zambet asa cum numai el stie.
Puiul mic.
Stie mereu cand nu mai pot si ma ajuta sa trec peste.
Sper insa sa pot rezista aceste 6 luni!
Atat despre noi.
Gabriela, multa sanatate gradinaresei si imi pare tare tare rau ca este bolnavioara!
Si tie sanatate multa!
Va tare!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!