fiv la cluj 24
Raspunsuri - Pagina 19
uratica spune:
papusica ai grija de tine si fii cuminte!pasul esential care trebuia sa-l faci catre bebe l-ai facut,ai trecut cu bine..asa ca acum asteapta..ptr ca or sa vina toate de la sine!ai sa vezi ca vei reusi de data asta!stiu eu!
eu ma pun la somnorici..ca adorm seara tarziu si ma trezesc devreme..iar acu imi pica ochii in gura!m-am dereglat rau!
bine ca am terminat papica..ca acusi vine grasu si imi zice ca moare de foame!![]()
la gagici!
brunadria spune:
ce fac fetele?cred ca sunteti plecate toate la mare , la munte....
ieri mi a venit si cm, sunt un pic agitata...
nu stiu ce sa fac sa treaca vremea mai repede...
uratica si cu tot stresul pe care l am avut am coborat si eu in kg ,acuma ca tu urci..si uite asa am ajuns la 51kg..
sper sa pot lasa stresul la o parte si sa revin la normal ,probabil ca nu e ok acuma inainte de fiv sa slabesc brusc 5kg intr o sapt...
maddutz ,ce mai faci?tot in concediu? 
enni sper ca piticii tai sunt ok acuma, am citit ca ai avut probleme cu roland..sa stii ca am patit si eu faza cu deochiul la o nunta...
nu stiu alta metoda decat cea cu chibriturile dar a functionat..ciudat niciodata nu am inteles care i faza..
mara,criadema ,apalina,julia,petruta , denissu si celelalte fete ce mai faceti?
kry cum te simti?
brunadria spune:
buna dimineata...

ceiuc si laptic...
fetelor la apel..
o saptamana norocoasa tuturor...
uratica spune:
buna dimineata!![]()
cam tarzior..stiu..da e din cauza vremii ce e numai buna de facut plozi!ca bani nu prea am ca sa-i numar!![]()
bruni-multam ptr cafea si ptr saptamana norocoasa!
SA FIE PRIMIT!la fel iti doresc si tie!cat despre kg in plus sau minus..ce pot sa spun..doar ca deja m-ai ajuns!
ca exact 51 de kg am si eu!
si sunt happy!sper acum sa nu cad in extrema cealalta si sa ma ingras!da nu-i bai nici atunci ca imi gasesc eu un motiv de stres!

