fiv la cluj 24
Raspunsuri - Pagina 18
brunadria spune:
candy,bine ai venit,mult mult noroc la un beta hcg mare!!
am cautat hartoagele de la cluj si din pacate pot sa ti dau doar adresa,medicover rombel ,str motilor,nr 9, cluj napoca..aici am facut eu beta si am primit rezultatul in aceeasi zi..ma informez sa vad poate ti pot scrie si nr de tel!!
cate zile ai de la embriotransfer? doamne ajuta!!
am inteles ca un astfel de laborator este si in satu mare!! sunt sigura! informeaza te!!
succes!!
brunadria spune:
laboratorul se numeste synevo...sunt convinsa ca este si la satu mare , deoarece aveam posibilitatea sa le fac acolo , eu fiind din baia mare, doar ca in ziua cand aveam programare la cj ,le am tot facut acolo!!
sa ne ti la curent cu rezultatul , sa vi cu un beta mareee!!!
brunadria spune:
nr tel de la synevo cluj 0264 430450
synevo satu mare,str gh lazar, nr 1-2,tel 0261 430450
mult noroc!!
kry spune:
Brunadria, ma bucur tare mult. O sa vezi, va fi fiv-ul norocos.
Candy, bafta la beta, la synevo am facut si eu, ti-l trimite in aceeasi zi , chiar si pe e-mail daca doresti.
Uratica
distractie placuta
Turqoise, o sa-ti dau toate informatiile despre Austria![]()
Pupici si weekend placut.
5+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
uratica spune:
neata fetele!
buna candy!mult noroc si sa vii cu un beta mare mare!
kry-sa inteleg ca ai gemeni de ai pus 2 semnaturi?
chestia asta prevede ca sigur vei veni cu vestea asta!
fetita si burtica!
bruni-
!ai dreptate!desi eram o nationalista inraita..nu as fi plecat din tara ptr nimic in lume..uite ca viata ia asa o intorsatura incat nu ai incotro!si da..plec cu tot cu gras..iti daai seama ca singura si de crapam de foame aici
-deja e prea mult spus..tot nu plecam!merg cu el..ce castig eu ne ajunge sa ne descurcam acolo si ce va castiga el sa punem deoparte!nu-mi fac probleme ca nu ma voi descurca-ptr ca asta ii ziceam si mamei mele..intotodeauna cand am avut probleme am gasit mereu calea de iesire oricat as fi strans din dinti!si acum pot sa plec linistita..saptamana trecuta am zis ca a inceput sa-mi mearga si mie bine ptr ca tocmai am reusit sa ii scot pe ai mei la pensie..acum au banutul lor pus deoparte si nu trebuie sa imi fac griji si ptr ei!plus de asta i-am trimis sa-si faca analizele de la a la z
sa fiu sigura ca sunt ok..si pana acum e totul bine!asa sa mi-i tina Dzeu!ptr ca orice ar zice orice ar face am nevoie de ei ca de aer!si mi-as dori cand ma fac mare sa fiu un exemplu ptr bebeii mei asa cum sunt ei ptr mine!
hihi..ce m-am lungit..incep emotiile..desi mai e pana plec!
dar faptul ca vb atata si ma descarc..inseamna ca ma coplesesc emotiile!![]()
fete frumoase si bafta multa!binenteles si weekend placut-dupa pofta inimii voastre!!
brunadria spune:
buna dimineata ![]()

abia m am trezit,mi am facut o cafeluta si direct pe forum..
uratica,o sa ti fie mai usor cu al tau langa tine..hai nu te stresa ia o ca pe o vacanta , ca doar stii ca te vei intoarce in tara la urma..sau poate o sa va placa si ramaneti in spania..
kry ,ce mi place sa te vad pe aici cu burtica ta de 5 sapt ..
in curand sunt pe urmele tale..
eu am simtome de cm, cred ca azi o sa apara...dupa calculele mele z 21 o sa fie in 20 septembrie..
candy sa ne dai si noua de stire cat de mare e beta..
uratica spune:
bruni-de ramas acolo nu raman!asta e clar!oricum o sa raman cu gandul aici la ai mei!
insa..stiu sigur ca ne va fi mai bine ca aici!dar o-m vedea ce va fi!
cat despre fivuletul tau-ia nu mai fa tu planuri..ok?stii ca ti-a fost aprobat doarul..stii ca vei incepe fivul norocos..asa ca nu fa planuri!lasa totul sa se intample la timpul lor!nu fa planuri ca sa nu fii dezamagita in momentul in care lucrurile nu vor iesi exact asa cum vrei tu!poate vei incepe mai devreme!atunci ce vei face?vei intra in panica!
kry-
gagici-
si distractie placuta!
brunadria spune:
uaratca, gata sunt cuminte!!![]()
nu ma mai fac planuri..o sa fie bine asta presimt eu...

somnic usor..