Leoaicele DC*(38)*-in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 18
adi69 spune:
Daria ,asta-i poza,seamana sau nu?
http://videonews.ro/action/viewvideo/18483/Horoscop---06072009/
adi69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Bey ma oftic daca cineva a dat poza ei la tv si eu nu am vazut-o ma descreteam si eu ca tare urata-s azi. Nu am spus ca as stii ca-i cineva suparat pe mine ci doar asta-i senzatia mea ca am suparat si am dezamagit... oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei _ goblenuri-relatii pe blogul Donului _ Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Sa nu mai spui niciodata asta...mamica frumoasa si curajoasa si luptatoare..

CAt despre "Adi azi sunt crizata,de fapt de sambata dar azi am izbucnit;"..avem tot dreptul din lume sa fim crizate si sa izbucnim cand vrem..sau putem..si tu mai mult decat oricare dintre noi..nu-ti fa probleme.

szivarvany spune:
Livia, bine ai venit, lasa-ne datele tale pt listuta ! 
Dodo, 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Dodo-pui spune:
Daria 
Livya bine ai venit ;te trec in listutza...daca ai copii si datele lor de nastere in rest chef de vorba![]()
Edit:gata esti trecuta in listutza.
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
hello!
Lyvia , bine ai venit in 
Daria , o saptamana usoara iti doresc
tu cand intri in concediu?
Gabi , chiar nu inteleg de ce-ti faci griji, tu nu ai gresit cu nimic, chiar esti de admirat cat lupti pentru Bogdanel (cum e si normal pentru ca este copilul vostru) uite o
sa-ti lumineze macar putin ziua
Adriana , nici eu nu am dormit noaptea trecuta, ma durea urechea si toata dantura-cred ca de la curent 
Am salivat la minunatia de tort 
Noi mai avem 2 saptamani de azi pana plecam in concediu
Felicitari pentru cele -10kg
ce regim ai tinut?
Leditia , eu zic ca arati super bine, nu te mai stresa cu slabitul 
Annie , pe unde te mai plimbi azi?
de la noi nimic nou...toate cum le stiti
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
adi69 spune:
Pai..Cata,pe langa pastilele de slabit,mananc o data in zi-cat mai multe legume (crude sau fierte),branzeturi(cas dulce sau urda)-pana in ora 14-15 si seara pe la 20 mai mananc,daca mi-e foame,fructe( mere,cirese,visine,acu am trecut pe nectarine si pepene).
Si ma culc dupa ora 12(24)
Nu e mare diferenta de cum mancam inainte,doar ca nu mai mananc mancare gatita ,iar pastilele ma ajuta sa nu mananc dulce si-mi accelereaza arderile probabil de slabesc acu si fara ele nu.
N-am mancat tort si inghetata nici la aniversarea sotului..
si nici n-am mai baut alcool sau bauturi dulci(de astea nici nu prea bem noi,deci nu prea avem in casa)
Problema e ca nu mai slabesc de trei saptamani,si nu stiu care o fi motivul..oare din cauza ca nu mai merg pe jos alea doua ore ce le mergeam inainte?
E prea cald si nu am curaj..
LiliaToma spune:
Salutare
Deci, am ramas in urma cu cititul. De cateva zile deschid pg 12 si cand sa incep sa citesc, intervine ceva. De la serviciu, mai deschid, dar nici gand sa reusesc sa citesc.. ramane asa deschis toata ziua.
Ca sa nu ma dati disparuta
va scriu nitelus pana reusesc sa recuperez. Sper ca sunteti bine cu toate si va pup cu drag.
Noi suntem binisor. Amelia si-a taiat deja toate zilele din calendar ca a zis ea ca s-a saturat. Dar teoretic ar mai avea pana miercurea viitoare. Asa ca azi facem alt calendar.
In we am fost la ziua cumnatului la curte. A fost tare tare frumos si nu stiu cand a trecut timpul(am mers dupa masa ca atunci a venit sotul). Cand a plouat am stat tot afara, ca era acoperit. Am respirat aerul acela de dupa ploaie, magnific!
Amelia a alergat, a facut tort din nisip decorat cu caise si mere stranse de pe jos, a cantat si s-a jucat cu o fetita.
Poze inca nu am, ca am uitat aparatul acasa. Cand le obtin de la cumnata, pun cateva.
Ieri am fost in vizita la niste prieteni care s-au mutat la casa( apartamentul lor) noua. E tare frumos sa iti indeplinesti visul de a avea casa ta! Erau asa impliniti!! Ma intrebam daca o sa ajungem si noi vreo data sa scapam de chiria asta.. Dar sanatate sa avem![]()
Va pupic si mai revin saptamana aceasta