AS DORI SFATUL UNUI JURIST SAU AVOCAT!!!

AS DORI SFATUL UNUI JURIST SAU AVOCAT!!! | Autor: doinabita

Link direct la acest mesaj

O sa va povestesc ce ni se intampla!!!
Acum doi ani si ceva cand am pus pe net siteul lui Dan primul:AJUTAI-L PE DAN SA MEARGA DIN NOU!!!, ca sa avem credibilitate , sa vada lumea ca nu avem nimic de ascuns, am pus pe el si C.I. a mea si a lui Dan. De cam jumate de an le-am scos de pe site, dupa ce am inceput sa primi acasa facuri: una pe numele lui Dan si uma pe numele meu de la DIGI TV.Asta se intampla in luna septembrie a anului trecut.S-a dus sotul meu la aceasta firma de calblu unde a aratat ca nu am semnat nicicodat nici eu nici fiul meu un contract cu ei, ca nu avem acasa parablice de la firma lor(eu aveam pe fata C.I adresa de la bloc, iar filu meu de la casa( unde locuim de aproape 6 ani) iar apartamantul este vandut de cand ne-am mutat la casa.A facut sesizari, a luat numere de inregistrare.Ata era in luna octombrie a anului trecut.Nu am primit nici un raspuns la sesizari, dar nici facturi de plata nu au venit.Am crezut ca au verificat si...Normal era , cum cerusem sa primim solutionarea acasa.Nu am primit asa ceva.Am aruncat facturile alea...dar la mine in telefon a ramas numarul sesizarilor facute atunci, acolo le-am notat...Luna aceasta: primesc iar factura de la DIGI TV.Ieri sun si le spun iar...toata povestea, ei nimic...imi zic ca sunt abonatul lor...si eu si Dan...
Atunci le dau numarul reclamatiei, verifica, gasesc...si imi spun ca voi fi sunata de la ei ieri...insa nu suna nimeni pana azi.Azi suna de la departamentul juridic o doamna.Imi spune caci ea nu a stiut de acele sesizari si ca: facturile mele se achita din IASI, iar ale lui DAN din SEVERIN.Ca isi da seama ca ceva nu e in regula, dar ca va solutiona amiabil...
Eu am cerut as:
COPIE DUPA CONTRACTE
PERSOANA DE LA GHISEU ANGAJATA CARE A FACUT CONTRACTELE
COPII FACURILE PLATITE PANA ACUM SI LA CE GHISEE SE PLATESC
NUMELE PERSOANELOR CARE AU FACUT AMPLASAREA ACELOR PARABOLICE PE NUMELE NOSTRU.
Ne confruntam in acest moment cu un fals, uz de fals si nu stiu cum sa ii mai spun ca nu sunt in masura sa stiu.
Mentionez ca tot de la acest lucru(ca am pus pe site copii ale C.I) Dan are doua abonamente la COSMOTE facute in jud. Constanta, ne-au dat cei de la fraude Cosmote dupa lungi"lupte"numele angajatei care a facut abonamentele , magazinul, adresa compleata si culmea e una si aceiasi angajata.
Va rog cine este in masura sa ne spuna ce pasi sa urmam?sa ne indrumati pas cu pas caci nu vreau sa las nepedepsite aceste doua lucruri ...ce mai trebuie si cum sa cer de la DIGI TV/ daca nu vor sa ne furnizeze aceste date? caci pana la urma sunt contractele pe numele nostru? nu? Vreau sa urmez calea legala cu cei care au facut asta? beneficiem de avocat din oficiu? caci nu ne permitem unul.
Astept raspunsurile dumneavoastra!
Va multumesc ca m-ati ascultat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Doina,imi pare rau pentru probleme create de niste dobitoci !Nu cumva tipa respectiva e implicata?Ca sa deschizi un abonament trebuie cartea originala de identitate,nu copie.Stiu ca i-am facut imbecilului de fostul meu sot abonament la Cosmote .Eu as putea sa intreb pe cineva abia peste vre-o saptamana jumate,adica sa-l intreb pe avocatul care ma ajuta pe mine la divort .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Doina iti pot spune ca am fost in aceeasi situatie iar avocatul ne-a sfatuit sa facem reclamatie la Politie si sa reziliem contractele. Ceea ce am si facut iar Politia a inceput investigatia.
Mult succes si imi pare rau ca trebuie sa suporti si magariile unor nenorociti fara scrupule.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Laura, eu astept.Am asteptat pana acum, am crezut ca s-a terminat , dar uite ca nu.Si cred ca trebuie taiat raul din radacina.Daca mai au copii de atunci? la ce sa ma astept? II rog pe cei de la DIGI TV sa imi dea datele despre tot si acum nu vor...am scris acum un email la CAN-CAN.Daca nu vor sa ne dea noua , poate se sesizeza daca vor publica ceva organele din oficiu...nu ar fi normal? bine ...nici nu stiu daca ii va interesa asa ceva pe cei de la acest ziar...vom vedea...dar sincer...aveam destule...nu aveam nevoie si de asta.Acum nu ma las pana nu aflu tot.Pana la urma cineva se foloseste de identitatea noastra.E normal?Ca am fost sincera...este egal cu asa ceva?

Mergi la inceput

Catalina, de mult ti s-a intamplat? politia a facut ceva?rezultate concrete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Doina,promit sa il intreb pe avocat .Acum nu pot ca sunt prea departe si la telefon nu-i acelasi lucru dar imi e destul de a apropiat si trebuie sa-mi dea niste sfaturi pentru tine .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Laura, astept! si de la oricine doreste sa imi spuna ce trebuie, unde si cum sa fac sa aflu faptasii? ca sunt mai multi si imprastiati prin tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offf doina asta iti mai lipsea..nu stiu cum sa te ajut de aici..sper sa rezolvi cumva..te pup

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Doina , noua ni s-a intamplat la firma povestea asta, anul trecut. Da, politia a inceput sa investigheze, interogheze, cerceteze. La fel de adevarat este ca pana acum nu am primit nimic concret, doar ca investigatia este in curs de desfasurare.Stiu ca au anchetat cateva persoane.
Dar la tine ar tb sa fie mult mai simplu. Cei de la DIGI TV au adresele si stiu exact unde au instalat antenele . Iar daca tie nu iti dau informatii, celor de la politie sigur le vor da. Indiferent de situatie, tu trebuie sa faci o plangere la Politie, asa cel putin o sa fii acoperita in cazul in care mai descoperi cine stie ce alte "fapte bune".

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Of...Doina, imi pare rau. Eu cand am facut sittul si am pus toate documentele pe sitte ,inclusiv CI, M-am trezit de la o fundatie sunata ca o persona a strans banii in numele meu. Am ramas socata...
Cei de la fundatatie si un IT mi-au spus sa scot CI de pe sitte si de pe orice act numele si adresa, CNP..si orice act in care se fie semnatura mea..
Cred ca asa ar trebui si tu sa procedezi. Fa reclamatie la politie..

Mergi la inceput

Barbye, am scos de pe acel site actele...dar nu pot sa stiu daca acei nemernici care s-au folosit de ele nu mai au.De asta vreau sa tai raul din radacina!!!
Asa o sa fac, o sa fac plangere la politie, dar o sa merg si in audienta la procuratura.Sa va d ei ce zic??/Astept alte sfaturi utile, caci nu cunosc legi si tot ceea ce se leaga de astea...

Mergi la inceput