Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata :)

Ano esti dementiala! Vezi numa sa nu te scape gura si parul conform stilului "diplomatic" scorpionesc:):) esti mortala!

Am dormit ieri.... ptiii ce bine am dormit!

Monica what`s cooking new pe la tine?

Pupici si o cafea buna tuturor... sa va fie de trezire!

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Gabi, numai in septembrie il poti duce la gradi ? Nu s-au deschis gradinita la care va merge, Bodo, inca ?
Ce face, Isabella ? Ati ajuns la vaccin, pana la urma ?
Sa scape repede de el si de discomfortul de dupa, zana mica !

Nu ,nu s-a deschis gradinita,nici macar cele cu program prelungit nu-i deschisa si aceea tot pe 15 .09 se deschide.
Nu am scapat de vaccin caci nu au sosit inca dozele.Isabella e putin scancita caci nu poate "rontai" orice si mai ales indiferent de dimensiuni

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Anoooo, era sa fac pe mine de ras fato, rau faci cand te scoate cineva din pepeni. Asa suntem noi scorpiile, revolutionare ... Numa tu vezi de-ti tine clontzu maine (sau azi) la ceaiul dansant voluntar obligatoriu, sa nu ii stea presedintelui (care presedinte?) in gat infuzia de vegetale. Sau nu ti-l tine, depinde ce vrei tu exact sa faci in continuare in colectiv, mai stii.... Uneori oamenii mai trebe si plezniti sa-ti stie de frica, decat sa zica ca esti proasta, mai bine sa zica ca esti rea si-afurisita, ca uneori doar asa te respecta.
Cum am patit io acu pe unu din contractele castigate, nu tu avans platit, nu tu plan concret pe perioada urmatoare, da io fac evenimente ha la vro 10 000 de eur si acu ghici cat de tare ii intereseaza pe furnizorii mei ca pe mine nu m-a platit clientul.....facem revolutie si dam neseriosii la loc cu educatia, daca nu i-o dat ma-sa si tac-su in primii ani de viata, pai nu?

Asa ca io cum ma stiti, alergatura multa, sapt trecuta am fost la Lugoj, maine plec iar pt doua zile, iar pe 12 cica ma duce sotu la conced la berlin. Berlin in Bulgaria. Hotel Berlin, din Varna. E ca poci sa ma laud ca ma-c in conced la Berlin? Pot!

Va las, va pup pe toate fara osebire si sper sa trec mai des p-aici.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

a, si am uitat sa raportez: m-am tuns, cica bob scurt, dar a iesit scurt imprastiat. Daca sunteti cuminti poate va dau si poze....cand mi-oi face :D

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va saluta nebuna din castraveti...

Poi s-o revoltat ranza-n mine...ce pusca mea?!Stau ca pe ghimpi,nu vreti sa stiti,la tolul de protocol de pe mine.Adica eu ma imbrac asa ,rar si numai cand mi se pune pata,nu cand vrea altcineva...
Gabi,mi-s cu papucii albi cu fondita pe picioare...
Nina,nu-i dracul chiar asa negru,pe mine ma enerveaza ideea de a se impune ceva care este la alegerea fiecaruia...adica "nu-i obligatoriu sa participati,insa ar fi bine sa fie cam toata lumea prezenta"..asa a sunat anuntul.De aici ce intelegi?
Monica,am priceput...pai sper ca e bine Ruxi azi...
Mina,o sa incerc sa ma abtin,cu toate ca de foarte multe ori gura mea a vorbit fara mine...si rau a fost...De aia,aici in colectivul asta,vorbe mai apropiate am cu cativa numarati pe degete,cu restul...salut si atat.Si suntem colegi de 7 ani...si zau daca ma intereseaza mai mult...Cert este ca mai mult de juma de ora nu voi sta,daca tot nu-i obligatoriu...Si io promit ca-s cuminte,imi arati poza cu tine bob??????
Adriana...tre' sa dau afara fierea,ca altfel ma fac verde la fata!

Mah,io va tzuc...ca nu-s p-ale mele...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Pana unde s-a simtit cutremurul?
In Navodari s-a SIMTIT f tare si luuung

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mey, ano, si la tol festiv.auuuuu,ce naspa.asa sunt si eu.e cel mai bine cum procedezi doar salut si atat cu colegii.
mina, si eu sunt tot bob tunsa acum mi-a mai crescut ce-i drept.dar tre sa ma tund.si eu sunt cuminte, ne arati?si tare faza cu berlin.am ras de mor.
gaby, zici ca ai dormit bine.eu cand eram gravida eram fan somn,daca nici cutremur nu am simtit noaptea.eram insa suparata ca sunau toti pe la 2-3 dimineata sa vada daca am simtit cutremurul si eram deranjata ca na trezisera din somn telefoanele nu cutremurul.
gaby, eu nu am simtit.eram la curte la o prietena la cafea.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

hai, daca promiteti ca sunteti cuminti bine, pun o poza. V-am zis, de indata ce o fac :D

Eu cre ca-s nesimtita. N-am simtit nici un cutremur. Avem biroul la parter, ce e drept, insa chiar asa deloc deloc......

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Ce vorbarete ati fost, azi !
Monica, multumesc frumos ! N-am vrut sa te intristez.
Cred ca esti zilnic on line cu mami a ta.
Chiar m-am intalnit zilele trecute cu o fosta colega de scoala gimnaziala si se minuna ce bine imi seamana Cristinuca. Desi, noi spunem ca e toata tati, cel putin la fizic si mutrite.
Cum mai e Ruxita ?
Fetelor, la noi nu s-a simtit nici un cutremur, desi, cel din primavara l-am simtit si noi.
Gabi, inseamna ca in curand ne anunti ca i-a iesit primul dintisor.
Gaby, mai ai cafea si pt. o intarziata ?
La noi a inceput ploaia spre dimineata si a tinut pana pe la 8. Dar tot innourat este. Oricum, mai trebuie ploaie.
Ana, o poza sa faci, sa te vedem si noi la 4 ace !
Mina, da, si eu sunt cuminte, cea mai cuminte !
Berlin, WOW !
Gata, trebuie sa fac o iesire, deja.
O zi faina, in continuare, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor
nina, da...sunt mereu si pe tf si pe net cu mama...dar mi-e dor de ea fizic asa
gaby, numai lucruri obisnuite snitele/friputra de pui, piure de cartofi si salata de varza pentru azi
va o zi frumoasa in continuare

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput