Vitamine Romanesti in Germania (31)
Raspunsuri - Pagina 19
angipangi spune:
![]()

eu nu sunt prea bine,astazi am repetat sangele si facut EKG,luni primesc rezultatele
Miki,distractie placuta tie si celorlalte fete
claudia74 spune:
Dora
ce fras e, de la tiroida? offffffff fata,sper sa fie totul bine la analize

22 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Corina, la mine acasa in Bad Buchau. Iti dau adresa pe mess cand te hotarasti sa vii ![]() PS: Dau adresa pe mess celor care se hotarasc sa vina Wohlleben ist die beste Rache!...Miki |
NU e foarte departe, baga adresa, tre sa clarific cu "dumnealui".
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
claudia74 spune:
mergem together daca vrei Corino sunt vreo 280 km de mine,spune-i ca va fi tipisch rumänisch ce n-a vazut de cand l-o facut mama, mancare si muzica de vai si amar ![]()
![]()
![]()
si copii cu cat mai multi cu cat mai bine ![]()
![]()
![]()

22 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
celesta spune:
Va intrerup cu o stire de ultima ora
Ma laud ca sunt o maaaaaaaare tocilara, tocmai am primit prin posta raspunsul de la Einbürgerungstest.... luat cu felicitari, 33 raspunsuri corecte din 33 posibile
(apreciez ca s-au grabit sa-mi dea vestea cea mare, la numai o saptamana de la test).
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
claudia74 spune:

bravo tocilara felicitari, herzlich wilkommen in the jungle ![]()

22 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
Claudi@ spune:
Fetelor, aveti idee daca preotii ortodocsi de aici accepta lumanari ca
[url=http://de.dawanda.com/category/1986-Baby-Kind-Babyzubehoer-Taufkerzen?partnerid=GA2-kinder&gclid=CNOlotDRzZsCFQUUzAodyQ3GJA"]astea[/url] , la botez?
Voi fi nasica si nu stiu daca sa cumpar lumanare din asta sau una simpla si sa o decorez eu ca in ro. Botezul va fi in Stuttgart (parca mai botezase cineva in Stuttgart)
Claudi@ spune:
Nu stiu ce se intampla de nu-mi ia tot
Deci intrebarea era, daca preotii ortodocsi accepta lumanari de genul asta la botez.
zuzi.simona spune:
salutare fetele!
eu is in ro de ieri noapte, la piatra neamt la prieteni, maine plecam la vapor care e in ungaria. descarcam luni si ca sa umplem weekend-ul am plecat pe nepregatite
dupa ce terminam la unguri mergem mai departe spre ro cu vaporul, la turnu magurele si atunci sper sa ajungem si la galati sa ne facem buletinele....si ce-o mai fi de facut....
aici e soare, vant, ploaie si iar de la capat!
va pup!
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)