laparoscopie 11
Raspunsuri - Pagina 17
MACARIE spune:
cris 25, in functie de spital , eu la giulesti mi-am luat.
camasa ,una cu nasturi este buna., sosete(din cauza anesteziei
iti va fi ceva frig), papuci, hartie igienica , apa sa-ti ei neaparat .(la sticlute mici, si daca poti sa iei din alea cu dop picurator )servetele umede(pachet mare), tampoane sau vata , vei sangera putin dupa operatie , adeverinta medicala de la munca si trimitere de la medicul de familie , ceva de citit neaparat ,
si ca ultim sfat , ca sa eviti clisma incearca sa nu mananci cu 1 zi inainte de operatie si sa le spui asistentelor asta daca incerca sa-ti faca clisma aia 
cam atat ...si mult curaj si calm sa iei la tine si un
de la mine,
totul o sa fie bine
daca mai ai intrebari .....
pe ce data faci laparo , unde o faci , ce doctor?
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
MACARIE spune:
am uitat......halat , eu pana sa ma duca in sala de operatie
am stat in pantaloni si tricou si cu tenesi in picioare ......nu suport sa ma imbrac in pijama cum intru pe poarta spitalului.
exista posibilitatea ca cei de la spital sa nu te accepte cu imbracamintea de acasa asa ca pune , camasa, papuci si halatul separat de restul lucrurilor pe care le ei ca sa nu fi nevoita sa-ti desfaci bagajul in camera de garda
-----------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
mirela_70 spune:
[quote]citat din mesajul lui sorinake
am si eu o intrebare: dupa laparo, daca nu racesti, cam cat dureaza pana se infunda trompele din nou? cu aproximatie...eu am facut operatia in iunie. e posibil sa se fi infundat deja?
Sorinake, eu am facut laparo in martie 2008 pentru ca aveam ambele trompe infundate.Dr. nu a reusit sa desfunde decat trompa stanga pe cea dreapta nu.In luna iulie am facut stimulare mai puternica cu Menopur si Pregnyl,am ovulat pe partea cu trompa buna si tot nu am reusit,ceea ce ma duce la gandul ca trompa desfundata prin laparo s-a infundat din nou ca alta cauza nu vad....
mirela_70 spune:
Cat[quote]citat din mesajul lui mirela_70
[quote]citat din mesajul lui sorinake
am si eu o intrebare: dupa laparo, daca nu racesti, cam cat dureaza pana se infunda trompele din nou? cu aproximatie...eu am facut operatia in iunie. e posibil sa se fi infundat deja?
Sorinake, eu am facut laparo in martie 2008 pentru ca aveam ambele trompe infundate.Dr. nu a reusit sa desfunde decat trompa stanga pe cea dreapta nu.In luna iulie am facut stimulare mai puternica cu Menopur si Pregnyl,am ovulat pe partea cu trompa buna si tot nu am reusit,ceea ce ma duce la gandul ca trompa desfundata prin laparo s-a infundat din nou ca alta cauza nu vad.
Cat despre instilatii....nu stiu ce sa zic...dar dr. care m-a operat nu mi-a recomnadat sa fac in schimb altei paciente da...eu cred ca treaba cu instilatiile sta in felul urmator:depinde ce afectiune ai la trompe si cat este de afectata.La unele acele instilatii chiar le-a facut rau.
sabrinela spune:
sorinake eu am fost ieri la dr si deja au inceput sa apara aderente,vazut la ecograf si nu am nici o luna de cand ma-m operat asa ca nu mai incerc natural, dupa ce vine cm incep stimularea cu; nu stiu ce scrie ca nu prea inteleg,clomip.... poate imi zice cineva continuarea,din a 5z cm pana a9z si apoi monitorizare=IUI(cred ca inseamna inseminare intrauterina,nu?).
mirela_70 spune:
sabrinela....denumirea medicamentului este Clomiphen sau Clostilbegyt,tu ai facut laparo pentru trompe?ca daca au aparut aderente si tromple nu mai sunt bune inseminare nu va avea efect.
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabrinela sorinake eu am fost ieri la dr si deja au inceput sa apara aderente,vazut la ecograf si nu am nici o luna de cand ma-m operat asa ca nu mai incerc natural, dupa ce vine cm incep stimularea cu; nu stiu ce scrie ca nu prea inteleg,clomip.... poate imi zice cineva continuarea,din a 5z cm pana a9z si apoi monitorizare=IUI(cred ca inseamna inseminare intrauterina,nu?). maria |
sabrinela spune:
Da am facut laparo pe 26.08.09,chiar este posibil sa se infunde trompele(eu mai em doar una) asa de repede?sa fac stimulare fara analize?am citit despre acel medicament si ma-m cam speriat de efectele lui secundare,sa incerc macar o luna cu naturiste(branca ursului,extract de zmeur)sau sa fac stimulare?imi cam este frica.
mirela_70 spune:
daca spui ca au aparut aderente, nu prea este in regula....daca esti atent supravegheta de medic cu monitorizare nu are ce rau sa iti faca,dar eu nu vad sensul inseminarii daca trompa are aderente....sau nu am inteles eu bine,acele aderente sunt in burtica? Tie ti-a facut si instilatii dupa laparo?
| citat din mesajul lui sabrinela Da am facut laparo pe 26.08.09,chiar este posibil sa se infunde trompele(eu mai em doar una) asa de repede?sa fac stimulare fara analize?am citit despre acel medicament si ma-m cam speriat de efectele lui secundare,sa incerc macar o luna cu naturiste(branca ursului,extract de zmeur)sau sa fac stimulare?imi cam este frica. maria |
sabrinela spune:
mirela 70 aderentele sunt in burtica mi-a aratat dr pe monitor,in interiorul trompei nu putea sa vada la eco,sper ca nu s-a infundat trompa
am sa incerc cu stimulare ca oricum alta solutie nu am,ce zici este cam mult 100mg de clomiphene?
mirela_70 spune:
| citat din mesajul lui sabrinela mirela 70 aderentele sunt in burtica mi-a aratat dr pe monitor,in interiorul trompei nu putea sa vada la eco,sper ca nu s-a infundat trompa am sa incerc cu stimulare ca oricum alta solutie nu am,ce zici este cam mult 100mg de clomiphene?maria |