si..cum a fost la mare fata frumoasa?te-ai prajit iar?![]()
uff..aici ploua continuu-m-am saturat de atata ploaie!mai am putin si ma murez!![]()
enni-sper ca sunt bine grasuneii!si..cand ti se mai intampla asa..sa zici tatal nostru de 3 ori in gand ptr pitic..naspa chestia aasta cu deochiul!la fel ca si bruni si eu o patesc!chiar si acum!dar zic tatal nostru si apoi ma linistesc..
turqoise-cum fuse la
nunti?ne-ai adus si noua tort?
fetele mele-o zi excelenta sa aveti!cu mult soare!atat la propriu cat si la figurat!
naida87 spune:
buna ziua fetelor.Ce mai faceti?Vad ca sunteti optimiste, gravidute....bravo voua!
uratica...cum adica pleci?pai...si pe noi cui ne lasi?
Ce ne facem noi fara tine?
bruni,iti doresc din tot sufletul sa fie bine la acest al doilea FIV, sa vii acasa cu cel putin un BB implantat, dar nici 2 sau 3 n-ar fi rau![]()
kry,inca o data, felicitari!Acum trebuie sa ai grija de tine de doua ori mai mult...sau de 3 ori mai mult...ma rog, cum o fi!
Eu nu va dau vesti bune. Am vb cu dr micu si mi-a zis ca biopsia a iesit proasta, dupa cum ma si asteptam.La analiza mi-a iesit UN SINGUL FOLICUL!Adica, sanse 0.Desi nu am aratat-o, am fost cam deprimata in primele zile, dar nu pot continua asa, pentru ca ma auto-distrug.Singura mea solutie este FIV cu donatoare.Am vb si cu dr Ron-El si mi-a zis ca ma astepta in septembrie la control, sa vedem care-i treaba cu endometrul, dupa tratament.Dupa prima luna de pastilute, astazi e Z1.Am si uitat ce inseamna.Orium, cu sau fara donatoare, imi doresc un copil atata de mult, incat as merge si pana in panzele albe sa il am!si asta se va intampla!Nu am zis nimanui de rezultat.Am spus ca mai sunt sanse, dar putine.simt ca traiesc in minciuna, dar macar e o minciuna necesara.
Si ca sa fie totutl si mai "bine", ieri am aflat ca doua colege de liceu au murit intr-un accident de masina.Au dat si la stiri, ca o tanara de 22 de ani a murit cu mama ei in accident, dar mama ei a supravietuit.E in stare grava la spital dar traieste.Inca nu stie ca fiica ei nu mai e, e prea periculos sa ii zica acum. Mi se pare ireal ce se intampla si in momentele astea imi dau seama cat de scurta poate fi viata si cum intr-o clipita poti sa nu mai fii.
Singura veste buna este ca am terminat licenta, am luat 10!dar bucuria aflarii notei a fost umbrita de vestea tragediei.am sa tin minte toata viata!
brunadria spune:
uratica ,nu am fost la mare in weekend ,am avut musafiri..
azi plec la paris dar maine ma intorc,nu te las singura..
eu in concediu nu plec pana in ultima sapt din august ,asta asa sa ma relaxez inainte de fiv..
aici ma plicti f tare cand sunt singura acasa, o sa mi aduc o prietena din romania, ca intrusul are un program f incarcat..
as fi vrut sa mi caut de lucru sa mi ocup timpul dar mai tare as incurca lumea pt o luna..
turqoise ,hai la cafea..
kry ,un suculet?cum te simti?
uratica spune:
naida-off..copilus..asa e viata!cand ne-o fi sa fie-asta e!insa nu ai voie sa cazi in butoi!ne-am inteles?nu fi trista!ai toata viata inainte-asa ca traieste-o frumos si intens!
felicitari ptr licenta!cat despre rezultat..imi pare rau..ma asteptam sa fie bine..uff!din pacate fiecare trebuie sa isi accepte soarta asa cum e!nu avem incotro!ce stiu sigur..e ca intr-un final ne vom primi si rasplata ptr tot chinul asta
!
iar eu chiar daca plec..plec cu tot cu net!
o sa intru cat de des pot!daca zilnic..cu atat mai bine!staiti linistite ca nu scapati asa usor de mine!ca sunt ca scaiul!abia astept sa fiti pe baricade si eu sa va fac galerie!
eu fiv o sa fac la anul-in ungaria!nu ma risc sa fac in tara..ptr ca am vazut cum e aici..pe langa faptul ca sansele sunt numai de 25-30% in cazul unui fiv..ele scad vertiginos datorita medicilor cat si dotarilor lipsa!
pacat!asa ca..voi face un mic unguras!sau 2!![]()
la gagici!si fara tristeturi sau depresii!ca vin si va bat!ne-am inteles?si-asa de mult nu am mai scos bata la voi!aveti grija!
brunadria spune:
nadia,cu siguranta o sa avem toate copilul mult dorit!!
offf ,asa este de multe ori ma gandesc si eu ca nu stim ce ne rezerva viitorul...ce ti e si viata asta..imi pare rau ce i s a intamplat colegei..
pt nota maxima obtinuta la liceenta!!
iti spun eu ceva, eu cand ma simt deprimata ma gandesc intotdeauna ca trebuie sa fiu puternica si nu are rost sa mi fac rau pt ca am putea avea urmari si la urma urmei nimeni nu traieste si trage in locul meu...incerc sa nu ma mai speriu de nimic!!!sa fiu imuna!!
si eu de 2 sapt am primit o lovitura f mare ,am avut un soc!!
dar las totul pe mana sortii!! ce va fi va fi!!
numai bine si haideti sa ne adunam toate fortele si sa fim mai puternice ca niciodata!!!
uratica ai un rol important pt mine!!esti o draguta !! si intotdeauna m ai sfatuit bine..

turqoise spune:
neata fetele!
naida, felicitari pt. licenta, bine ca ai scapat de ea, e un stres in minus, condoleante pt. colegele tale
, din pacate asa e viata , niciodata nu stii ce te asteapta, de aceea e bine sa te bucuri de fiecare moment ca si cand ar fi ultimul.cat despre bebe, nu mai fi suparici, ia partea buna a situatiei, bucura-te ca ai sansa sa dai viata, va fi puiutul tau pt. ca va fi cel mai iubit copilas.
uratica, a fost frumos la nunta,a fost o nunta simpla, fara fitze
tort n-am primit nici eu, pt. ca a venit mai multa lume decat se asteptau si fiindca eram de-a casei(vecina de vizavi), am ramas fara
.
bruni, cand incepi?Doamne ajuta sa fie cu noroc ca
sigur te-asteapta
oare pe unde sunt fetele? anamy, apalina madutz,georgi si restul?
si o saptamana cat mai frumoasa