Vitamine Romanesti in Germania (31)
Raspunsuri - Pagina 6
claudia74 spune:
dora sa traiti fericiti pana la adanci batraneti 

.
30 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
puiul11 spune:
hallo fetelor
Am si eu o intrebare,am fost azi la medic caci imi aparuse de ieri niste besici in zona coapsei,cam cat o moneda de 1 euro,deci nu fff multe dar simt caci ma mananca destul de tar adr suportabil, cat sa le ignor. Am fost diagnosticata cu herpes Zoster sau pe romaneste zona zoster. Am uitat sa intreb daca este posibil sa ia si copii caci din ce am citit poate sa apara si la altii copii sub forma de varicela si adulti zona zostar doardaca intra in contact direct cu lichidul din besici.
Daca ati trecut careva prin asa ceva poate puteti sa-mi spuneti si mie mai multe.
Vroiam ca duminica sa tinem ziua lui Alex si nu prea stiu ce sa fac.
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 helau mai exista vreo vitamina pe aici : ![]() ![]() ![]() 30 days remaining till ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Auleoooooooooooooo, ce-i cu asta gol-pusca pe aci? De unde l-ai scos, Claudia??
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
Claudi@ spune:
puiul eu ce stiu din ce am gasit pe net si nu sta in cap, este ca zona zoster se poate lua doar daca ai avut varicela, exista virusii in corp si poti face zona zoster. Si pe mine ma interesa in sarcina, subiectul, caci am avut o bunica cu zona zoster. Bunicii i-au zis in spital ca nu exista nici un pericol, dar pt ca eu avusesem varicela puteam face si eu aceiasi forma. Acum eu nu stiu de copii daca pot lua, sunt si eu interesata de subiect, mai ales ca pe net nu prea am gasit ceva sa ma multumeasca. Multi se contrazic . Daca afli ceva zi-mi si mie.
zuzi.simona spune:
Mariana felicitari! sa-ti traiasca baietelul!
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
angipangi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 dora sa traiti fericiti pana la adanci batraneti ![]() ![]() ![]() .30 days remaining till ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |

noiembrie spune:
Buna dimineata !

.
Cu intarziere , La multi ani sarbatoritilor si felicitari Mariana , pentru minunea ta !
Sa creasca mare , sanatos si norocos !
Sa aveti o zi foarte frumoasa !
claudia74 spune:
codruta mersi de cafa 
Ioana sa-ti traiasca baiatul 
LA MULTI ANI ALEX, sa cresti mare, sa fii cuminte,sa aduci numai bucurii parintilor

Ioana insanatosire grabnica,nu cunosc tema zoster 
,distractie placuta azi va doresc.
Corina, gravida,gravida,dar tot sar ocheanele ai!!!!!!
.
Dora cum ati petrecut ieri implinirea a doi ani de la casatorie?
Vreau sa ii urez bun venit Ioanei,azi aterizeaza de la turci si sa-i spun sa nu ne dea in freza ca am pus manele ![]()

30 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
zuzi.simona spune:
buna dimineata fetele
La multi ani lui Matei, Ioana sa-ti traiasca baiatul si sa aveti petrecere frumoasa
din ce stie mama de zona zoster: nu e contagioasa, tine cam o sapt. , e dureroasa, apare pe traiectul nervos, in cond. neigienice poate de reinfectii, aportul de vitamine ajuta organismul sa lupte
cam atat, Ioana sa-ti treaca cat mai repede 
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
LYLY809 spune:
Fetelor, postez si aici cu marea rugaminte de a-mi da un sfat. Trebuie sa aflu urmatoarea informatie: tatal unui copil care urmeaza a se naste in Romania(mama-cetatean roman) este cetatean german si lucreaza in Germania. Are dreptul acesta la concediu postnatal platit? Daca da, de unde aflu mai multe detalii? El sustine ca nu are dreptul si nu incearca sa afle acest lucru, insa mama copilului ar vrea totusi sa stie acest lucru
Va rog, poate aveti un link ceva, la noi exista site-uri legislative, sigur exista si la nemti...
Multumesc mult!