Aspirante cu vechime "medie" (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetele mele,
ma intorc si eu la forum dupa ce o saptamana am fost plecata in vestul tarii....calatoria a debutat cu o oprire de 2 zile la Cluj unde am facut ceva investigatii despre ce s-a intamplat cu BB Denis....ideea e ca tot ceea ce ni s-a intamplat a fost un trist accident care ar fi putut fi prevenit daca ar fi avut cine, adica daca as fi avut un doctor bun.........of!...........asa a fost sa fie!..........nu se pune problema de teste genetice, pt ca eu am ramas garvi din prima, iar sarcina a fost dusa pana la capat......asa a fost sa fie, ca toata intamplarea asta sa ne schimbe viata!......cu fiecare zi ce trece cred mai mult, ca nimic in viata nu este intamplator!........pt BB2 va trebui sa asteptam un an, adica din ianuarie trecem la treaba, pana atunci o sa fac in Iasi niste dozari hormonale si tratamente daca e necesar! Ideea centrala e cea pe care si Monica asi Cami a spus-o de cateva ori pe forum....nici un dr nu se poate pronunta pe ceva ce n-a urmarit ....e ca un puzzel pe care nici un doctor nu il poate creea doar dupa cateva minute de discutii...oricum ne-am creeat o idee.

Partea frumoasa a vacantei noastre, e ca ne-am plimbat vreo 2.000 de km....am fost la Cheile Turzii, Pestera Ursilor si la FELIX, unde a fost grozav..........3 zile ne-am balacit non stop.....ne-am relaxat super....e o statiune grozava, pt cei care nu am fost deloc....si spre surprinderea mea, foarte po****ta cu turisti....ca pe vremurile cand mergeam cu babacii mei.....am facut plaja, ne-am insolat, dar ne-am balacit cat pt tot anul.......de dimineata pana seara stateam doar in apa, desi era atentionare ca in bazin nu se poate sta mai mult de 30 minute......stateam jumate de ora in apa si 5 minute pe sezlong cat sa se usuce nitzelus pielea......am facut tratament intensiv.......sunt niste bazine grozave cu ape termale de diferite temperaturi....unul are 24-28 grade, altul 28-32 grade, altul 36-40 grade si fiecare gusta din bazinul care ii place mai mult......intr-un cuvant GROZAV!
Mai scriu si maine, pt ca acum mergem la mama la papa bun.....si sapt viitoare sunt in concediu.......pe 17 august intru in tura a 2-a de concediu si atunci o sa mergem zona Brasovului.........avem o tara frumoasa!
Cami si Monica ma bucur ca sunteti bine si voi si bebicii
pup fetele cochetele

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

[font=Comic Sans MS]Neata!.
Arianna, daca mergeai cu 10 zile mai devreme la Zell Am See ne intalneam. . Ati urcat pe Grossglockner?[/font=Comic Sans MS]

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ce fac fetili cochetili?

monica, ne bucuram pt optimismul tau si sa dea DD sa vina bebele cat mai repede. (EU nu inteleg de ce au zis sa treaca un an, asa mi-au zis si mie initial, apoi au scazut la 6 luni si dupa mi-au zis ca pot ramane dupa primul ciclu, da parca tu ai facut ceza, nu?)

Cred ca tot restu lumii se coace la soare

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

salutare, fetelor!
nu am mai scris aici pana acum, doar la "aspirante optimiste", insa ma incadrez, cred, la subiectul vostru, poate chiar la "aspirante vechi, antice si de demult"
nu stiu ce sa ma fac: am fost la un dr. la Mures si mi-a prescris 3 luni de anticonceptionale Diane, zicandu-mi ca dupa aceste 3 luni, urmatoarele 2 vor fi foarte propice pt bebe. oare sa-mi fi dat pt. PCOS? toata consultatia si conversatia a durat cam 10 min. si ma enerveaza cand toti doctorii imi spun ca nu trebuie sa ma impacientez, ca analizele sunt bune, iar rezultate = 0. (de 2 ani incoace).
daca vi s-a dat si voua un tratament asemanator, va rog sa ma lamuriti si pe mine de ce se dau anticonceptionale si daca intradevar ati avut vreuna noroc sa ramaneti dupa ce le-ati luat
va pe toate

Mergi la inceput

Moni eu am nascut prin cezariana, pt ca BB era cu piciorutele inainte si aveam si recomandare de la medicul oftalmolog pt nastere prin cezariana, eu fiid un pic mioapa(-4)......dupa ce am nascut netrebnica de doctora care trebuia sa stie inca dinainte de nastere, pt ca la ea am mers si inainte de a ramane, mi-a spus ca as avea uterul un pic mai mic si de aici s-ar lega multe.......acu dupa nastere, la 7 luni dupa, la coontrolul de la Cluj uterul a iesit marime normala.....e posibil ca de la prima nastere el sa se fi largit un pic, exact ca o haina purtata.....firesc si normal e ca uterul dupa orice nastere sa fie un pic mai mare ca inainte de sarcina.....si copii vor fi mai mari, e lucru verificat.....al 2-lea copil se naste mai mare ca primul, al 3-lea mai mare ca al 2-lea, pt ca uterul e din ce in ce mai mare si casuta lui BB mai confortabilasi mai mare.......doctorul mi-a zis sa stau un an, pt ca sa nu se puna, Doamne fereste, problema unei rupturi de uter pe la cicatrice.......oricum, cat mai e pana la un an?.........problema mea e ca sunt topita dupa copii si in fiecare secunda imi doresc puishorul meu!......Dumnezeu e mare si ne ajuta pe toti!......eu mi-a revenit din socul din iarna, insa sufletul meu jeleste neincetat!.....ma gandesc la ce ar fi fost daca.....am un optimism nebun si la anul pe vremea asta o sa am o ditamai burtoiu
pupici racorosi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Miha eu am luat anticonceptionale timp de 5 ani fara oprire. Dupa ele am facut o pauza de 3 luni pt a elimina orice surplus de hormoni din corp si apoi am ramas insarcinata din prima. Nu stiu daca ajuta la fertilizare, dar probabil ca regleaza ciclul si implicit ovulatia. Multa sanatate si un bb cat mai repede.
Moni nu pot decat sa ma bucur ca ai trecut peste soc si ca esti atat de optimista, te admir pentru forta ta. Sunt sigura ca Domnul te va rasplati cu un bb. Iti inteleg perfect nerabdarea, cand am pierdut sarcina si mi-a spus dr sa astept 3 luni sa se refaca uterul dupa chiuretaj credeam ca nu mai trec. Si uite cum a trecut timpul. Iti doresc sa nu simti cum trece timpul.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

Bujo, iti multumesc de raspuns si de urari. Si eu am luat anticonceptionale 7 ani fara intrerupere, pt reglarea ciclului (la recomandarea medicului, desigur), si am facut si eu o pauza de 3 luni, insa nu am avut norocul de a ramane , si iata ca au trecut 2 ani de atunci .
poate de data asta voi avea mai mult noroc.

va si va doresc o zi linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

mvb,
optimismul tau este molipsitor si mie imi face foarte bine, mai "fur" si eu putin de la tine daca nu te superi...ca la mine momentan cotele sunt scazute.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Miha poate ar trebui sa iei tu taurul de coarne si sa ceri niste analize amanuntite daca ei nu ti le recomanda. Nu stiu ce analize ai facut pana acum dar daca nu sunt rezultate poate ar trebui sa faca si sotul. In orice caz, fii categorica cu medicul si spune ca vrei sa faci ceva mai mult decat sa astepti ca poate se prinde.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Fetelor unde sunteti?.....ati fugit toate la strand?
si la noi e o arsita de nu poti nici respira

hai ca fac cinste cu un fresh cu gheata!

Mergi la inceput