Vitamine Romanesti in Germania (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Neata si de la mine
Am mai revenit si eu caci luni am fost moarta de oboseala,abia am reusit sa ma ridic din pat.
Suntem bine acum a plecat fata la gradi si ma gandesc ca ar trebui sa ma mobilizez si eu un pic dar parca cu vremea asta ma cam atrage patul
Spor la treba fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI GABI - SOT DE IOANA, la implinirea a 40 de veri inmiresmate (poate in ro ca aici nu-s) iti doresc sa ai parte de sanatate si putere sa le faceti pe toate in viata impreuna

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

LA MULTI ANI GABI!!!!!
Sa ai parte de sanatate si dragoste!
Ioana,sa-ti traiasca racul si sa va iubiti 100 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Huooooooooooo, ce party??
Unde, cind, cine?

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani, Gabi! multa sanatate si numai bucurii

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

Buna fetelor!
Scuze ca dau buzna in discutiile voastre, as avea o rugaminte:
la inceputul lui august voi ajunge in Germania cateva zile. As vrea sa cumpar de la farmacie niste plasturi (Scopoderm) pentru rau de miscare (de avion in special - pe care il suport foarte greu). Poate cineva intreba la o farmacie (cand aveti drum) daca se da fara reteta, sau de ce fel de reteta din Ro ar fi nevoie? Am sa am si cardul de sanatate european (dar nu stiu daca serveste la ceva)!
Va multumesc anticipat!

Pentru Claudia -Am editat, nu stiu de ce nu ma lasa sa raspund!

Uau! Multumesc de informatie! Cam toate par a avea aceeasi substanta activa - Dimenhydrinat. Le pun pe lista. Problema mea e destul de suparatoare, mi-e rau de mor pe avion (si avem bilete in toamna), am intrebat si un medic neurolog care la randul sau a mai intrebat cativa, se pare ca plasturii aceia cu scopolamina sunt foarte eficienti, dar nu se gasesc deloc la noi. Oricum, am sa-mi iau cateva medicamente de acolo, la noi in afara de Emestop nu gasesti nimic! Si acela e cam apa de ploaie!!
Multumesc incaodata de link (mi-am tradus informatiile cu google translate)!!!

Mergi la inceput

Anca uite www.apodiscounter.de/haus-reiseapotheke-reisekrankheit-c-262_508.html" target="_blank">aici o tona de astfel de pastile si cu pretul mic, nu necesita reteta,dar eu sincer nu le stiu care sunt bune,am avut si eu ptr copii guma de mestecat ptr rau de masina,dar numai situ cum se numesc si nici daca si.au facut efectul, nu stiu ce sa te sfatuiesc care sa iei, sunt multe firme care produc dupa cum vezi acolo.

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Cu riscul de a-mi lua niste rosii in freza ( va rog nu uitati de castraveti...sa-mi pot face o salata buna )

Eu am anuntat in urma cu cateva saptamani, ca in Iulie sunteti invitate la party. E vorba de WE 18-19 Iulie. 2 fete mi-au spus ca nu pot veni si 2 fete au acceptat invitatia.
Sunteti toate invitate. Trebuie sa trimit invitatii personalizate?

Mergi la inceput

..........si se lasa o tacere sora cu moartea,fetele nu vor chef,nu-i bai ca si eu am facut o invitatie de genul asta si nimeni -nimic.

22 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput