ok

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana28 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tu ai demnitate?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Ma insel sau pe tine te intereseaza mai mult partea cu "sunt singura"? Ce-ti pasa ce zic altii? Ce-ti pasa ce face el acuma? Nu intelegi ca relatia asta nu era ok, ce facea el nu era ok? De ce stai sa te mai intrebi si sa te framanti? iti place sa fii intr-o relatie autodistructiva? Nu ai spus o clipa "il iubesc", te preocupa faptul ca esti singura.
Cauta-ti pe altcineva si treci peste! Nu crezi ca meriti mai mult decat relatia asta si omul asta ciudat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Nu e un barbat de calitate si nici normal nu a procedat cu tine. De ce el umbla cu 2 fete, in timp ce tu nu ai voie sa socializezi? Uita-l nu e un barbat dupa care sa plangi. Tu vrei o viata in care sa traiesti in izolare sau vrei o viata normala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Asa de buni ti-au fost prietenii ca in 3 luni s-au evaporat? Sau asa de putini? .

Io cred ca suferi prea mult pentru un NIMENI cu N mare, cred ca faptul ca ai 28 de ani si esti (inca) singura te marcheaza mai mult decat trebuie. Mai bine iesi si recupereaza-ti prietenii, refa-ti viata sociala si lasa dilemele acestea pentru la pensie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana28 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Mai era si arab musulman?? Iti dai seama cred ca ar fi facut tot ce-ar fi vrut din tine? Tu nu-ti dai seama cum sunt ei educati, crescuti , obnuiti sa trateze femeile?
A suta oara...treci peste! Fa ceva mai bun decat sa privesti in urma!
Nu te mai gandi ce minunate au fost primele zile...alea s-au evaporat si au urmat aspecte mai putin placute Asa ar fi fost toata viata voastra impreuna. Putei trai asa : izolata, convertita la o religie pe care nu o doresti, fara socializare , fara prieteni? Tu nu stii ca musulmanii isi tin femeile sub papuc ?
Zile minunate poti avea cu alt barbat! Acele zile minunate cu acesta, gata , au fost, au zburat , nu mai sunt, restul nu a mai fost minunat! Orice relatie e minunata la inceput si dupa-aia uite ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

- ma ierti daca rad bine? O viata de om este foarte mult, traieste-ti viata si nu mai astepta (ce?) de la noi? Ai prieteni? Gandeste-te la viata ta cum era inainte de acest personaj. Bucura-te ca nu ai incaput pe mana lui (vai de capul vostru cate povesti am citit deja ca si drumul pe care ar fi vrut sa o apuci!)
Uite e vara, mergi la mare? Eu merg poimaine desi nu prea am bani acum pt mare dar asa m-a apucat nebunia. Vii?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Marius,tu o chemi pe fata la mare?!

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Roxana,tu in loc sa zici Doamne -ajuta ca ai scapat plangi?!
eu as merge la biserica si as aprinde o lumanare
ca era arab sau nu faptul ca era violent,posesiv, ii mai placeau(sau inca ii plac )si femeilecred ca e suficient sa fugi macand pamantul...
apropos,am vazut la stiri(nu zic care ) cum un arab(turc?!parca)i-a scos un ochi nevestei romance si nu se lasa, vrea sa il scoata si pe al doilea....
acum nu dati cu rosii ca stiu ca nu-s toti asa dar la cum s-a purtata individul!!!

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput