Aradence DC...! (123 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

Ada, no ca nici nu'mi puteam imagina ca veniti din obor cu bani

Ieri am fost pe strand cu Raul...ce bine a fost...4 ceasuri am stat dar numai in apa...ca o broasca a fost Raul, abia am reusit sa'l scot afara sa-l duc acasa Am vazut'o pe Diana (care are o burtica faina de tot) si pe Carmen cu familiile...le-am facut cu mana dar nu ne intersectam niciodata privirile Adevarul e ca io am stat cu ochii pe Raul ca la un moment dat m'am dus sa arunc ceva la cos si cand ma intorc nu-i Raul...mama ce m-am speriat...ghiciti unde-l vad...in bazinu mijlociu la scari, dadea sa intre in bazin...cand l-am luat la intrebari imi zice ca a simtit el ca eu vreau sa mergem in bazinu ala si vroia sa ma astepte la scari
A fost fain, doar ca m-a cam parlit soarele pe umeri

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc pentru gandurile frumoase.
cristina ai doua fete superbe!sa va traiasca!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Multumim de aprecieri!
Alina, Flavia

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am descoperit cateva poze de care am uitat. Sunt foarte faine: aici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

chiar sunt foarte faine. Ce ochios e Vladut
Cum e la munca?

Ce liniste e pe aici, o fi de la caldura?
Ieri seara m-a prins ploaia in masina...mergeam in Aradul Nou la nasa...am fost nevoita sa trag pe dreapta (si n-am fost singura) ca nu se vedea nimic...in schimb in Vlaicu n-a plouat deloc, iar in Micalaca doar putin

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cau gagici.Hai sa dau si io raportul pe ziua de azi.Am fost la Miclea,rezultat: totul ok numai ca dupa ce m-a controlat si pe masa - ca saptamana asta am gasit niste pete de sange pe chilot - a zis ca e colul deja usor deschis si ca pot naste in orice moment,Si dupa parerea lui,la fel ca si cu Diana - adica intr-o ora
Asa ca momentan zac in casa la aer conditionat si iau no-spa.N-am apucat nici sa fac macar o urma de bagaj de spital,dar maine sper sa reusesc sa o fac si pe-asta.

MONI 34s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

asa mi-au iesit ochii din orbita cand m-am uitat la semnatura ta si am vazut ca deja ai 34 de saptamani ce repede trece timpu!
Sa nu cumva sa ne faci vreo surpriza si sa nu ne anunti, da? Ai grija de voi si mai tine bebelanu la caldurica

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele!
Alina a Am bocit si eu cu gandul la tine dupa ce am citit despre ultimele patanii
Mie ieri nu mi-a mers forumul, zicea ca fac revizie
Si eu ma straduiesc sa fac rost de cartea cu retete Monti.Am ceva promisiuni ca o primesc maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

A facut Cipri accident ;e bosumflat si nu prea vorbaret acuma.El e bine si Forduletzul nostru varza.A intrat intr-un BMV si a stricat bara omului care costa 3500 de euro;Sper sa i-o repare asigurarea, ca asa ar fi normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni, sa speram ca Tudor mai sta acolo inca putin timp.

Niko, tablaria se rezolva, bine ca nu a patit nimic.

CristinaM, mersi de compliment. Nu am meritul pt cum arat, io nu-s cu Monti, io is cu stresu .

Ada, Clau, trebe sa ne mai vedem numa ca nu stiu cand.

Io is prin zona, de cand cu toate evenimentele din viata mea nu am somn si cand in sfarsit dorm am frate niste cosmaruri de ma trezesc mai obosita decat cand ma culc.

Azi am fost la control, mi-a explicat dr fain ce si cum cu sinuzita mea, unde s-au adunat secretiile, cum le recunosc pe un film, etc. Inca nu aud bine cu urechea stanga da zice sa am rabdare ca se rezolva in timp. Nu mai pun decat picaturi in ureche si trebe sa fac inhalatii cu pinosol.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput