Aradence DC...! (123 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Pun si eu cateva poze cu fetele mele

Clau, Ada, care e diferenta dintre gel si acril? Eu gel am avut pus dar nu am fost foarte incantata... Si cat timp va tin unghiile?

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU da, ca merg sa ii citesc Dianei inainte de culcare ...

MONI 34s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diferenta consta in faptu ca gelul e lichid si necesita uscarea aia cu aparatu iar acrilul e praf si se usuca instantaneu si parerea mea e ca e si mai bun. Mie gelul imi tinea maxim 3 sapt pe cand acrilul rezista si 5 saptamani

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristina, sunt absolut superbe piticele tale!
Auzi nu mi-o lua in nume de rau dar eu pozele in care Dora e goluta le-as scoate ca multi nebuni exista si pe internetu asta...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA vai ce mai frumusete de fetite ai !!!

MONI 34s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Clau, stiu ce zici, dar aseara eram super obosita si n-am mai avut chef de sortat. O sa le scot pe alea cu Dora nudista
Merg si eu in obor, caut trotineta pt Mara. Poate ne vedem pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, va scriu din Bucuresti de la prietena mea.

Cristina , masina rosie de la Kaufland e a lui Cami nu a mea. Multumesc din suflet pt dvd, a fost extraordinar cu el pe masina, n-am avut nici o treaba cu ei.

Alina a sunt alaturi de tine, plangi atat cat simti tu ca trebuie, intra aici cat mai des sa spui ce simti spune si altora ce simti, mai ales sotului chiar daca ti se pare ca nu intelege. Explica-i si Elisei , o va ajuta si pe ea foarte mult chiar daca ti se pare ca habar n-are. La un moment dat i-am spus si Flaviei ce am facut eu - sfatuita tot asa de cineva care a mai trecut prin asta- da-i un nume bebicului ca sa poti cand vei vrea sa vorbesti despre el sa-i spui pe nume, sa vezi ca iti va fi mult mai usor, apoi cand te vei simti in stare fa o mica pomana, cu niste prieteni apropiati sau chiar cu careva dintre fetele de aici, o mica masa sau o prajiturica special pentru asta in care sa vorbesti de bebicul tau si ceilalti sa te asculte , sa-si de-a cu parerea, adica ideea e sa scoti la iveala durerea ta, nu sa o ti ascunsa in tine. Ce e mai groaznic in situatia asta e ca la noi - in alte parti se face- nu se organizeaza un ritual de ingropare, adica de luat ramas bun, al mamei si familie de sufletelul care ii paraseste. mult de tot.

V-am pupat, maine plecam spre mare.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Miha, cu multa placere, ma bucur ca ti-a fost de ajutor. Si noua tare bine ne prinde la drumuri lungi...Mara se uita la desene pana adoarme.

Am gasit trotineta cu 55 ron, noua, cu roti de silicon, sunt multumita de achizitie.

Mergi la inceput

Gata, am scos pozele cu pricina din album.

Flavia, ne-am luat cu altele si am uitat sa-ti spun ca arati tare bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia . Ai grija de tine!
Clau, fusaram in obor si-am ramas iar fara bani. Oricum sandale nici urma. Si-a luat Lavi masina de inghetata cu 20 lei, si alte cate ceva. Io mi-am gasit niste chestii dragute.
Cristina, sunt faine faine micutele tale. Mara e tot mai smecherutza cu un zambet tot mai ghidus. Iar Dora e adorabila asa bufli. Asa-mi vine sa vin sa o gugulesc otara! Tu...o mamica frumoasa si happy.
Miha, ma bucur pentru voi ca va relaxati si va bucurati unii de altii!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput