Leoaicele DC*(38)*-in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 17
Leditia spune:
Dodo,eu sper sa fie totul bine intr-un final.Ma rog pt asta.
POZE CU NOI
de David Christian
adi69 spune:
Salutare de la Iasi!
Mama mia..ce pregateli..ce de concedii..una vine,doua pleaca..numa eu stau acasuca..
Emma,sa va fie de bine concediul..asteptam si pozici si sanatate la puiut..
Dodo,ma bucur ca ai dat peste cineva de treaba..se pare ca si vestile sant destul bune,nu? sau nu ma pricep eu..Oricum ramane problema banilor..poate va ajuta DD si rezolvati..
Katty,vacanta placutaa!!!
Daria,moamaa..ce de mancare!
Eu saptamana trecuta n-am gatit decat un orez ,vineri,pana atunci am mancat branzeturi cu rosii sau salata de varza.
Auzi,ia spune..m-am inselat sau chiar am vazut-o pe Giulia dimineata la Razvan si Dani?O poza de-a ei la horoscop? Cu palarie alba si o floricica in mana?
Ioana,ce sa zic,santeti frumosi cu totii..asta ca sa nu mai zic numai de printesica..:)ca si mamica ei trebuie laudata putin..nu?
Cata,ce comenzi acolo pe tine,saratele,tortulet..cu ce ocazie?
Cand plecati in concediu?
Ledi..vezi sa nu fie cumva o eventratie..nu vreau sa te sperii insa eu am patit-o,am facut o frumoasa eventratie postoperatorie dupa cezariana..de 4cm pe 4 cm..si a trebuit sa ma operez din nou(alti bani alta distractie)..numai ca data asta mi-a facut o ditai taietura verticala..
Tot asa se manifesta,dureri ,nu puteam contracta muschii si la efort niste usturimi cu taieturi..
Dar eu am carat copilul numai in portbebe,de la 2 luni,de dimineata pana spre seara plecam hai-hui sa nu stam singure in casa..poate la tine nu e cazul..
Dany,eu n-am vazut poze..ma duc acusica,ai plecat in Delta?
Eu am stat in casa saptamana trecuta..daca voi va plangeti de ploi...la noi e seceta si foarte cald ...si mie mi-e rau de la caldura.
Cred ca din cauza tensiunii..nu stiu insa joi era cat pe ce sa ajung la urgente..m-a luat o durere de cap de miercuri pe la pranz..n-a cedat nici la paracetamol sinus,nici la nurofen sau solpadeina ,toata noaptea m-am zvarcolit de durere iar spre dimineata m-am apucat de bocit ca nu mai rezistam..sotul a vrut sa cheme salvarea si nu l-am lasat.
S-a dus la farmacie sa vb cu farmacista care i-a dat aspirina efervescenta..si culmea,a mai cedat durerea la ea.
Tre sa-mi iau inima-n dinti sa ma duc la un control serios ,nu stiu ce a fost, tensiunea? artroza cervicala?circulatia?ori ceva la cap?
Nu stiu,insa in ultima vreme au revenit ametelile si durerile de cap s-au intetit.
Eu am reusit sa slabesc 10 kg.Si de trei saptamani stationez si nu-s mulumita deloc..asa bine ma simteam cand vedeam ca trage acul cantarului tot spre stanga..
Stiu ca sant praguri,asta e,insa e enervant si frustrant sa vezi ca nu slabesti chiar cand mananci numai fructe si apa.
Imi doream sa mai dau inca 10 kg pana la ziua mea,sa se cunoasca macar putin ,caci acu mare lucru nu se "vede".
Am mai facut un tortulet,ptr un baietel de 7 ani,masina de curse..mi-a luat doua zile de munca insa a meritat cand am auzit de la mamica lui cat de tare s-a bucurat..si ca si-a mancat toata portia de tort..el care e cam mofturos si nu prea mananca dulce...
Azi ma bucatarisesc ,ciorbita de perisoare,ardei umpluti,mai am si de spalat si de calcat..
Saptamana placuta!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Dodo, am scris dincolo. Intram sa scriu ceva la toata lumea, dar citind despre ce a zis doc, sunt absolut enervata, sunt revoltata si dezamagita, imi cer scuze. |
eu acum am impresia ca toti se asteptau ca totul sa fie ok si sa fie doar problema banilor...si am senzatia ca toata lumea e suparata pe mine...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
adi69 spune:
Dodo,eu n-am inteles...si nu inteleg de ce sa fie lumea suparata pe tine?
MA duc sa citesc dincolo,poate pricep..
szivarvany spune:
NU, GRESIT.
Speram din suflet sa vi cu vesti ca Bogdan e ok, ca vom rezolva problema, NU e nimeni suparata pe tine, eu nu stiu cum rezisti
Sunt suparata pe medici , pe toti medicii din lume, pe DD, pe toata lumea sunt suparata azi 
Adi, nu stiu nimic, eu niciodata nu am trimis poze la tv, Doamne fereste daca o vede cineva si mi-o fura ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Leditia spune:
Adi,m-ai terminat.Acu-s stresata,deci musai trebuie sa ajung la dr.
Dodo,iubita,cine sa fie suparat pe tine?Off,nu poti controla chestiile astea.Eu ma rog sa decurga operatia bine si sa-si revina.Dzeu e mare si face minuni si sper din suflet sa fie bine.
POZE CU NOI
de David Christian
adi69 spune:
Ledi,nu fi stresata...mergi la medicul de familie sa-ti faca un control,isi poate da seama daca e vorba de eventratie daca te palpeaza de-a lungul inciziei musculare..
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi69 Daria,moamaa..ce de mancare! Eu saptamana trecuta n-am gatit decat un orez ,vineri,pana atunci am mancat branzeturi cu rosii sau salata de varza. Auzi,ia spune..m-am inselat sau chiar am vazut-o pe Giulia dimineata la Razvan si Dani?O poza de-a ei la horoscop? Cu palarie alba si o floricica in mana? |
Bey ma oftic daca cineva a dat poza ei la tv si eu nu am vazut-o ma descreteam si eu ca tare urata-s azi.
Nu am spus ca as stii ca-i cineva suparat pe mine ci doar asta-i senzatia mea ca am suparat si am dezamagit...

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Of, Dodo, nu, imi pare atat de rau ca impresia asta am lasat-o, mai bine taceam.
Sunt suparata de suparare care o ai tu in suflet 
Si pe toata lumea sunt suparata azi
daca toata lumea ar da cat de putin, s-ar strange banutii 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Dodo-pui spune:
Daria 
ma bucur ca ti-ai aratat suparare caci astfel am putut sa-mi manifest si eu fustrarea,supararea si tot ce-o mai fi in cel 50 de kg ale mele
Gata mi-am facut nr
si-s ok.
Am hranit ciutanii Isabella deja doarme Bogdi e cu ochii in desene...adica "doame"
-daca-l intrebi ce face
Ledi mergi la dr
Adi azi sunt crizata
,de fapt de sambata dar azi am izbucnit;

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!