Aspirante cu vechime "medie" (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna, buna fetele sunt ocupate cred...eu sunt in camera ca nu se poate respira afara cred ca sunt 100 de grade...e ceva asa inexplicabil si eu sunt cu batistutele dupa mine si cu picaturile de nas...sunt cobza de racita:(((((((pe caldurile asteaaaaa
Va pup
Crisa

http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Neatza fetele.....de fapt buna ziua.....asa e cand esti in concediu, te scoli ziua in amiaza mare
va astept la o cana de ceai cu gheata sau la o cupa imensa cu inghetata!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor...
MVB eu cand am citit ce ai scris tu...m-a lut asa un fior pe sina spinarii.....cum adica sa se rupa uterul??????
Nu mai stiu ce sa mai zic...eu dupa cezariana am ramas insarcinata la 7 luni...nimeni nu mi- zis nimic ca as fi gresit...DAR NICI UN MEDIC....si crede-ma ca in Cluj m-au vazut 2, la Tg Mures si la Bucuresti dr Pop..care na...cica e mare si tare...
Nu simt ca m-ar durea mai atre ca la prima sarcina...sper din inima sa fie bine pana la sfarsit bebita...

Apropo, maine merg la Bucuresti la consultatie la dr. Pop...sper sa ma intorc cu vesti bune...Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Buna fetele!
Camy ...sa fie bine la dr..acolo..si sa vii sa ne spui ce ti-a zis.
Monu? Cum e bebe? Tu cum esti? Sunteti bine amandoi sper!
VA PUPICESC.
CRISA

Mergi la inceput

Cami sincer imi pare rau ca am scris mesajul ala....nu am vrut sa te nelinistesc....ideea e ca eu am crezut ca sunt singura care a nascut prin ceza, ma gandeam ca tu si Moni ati nascut natural si de asta ati ramas atat de repede gravi......drept sa-ti spun nici eu nu stiu ce sa mai cred....e normal ca doctorul care urmeaza sa te supravegheze sa-ti dea un termen de 1 an, pt ca in felul asta scade 100% riscul unei complicatii....eu cred ca de asta doctorii la care am fost eu mi-au zis de 1 an...in ideea ca totul sa decurga no problemns.....eu pe forum am citit de fete care au ramas gravi la 4, 5, 6 luni dupa prima operatie de ceza si au nascut fara probleme.....ma intrebam si eu de multe ori de ce la unele se poate si la mine tre sa astept un an, dar acu dupa ce ai scris si tu, imi dau seama ca doctroii spun 1 an pt a se proteja pe ei de batai de cap, nu ca nu s-ar putea......
Gadeste-te ca Dumnezeu este mare si te protejeaza pe tine si BB din burtica.....abia astept sa vii de la Bucuresti cu vesti bune!
te imbratisez cu drag

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

[font=Comic Sans MS]Neata!.
Arianna, daca mergeai cu 10 zile mai devreme la Zell Am See ne intalneam. . Ati urcat pe Grossglockner?[/font=Comic Sans MS]

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Hello !
Salutare la toata lumea !
Iepumic.....
nu am urcat decat pe Schmittenhoehe......am urcat cu telecabina (este la 2000 m)....iti taie respiratia privelistea de sus de acolo.
ai gasit marmote ?
am facut plimbari pe lac cu barcutza , am stat la piscina de pe marginea lacului.....ce mai a fost de vis !
pupici.

_

Mergi la inceput

Te-ai intors blondo?
Cum fu?
Si eu acusica strang prin camera ca la 2 avem avion(acum e 8 dimineata)
Ce misto a fost barbata-miu e terminat de suparare a zis ca daca i-ar veni de undeva bani asa in cont ar sta aici mereu!!!:)))
A fost o vacanta frumoasa:)
Si deloc scumpa.
Am vazut ca se practica si in Romania sistemul all inclusive, asa e? Cum e tare sunt curioasa:)) de servicii de ce inseamna all inclusive in Romania:))
Aici m-au dezamagit...dar asta e!
Va pup...si va ''vad'' maine!
Crisa
PS. Monu esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sunt bine iubita. Cu morcovu adanc bagat in O sa nasc undeva intre 27 aug-3 sept si am realizat ca mai e doar o luna...

Ma bucur ca v-au priit vacantele. Sper sa fi venit 2-3 in 1 de pe acolo

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Moni hai, ca nu mai e mult si incepem sa facem galerie......lasa tu bancul cu morcovul si savureaza ultimele saptamani de

hai, fetelor iesiti din vizuini, ca mai avem un pic si vine Atomix!

OLE, OLE, OLE, HAI BEBELULE!

Mergi la inceput

Ancuto, nu mai stim nimic de tine.....pe unde esti?.....reformulez, prin ce colt al tarii esti?

Mergi la inceput