Aspirante optimiste >20 ani(411)
Raspunsuri - Pagina 3
Ramona_bm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iubirisca Ramona_bm scuze de confuzie, inseamna ca tu urmezi. Floricel felicitari |

Nu am crezut ca o sa creez o asa confuzie daca copiez mesajul lui Floricel. Vroiam sa va bucurati si voi pentru ea mai repede in cazul in care ea nu e pe faza sa posteze si in capitolul asta vestea Nu ma supar de loc sa urmez eu

oare cand vine
meu? www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu
anidaz spune:
Felicitari Floricel!Desi Barza mai da rateuri ,sure checkul nu am auzit sa fi facut gafe,deci sarcina usoara si la termen!

http://lt1f.lilypie.com/Jk5vp3.png
Floricel82 spune:
Ultimul CM l-am avut in data de 31.05.2009, am facut Histerosalpingografia pe data de 11 iunie, cred ca a fost ceva acolo care oprea ovulatia, doctora mi-a spus ca e totul ok si chiar daca a fost un piculet infundat sa desfundat de la HSG, iau duphaston de un an si ceva si asta ma ajutat la ovulatie. Luna asta incepusem cu testele de ovulatie timp de 3 luni trebuia sa monitorizez ov., si daca nu ramaneam trebuia sa incep tratamente pt stimulare ov. Luna asta am facut primul test de ov. in 12.06 a iesit negativ (cu toate astea am prestat), si dupa care urmatoarele 5 teste mi-au iesit pozitive si am prestat o zi da o zi nu. s-au pozitivat toate testele de ov. din cauza sarcinii se pare. Simtomele au aparut dupa vreo cateva zile de la ovulatie, dureri de burta ca la ciclu si sani mariti durerosi, dureri de cap dar rar, si scurgere mai abundenta apoasa, si nu mai aveam chef de prestat deloc neam. Am facut primul test de sarcina sambata dim. pe 20 iun. si a iesit negativ, si l-am repetat aseara si II (am vazut dublu in sfarsit).![]()
Bafta multa fetele si voua
Floricel82 spune:
Multumesc fetele! din suflet va doresc la fel si voua!!
Iubirisca oare atat de mult sa ma iubeasca Dumnezeu sa imi dea
gemeni? ![]()
Iubirisca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floricel82 Multumesc fetele! din suflet va doresc la fel si voua!! Iubirisca oare atat de mult sa ma iubeasca Dumnezeu sa imi dea gemeni? |
Asa ai spus ca ai visat

DD ne iubeste pe toti!
Iubirisca spune:
Apropo Floricel trebuie sa ne povestesti cum a reactionat sotul tau la aflarea vestii
Donna_n spune:
Felicitaaaaari!!!! Floricel si Cordelia!! Sa aveti sarcini usoare, bb-i sanatosi si la termen si sa ne mai aratati si noua burticile voastre din cand in cand. Fugutza pe la odisei, dar sa nu ne uitati!! Ma bucur foarte foarte mult pentru voi! 

"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."
baby
cos_minutza spune:

Floricel82 & Cordelia 

felicitari,sarcina usoara si bebelusi sanatosi
Haideti fetelor ca s-a dat startul
O zi frumoasa
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08

18