ok
Raspunsuri
marius spune:
Categoric sa-ti reiei relatiile cu prietenii-prietenele sa socializezi. Gelozia este o afectiue foarte dura care nu prea are rezolvare si distruge orice relatie. In mod cert nu este o legatura buna cu acel barbat. La urma urmei in afara de aspecte negative nu am vazut aproape nimic pozitiv din ceea ce ai scris despre el si relatia cu el. Nu functioneaza si nici nu va functiona. Sunt multi barbati Ok pe lume. Du-te mai departe si nu te mai analiza pe tine. Problema NU este la tine. Ok? Go on!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
delsim spune:
Bine ca ai scapat de el! Comportamentul lui nu era sanatos si nu-ti trebuia asa ceva in viata ta! Daca asa de repede te-a indepartat de lume si prieteni, daca s-a compibat cu alta cand nu i-a convenit ca nu faci ce vrea el...astea nu sunt suficiente motive sa vezi ca nu ati fi avut o relatie sanatoasa? Nu te mai uita inapoi...duca-se!
adelle6 spune:
Ma tot intreb daca vei avea o singura parere de genul :" mai lasa-i o sansa ". Pentru ca nu merita , pentru ca nu vad ce-ai fi avut de castigat daca relatia voastra continua .
Asa ca , iti spun si eu : "Bine ca s-a terminat" . Un singur lucru mie mi-ar fi fost de-ajuns : "sa te barfeasca" e o dovada ca nu a tinut la tine .La asta se adauga faptul ca e gelos , ca acum are doua relatii simultan ...
Nu ai de ce regreta !
babyblue spune:
UITA-L!
atat. va iesi f urat dc te mai gandesti sau iesi cu el.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
doinabita spune:
Esti tanara si ai tot timplu sa gasesti prieteni mult mai buni decat el.Nu ai nevoie de unul gelos si posesiv.Viata nu se paote trai doar in doi...tu si el si fara alti prieteni , prietene ai cuplului.Nu e demn de tine daca te barfeste.Pote vorbeste asa...ca nu si-a atins ce voia cu tine.Uita-l ...nu merita sa te mai gandesti la ce a fost...
PRIVESTE INAINTE!!!
ang3lt0uch spune:
3 luni?! Nu merita efortul analizei daca dupa 3 LUNI!!! deja e necesara una
Mai are si realtie cu 2 fete ..ce te afce sa crezi ca la un momentat dat nu vei fi si tu..o a doua, a treia ,cine stie
Sunt destui, dupa asa putin timp e chair f usor, nu-ti bate capul
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
ruxandra_sb spune:
.. in doar 3 luni a reusit sa-ti indeparteze toate cunostintele si toti prietenii??
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana28 Acum sunt putin confuza si nu inteleg de ce nu a dorit sa continuam prietenia noastra. Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie? Astept parerile dumneavoastra. |
despre acest fapt eu am parerea ca trebuie sa ii cazi in genunchi sa va impacati. 3 luni e o viata de om. faptul ca te-a indeparat de prieteni este dovada clara ca te iubeste si ca te vrea numai pentru el. nu pune la inima rasul amicilor, sunt niste gelosi.
Alina86 spune:
[quote]citat din mesajul lui conchita
despre acest fapt eu am parerea ca trebuie sa ii cazi in genunchi sa va impacati. 3 luni e o viata de om. faptul ca te-a indeparat de prieteni este dovada clara ca te iubeste si ca te vrea numai pentru el. nu pune la inima rasul amicilor, sunt niste gelosi.
???? "sa ii cazi in genunchi sa va impacati."??? conchita daca m-ar fi parasit unul dupa 3 ani si nu i-as cadea in genunchi..
Roxana tu esti singura care stie ce este mai bine pentru tine, pune in balanta si vezi unde atarna mai mult, 3 luni nu este mult, consider ca nu poti avea o relatie cu cineva si sa te simti "inchisa intr-o cusca" cat despre ceilalti prieteni sa li se para amuzant ca nu mai esti cu el nu-ti ridica un ?
Ramonika spune:
Alina - conchita scrisese "un pamflet" ca sa zic asa...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki