Cafea cu aroma de femei si bebelusi*105*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Neata

Eu sunt un car de nervi...antibioticu injectabil mai rau a facut... in loc sa mearga spre bine a incept sa curga si urechea buna....doamne oare unde o sa ajung ...cu siguranta la nebuni!!

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

Neata

Eu sunt un car de nervi...antibioticu injectabil mai rau a facut... in loc sa mearga spre bine a incept sa curga si urechea buna....doamne oare unde o sa ajung ...cu siguranta la nebuni!!

Andreea offff, ai reusit sa intrebi vreun dr de ce?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

mexxa . ai vb cu dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ieri medicu ne-a asigurat ca este bine urechea stg ca dreapta nu va imbolnavi stanga,.,,,a contrazis ce a spus alt medic.Din nou increderem rabdare si alte povesti
Cu ce incredere sa mai maerg pe mana lui....
Suntem in plop si fara antibiotic,,,am mers intr-un cerc si am ajuns la inceput.....

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Cafea proaspata

Mergi la inceput