Aspirante optimiste >20 ani(411)
Raspunsuri - Pagina 4
ellenii spune:
Felicitari si Cordeliei!
E pe listuta noastra? Daca da, eu nu am vazut-o
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
Floricel82 spune:
Fetele am rezultatul de la sange sunt in 3 saptamani

!!!
nu am prea multe emoticonuri nu se afiseaza toate, ca le bagam pe toateeee
Sotul meu a amutit, a facut niste ochi mari care i s-au umplut de lacrimi, sa pus in genunchi in fata mea si ma luat de mijloc si ma pupa pe burtica, sa ridicat si ma luat in brate si ..... asa mai departe ![]()
Donna_n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floricel82 Fetele am rezultatul de la sange sunt in 3 saptamani ![]() ![]() !!!![]() nu am prea multe emoticonuri nu se afiseaza toate, ca le bagam pe toateeee Sotul meu a amutit, a facut niste ochi mari care i s-au umplut de lacrimi, sa pus in genunchi in fata mea si ma luat de mijloc si ma pupa pe burtica, sa ridicat si ma luat in brate si ..... asa mai departe |
ce faaaaaaaaaaaaaaaaaaaain.....

"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."
baby
Ramona_bm spune:
Super
Ma bucur pentru voi si iti doresc o sarcina usoara si nastere la termen. Nu mai conteaza cati o sa fie, unu, doi, sanatosi sa fiti toti ![]()

oare cand vine
meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu
cos_minutza spune:
Mi se pare mie sau cineva a lucrat muuuuuuuult la listuta de pe prima pagina?????Arata foarte bine
Multumim
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08
tudormiha spune:
buna Floricel.
Mi-a venit Ciclu pe data de 1 iunie.Deci eu zic ca am 4 saptamani de ciclu si de sarcina (daca as fii)asa cum calculeaza medicii.
Simptomele mele sunt:
1. sanii foarte durerosi.(cam pe 18 iunie au inceput sa se mareasca si sa doara), acum nu mai mai dor chiar asa de rau m-am mai obisnuit cu durerea dar tot ma mai dor.
2. dureri de cap acum mai rare dar de pe 18 iunie erau mai dese
3. mameloanele erau mai mari (acum nu stiu ce sa mai zic
4. pe 24 iunie am simtit o minge grea in stomac care exista in orice pozitie as fii stat. si m-a tinut 15 minute, nu ma durea burta dar o simteam destul de bine.
si am simtit-o si mai tarziu in noapte.
5. foame (dar mai patesc si inainte de cm)
6. somn la greu toata saptamana am dormit iar dimineata nu ma mai pot trezi asa devreme.
Am ciclu cam de 29, 30 de zile si 31 de zile.
7.Temperatura ieri dupa amiaza ce am dormit 2 ore o aveam 37.1, iar azi dimineata 36.9.
M-a cam dezamagit temperatura.
Eu ma mai simt asa fierbinte in sensul ca parca as avea bufeuri.
Ce zici Flori?
Iubirisca spune:
| citat din mesajul lui Floricel82 Fetele am rezultatul de la sange sunt in 3 saptamani ![]() ![]() !!!![]() nu am prea multe emoticonuri nu se afiseaza toate, ca le bagam pe toateeee Sotul meu a amutit, a facut niste ochi mari care i s-au umplut de lacrimi, sa pus in genunchi in fata mea si ma luat de mijloc si ma pupa pe burtica, sa ridicat si ma luat in brate si ..... asa mai departe |
Floricel mi s-a facut pielea de gaina de emotie cand am citit cat de frumos a reactionat sotul tau.
Va doresc din tot sufletul multa multa fericire si sa aveti un bebe sau 2 bebei
Felicitari inca o data

ellenii spune:
SUPER!!! Felicitari!!!
Sa ne molipsesti si pe noi!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
Iubirisca spune:
| citat din mesajul lui tudormiha buna Floricel. Mi-a venit Ciclu pe data de 1 iunie.Deci eu zic ca am 4 saptamani de ciclu si de sarcina (daca as fii)asa cum calculeaza medicii. Simptomele mele sunt: 1. sanii foarte durerosi.(cam pe 18 iunie au inceput sa se mareasca si sa doara), acum nu mai mai dor chiar asa de rau m-am mai obisnuit cu durerea dar tot ma mai dor. 2. dureri de cap acum mai rare dar de pe 18 iunie erau mai dese 3. mameloanele erau mai mari (acum nu stiu ce sa mai zic 4. pe 24 iunie am simtit o minge grea in stomac care exista in orice pozitie as fii stat. si m-a tinut 15 minute, nu ma durea burta dar o simteam destul de bine. si am simtit-o si mai tarziu in noapte. 5. foame (dar mai patesc si inainte de cm) 6. somn la greu toata saptamana am dormit iar dimineata nu ma mai pot trezi asa devreme. Am ciclu cam de 29, 30 de zile si 31 de zile. 7.Temperatura ieri dupa amiaza ce am dormit 2 ore o aveam 37.1, iar azi dimineata 36.9. M-a cam dezamagit temperatura. Eu ma mai simt asa fierbinte in sensul ca parca as avea bufeuri. Ce zici Flori? Mihaela |
Miha cand trebuie s ate testezi, sau deja ai facut-o?
Nu trebuie sa disperi, nu stiu daca te ajuta cu ceva.
Incearca sa te linistesti si vei vedea ca totul va fi bine