Vitamine Romanesti in Germania (31)
Raspunsuri - Pagina 5
claudia74 spune:
moama ce chef de chef pe aici, eu am intrat sa urez LA MULTI ANI SARBATORITILOR de ieri si azi, din partea lui Miki care stim ca nu are net.
Dora bravo esti in forma nu gluma, ceva de baut dai ![]()
![]()
![]()

.
33 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
deci 10 puncte ptr compact 

8 ptr restul 

unde le-ai gasit ma ???
![]()
![]()
lambada 

33 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
AdinaF spune:
Mariana, felicitari pt baietzel, sa fitzi fericitzi , multa sanatate si o viatza frumoasa va doresc!
LA MULTI ANI Antonia si Roberto!
Yasmine, felicitari, sa ai o sarcina frumoasa si lipsita de stres 
Noapte buna!
claudia74 spune:

33 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
puiul11 spune:
Neata
la multi ani celor care sarbatoresc onomastica astazi a Sf. Petru si Pavel (sau Paul daca aminteles bine ca acesta este la catolici). 
pt fiecare
Mariana felicitari pt baietel si sa fie cuminte si mancacios.
Yasmin sarcina cat mai usoara.
inca mai dorm in picioare

mikiriki spune:
In sfarsit v-am gasit ![]()
Salutare
Mariana, refacere rapida.
Corina, felicitari si sarcina usoara
Ma retrag in barlog![]()
Yasmine spune:
Multumesc mult, fetelor dragi, azi de mult ce am avut de lucru nu am avut timp sa-mi fie rau
, va sarut pe toate.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
claudia74 spune:
helau mai exista vreo vitamina pe aici :

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna