Vitamine Romanesti in Germania (31)
Raspunsuri - Pagina 20
claudia74 spune:

Claudia nu se vede linkul ce ai pus.
Simona sedere placuta la Romanica.
22 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:

22 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Claudi@ spune:
http://de.dawanda.com/category/1986-Baby-Kind-Babyzubehoer-Taufkerzen?partnerid=GA2-kinder&gclid=CJuT9eKnzpsCFc4TzAodoAigLg
sper sa mearga
ramonaiani spune:
Claudi@ legat de lumanarea de botez - nasii Elizei i-au luat una alba cat mai simpla - avea doar o cruce aurie pe ea. Preotul a legat de lumanare fasa alba cu care leaga copilul - fara alte flori, fara nimic altceva. Uite www.flickr.com/photos/21231089@N02/3710972920/" target="_blank">aici o poza, sper sa iti dai seama cum era. Si fata a fost botezata de un preot roman ortodox ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
claudia74 spune:
Clau si eu cred ca trebuie o lumanare lunga simpla tipic ortodoxa, atata timp ca botezul va fi ortodox, la noi se invelesc lumanarile cu tüll si flori,eu cred ca poti face tu acasa un aranjament florar sa nu dai banii la gärtnerei, sau macar hartie creponata daca nu gasesti tüll.

mai Andi nu doarme nici sa-l tai mai mult de 7 la orice ora s-ar culca seara, ieri am ajuns rupti de oboseala de la 9 dim plecati, ajun si la 8 seara, toata ziua in Tripsdril, am avut noroc de vreme asa ca a fost super
.
Andi are de la 9 fußball turnier, eu stau pe acasa cu treaba ca dupa masa lucrez.
O duminica placuta va doresc.
22 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Claudi@ http://de.dawanda.com/category/1986-Baby-Kind-Babyzubehoer-Taufkerzen?partnerid=GA2-kinder&gclid=CJuT9eKnzpsCFc4TzAodoAigLg sper sa mearga de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony 07.04.07 si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8455390b7c8da0bcea185a&source=category&category_id=all" target="_blank"> Nico 23.02.09 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta Poze |
Ceva in genul ala am ales si eu la botezul finutei mele. Raspunsul e da, preotul ortodox accepta asa lumanare, nu trebuie una care sa arate intr-un fel anume, lumanare sa fie, sa va placa voua (nasilor si parintilor finutei sau finutului).
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
Claudi@ spune:
Multumesc pt ajutor. Am gasit ceva pe un seit romanesc si mi-a placut mult, am sa vad ce gasesc pe aici sa o fac singura, daca nu cumpar una cum au avut baietii mei.
http://www.organizareevenimente.ro/produse/1094-LUMANARE%20BOTEZ.htm
asta imi place si incerc sa o fac, albastra.
m0oniik spune:
Buna fetelor ![]()
Am revenit si noi , insfarsit gata cu vizitele si partyurile 
.
Noi suntem bine, bb manca mult ,sapt viitoare avem termin pt U3.
Acuma va las ca Jamie vrea papa ![]()
,ii place la titi.
Sa aveti o seara placuta . Va

Monik
www.onetruemedia.com/my_shared? br / z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
angiuta spune:
Buna dimineata!
Dupa o luuunnngggaaa absenta revin si eu. V-am citit aproape zilnic dar fara chef de scris....
La multi ani tutoror care si-au sarbatorit ziua! si de asemenea felicitari proaspetelor mamici!
Despre noi nu prea am ce povesti, Vladut e sanatos, de luni intra in vacanta 3 saptamani dar din pacate nu avem nici un plan, bunicii tot insista sa venim in Ro dar eu n-am nici un chef plus ca m-am uitat la pretul biletelor si sunt astronomice...
Mi-am cautat loc de practica la gradinita si mi-am gait multe, vreo 5 dar toate neplatite. Acum tre sa ma hotarasc la care vreau sa merg, astazi am 3 interviuri si toate mi-au zis ca ma vor, sa vin sa discutam si sa-mi arate cam ce am de facut.
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!
Si mai scrieti fetelor...pe unde hoinariti?
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

de