Vitamine Romanesti in Germania (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

poftiti la
Si din pacate dau un raspuns negativ invitatiei facute,poate cu alta ocazie mai aproape.
Spor la treba si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Tiza, multam de cafea.

Multumesc de urari la adresa lui Gabi, poftiti la un si .

Aseara am refuzat sa mai gatesc ceva, asa ca mi-am scos iubitul la restaurant, am vrut la unul italian , da am nimenit in unul argentinian.

O zi minunata va doresc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Cu riscul de a-mi lua niste rosii in freza ( va rog nu uitati de castraveti...sa-mi pot face o salata buna )

Eu am anuntat in urma cu cateva saptamani, ca in Iulie sunteti invitate la party. E vorba de WE 18-19 Iulie. 2 fete mi-au spus ca nu pot veni si 2 fete au acceptat invitatia.
Sunteti toate invitate. Trebuie sa trimit invitatii personalizate?

Wohlleben ist die beste Rache!...Miki

Eu una sper ca sunt scuzata ca nu am vazut invitatia, in stilul meu de a citi in viteza si pe diagonala am pierdut din vedere... Scuze ca nu am raspuns, Miki, eu ii astept pe ai mei parinti la weekend, sambata ii ridic din Heilbronn si ma voi ocupa de ei saptamanile care urmeaza... Distractie placuta tie si la fetele care au raspuns favorabil invitatiei!

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

Ioana Puiul, Celeste e ok

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutare, salutare.
Io-s cam terminata - in ciuda faptului ca nu ma scoala copilul decat de vreo 2-3 ori pe noapte sa suga, ma simt obosita rau. Si inca am noroc, ca de aia mare se ocupa maica-mea! Insa am ceva probleme de tranzit intestinal suprapuse cu contractiile de dupa nastere (moasa cica ma doare pt s-a retras uterul f repede - eu care ma felicitam ca aproape nu mai am burtica deloc ).
Am reusit sa ii fac pe-ai mei sa amane plecarea cu o saptamana, ca nu ma simt inca in stare sa am grija e amandoi de una singura - de-abia pe 19 se intorc in RO.

Sper ca am intelgeti ca nu rpea mai am timp de forum si n uma puneti absenta nemotivata .
Pupicei multi (special pt Claudia) si distractie placuta pe la intalniri / prin vacante.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

si tie iubita ,ma bucur ca mai stau parintii tai sa te ajute, ai grija si nu fa prea multe, acu am ajuns,iara m-au sunat de la gimnstica de la praxis ca de nu merg,sunt irecuperabila,recunosc, am curatat casa, cat am putut ca am stat la engross, merg sa vad ce gatesc daca nu incep conferinta iarasi .

22 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Cu riscul de a-mi lua niste rosii in freza ( va rog nu uitati de castraveti...sa-mi pot face o salata buna )

Eu am anuntat in urma cu cateva saptamani, ca in Iulie sunteti invitate la party. E vorba de WE 18-19 Iulie. 2 fete mi-au spus ca nu pot veni si 2 fete au acceptat invitatia.
Sunteti toate invitate. Trebuie sa trimit invitatii personalizate?

Wohlleben ist die beste Rache!...Miki

Miki, la tine acasa?? In Düsseldorf? Am inteles bine? Tre sa check out km pana acolo si atunci ma voi pronunta. Si in plus, tre sa vad cum ma lasa greturile.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Corina, la mine acasa in Bad Buchau. Iti dau adresa pe mess cand te hotarasti sa vii

PS: Dau adresa pe mess celor care se hotarasc sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

breacking ice

mandru canta moldoveanca

22 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput